Sorunlar bitmiyor

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
Uzun süredir nişanlıyım bizim için yorucu bir süreçti sürekli ayrılıklar oldu ve hepsini ben yaptım. Ailelerin haberi olmadan kendi aramızda düzeliyordk hemen. Şimdi de nişanlım benden intikam alır gibi davranıyor sevgisine güveniyorm ama ne desem hemen ''amaan sende''boş ver ''iyi tamam'' hep böyle geçiştirme cümleleri kuruyor aramıyor ben aradığımda çok sıkıyorsn diyor kıskansam abartıyorsun diyor ne yapacağımı bilemeden kaldım öyle. Bir önerisi olan varsa yazsın lütfen

Sıkılmıstır ayrıl barıs meselelerinden. Biraz kendinizi inzivaya cekin. İkinizde nefes alın.

Umursama dediği gibi boşver. Üsteleme bakalım napacak

Kendini acilen geri çek. Sessiz kal, arama sorma, arkadaşlarınla takıl, görebileceği yerlerden fotograf paylaş. Hem biraz kıskansın hemde merak etsin seni. Küsüp barışmaya alışmış. Ciddiye almıyor belliki.. Birde artık nişanlısınız siz. Biraz olgun olun ikinizde. Nişanlıyken böyleyseniz evliyken hiç anlaşamazsınız.

Fikir almak için yazdım ve en güzel cümleyi siz kurdunuz teşekkür ederim

Sıkılmıstır ayrıl barıs meselelerinden. Biraz kendinizi inzivaya cekin. İkinizde nefes alın.
Onunda istediği bu sanırım ama tutamıyorum Kendimi. Tam aramayacam diye karar alıyorum aklıma başka bir sorunumuz geliyor yine arıyorum. Hiç böyle değildim aslında ama fazla duygusallık var bu aralar

Kavgalar yormuştur intikam degildir bence erkegin kafasi bizimki gibi calismiyor ki intikam alsin. Erkek kavgadan tartismadan kaciyor ustune ustune gelinince de hırçınlaşıyorlar. Bazen de biz kadinlar ayari fazla kaciriyoruz, ben farkedip gereksiz yere cikisip ustune geldim deyip ozur diliyorum ertesi gune bal kaymak oluyor adam.

Onunda istediği bu sanırım ama tutamıyorum Kendimi. Tam aramayacam diye karar alıyorum aklıma başka bir sorunumuz geliyor yine arıyorum. Hiç böyle değildim aslında ama fazla duygusallık var bu aralar
Nişanlılıl bence zor bir dönem. Ne zaman evleneceksiniz? Bu sürecin yorucu oldugunu düşünüyorum. Bir de sorunlar aklınıza gelince mi arıyorsunuz? Güzel seyler için de arayın. Heba etmeyin yani bugunleri.Şu da bir gercek ki bizim ülkemizde nisan düğün olaylarının en sadesi bile külfetli bu da ekstra üzüyor insanı.

Evlenince geçer mi sizce nişanlılıkta yaşanan sorunlar
Orta yolu bulmaya çalışırsanız geçer , ben ayrılıyorum ,yüzüğü at , yarın öbür gün evi terket gibi gibi şeyler yapma ,erkekler bir süre sonra karşısındaki ciddiye almiyor böyle olunca ....

Yaslar sanirim 18-20 araliginda. Bir nisanlilik dönemini zor atlatiyorsunuz, evliligi nasil atlatacaksiniz? Biraz büyüyün, olgunlasin öyle evlenin. Üniversite ve askerlik yapildimi? Calisiyormusunuz?

Yaslar sanirim 18-20 araliginda. Bir nisanlilik dönemini zor atlatiyorsunuz, evliligi nasil atlatacaksiniz? Biraz büyüyün, olgunlasin öyle evlenin. Üniversite ve askerlik yapildimi? Calisiyormusunuz?
İkimizde öğretmeniz

Deger vermeyene deger vermiceksin. Bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…