Bi açıgınızı falan mı gördü acaba kv sana demedi nişanlın sorunca ona söyledi ikiside sır gibi saklıyor. Bence büyük bi sorun bu. Evlenecegiz diyorsun. Biran önce ögrenmen lazım yüzyüzeyken biraz üstüne git onun ya bana söyle yada bu iş böyle yürümez de.
Oglanın huyunu bilmedigim için bişi diyemem. En uygunu karşına alıp ısrarcı davranman. Bu şekilde saklayarak olmaz çünkü. Yada kv ara sor. Yanına da gidip sorabilirsinsıkıntıda o sabahtan berı ugrasıyorum solemıyor aksamda goruscez yıne solemıck ona yüzyüze nasıl söyletebilirim ya(
Hatta nısanlınız sıze konusmamakta ısrarcı yanı ketum davranırsa sizde kayınvalidenızle konusacagınıza daır bı Blöf yapın.. Onla konusmaya gidecekmişsiniz gibi.. Dökülür herhalde.Esrarengiz tavırlar eşi olacak insana karsı sergılenmez ki ?!é
akşam yaz merak ederim neymiş sorun. bence de blöf yapın anlatacaktır. eşler arası birşey saklanmaz onu da belirtin lütfen. annesi dahi olsa karşıdaki, olay neyse size söylemeli. böyle olmaz ikimiz bir aile olacağız benden birşey saklarsan nasıl olucak bu falan deyin biraz gözyaşı biraz ısrar
Bahar sorun neymiş?
Nolmuşki acaba
Neymiş dertleri öğrenebildin mi canım?
kızlar dün giremedım kusura bakmayın bugünde işten ancak fırsat bulabıldımBahar sorun neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?