Sorunlar bitmiyor

Ayrilip barismalar ilişkiyi yipratir , sürekli ayrilik talebi sizden gitmiş skılmıştır . Çok üstüne gidiyorsunuz biraz kendi haline birakin. Ayni sorunu sürekli dile getirmeyin önemsenmezsiniz.

Sürekli sorunlardan bahsediyorsanız bir süre bunu kesin. Güzel şeyler için arayın, sohbet edin. Az arayın, kendinize odaklanın. Biraz kafası rahatlasın onun da. Kendinizi geri çekin ve o sizle iletişim kurduğunda da tatlı tatlı konuşun ama kısa kesin. İnsan sorun olan yerden kaçar, erkekler hele bu konuda daha fena. Sizle sorunlardan değil güzel şeylerden bahsettikçe tekrar yakınlaşacaktır. Bir de evlilik dışında şeyleri konuşun biraz. Darlanmış belli.

Ne ektıysen onu bıcmıssın Cnm kusura bakma ama basta cok ayrılık yaşadık dedınızya he ıste ordan sonra sıkılmış ola bılır eğer evlenmedıysen iyice bak derim evlendikten sonra daha cok sorun yasarsın

Onunda istediği bu sanırım ama tutamıyorum Kendimi. Tam aramayacam diye karar alıyorum aklıma başka bir sorunumuz geliyor yine arıyorum. Hiç böyle değildim aslında ama fazla duygusallık var bu aralar

Sürekli sorun için mi arıyorsun? Bu cümle bile itici kusura bakma da. Ben de böyle hatalar yapıyorum bazen. En son iyice sorunlar büyüdü. İkimiz için 1 günlük tatil ayarladım. Düğün, eşya, sorun hiçbirini konuşmadık. İkimiz de dinlendik. Terapi gibiydi. Siz de bir soluklanın. Sorunları geride bırakın. Özlediğiniz için arayın mesela. Kıskançlığınızı törpüleyin. Sakin, normal bir ilişki kurmaya çalışın. Sorun da konuşulur elbette ama biraz zaman verin. Adam yorulmuş, bunalmış sizden. Bunu düzeltmeniz lazım.

Evlenince geçer mi sizce nişanlılıkta yaşanan sorunlar
Geçmez,tam tersine artarak devam eder.
Lütfen evlenince düzelir,değişir mantığıyla evlenmeyin.
Sorunlarınızı tam bilmiyorum ama anlaşılan fazla naz aşık usandırmış.
İlişkinizi toparlayıp,düzeltmeden evlenmeyin gözünüzü seveyim eğer boşanmak istemiyorsanız.

bence iyi düşünüp öyle evlenin

Kesinlikle evlenmeyin çok net söylüyorum bu cümleleri kuran bir herifle evliyim delilerce mutsuzum o yüzden sen sen ol kardeşim ayrıl şimdi bir sene ağlarsın en fazla ama evlenince ömür boyu mutsuz olucaksın çünkü asla evlenince değişmez aksine bu huylar ikiye katlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…