sorunlar bitmiyor

Blof yapanlarida gorduk guzelim (ben yaptim) beyfendi dakikasinda bitti dedi. blofle gozu korkan biri degilse annesinin aklina gider atarsan at nisani napiyim der.
iyide o zaman seni zaten gözden çıkarmış diye düşünürüm seviyorsa öylede gelcek böylede aşkta gurur olmaz ki bune ye ben sahsen öyle düşünürüm bir ömür geççek şaka değil yani bu şimdiden böyle anasının sözüyle haraket ediyorsa evlendikten sonra daha beter olur

zaten bitti ve ustelik annesi bana senin askin bu kadarmi dedi. gelin gibi nazli kendi oglu oldugu halde ...

aynen ya sormayın yapma etme diyoruz kimse dinlemiyor dayımı bi kaşık suda boğasım var

su ana kadar korktuklarim basima geldi benim. ve evlilikte en sevmedigim sey kaynana yada es tarafindan dovulmek. insan o evden vefat edince cikacak o eve mutlu huzurlu guzel bi gelecegi olmasi icin geliyor evleniyor. ama dovulmek cok kotu. allah yardimcisi olsun

Kv menapoza yeni mi girmiş olabilir mi ki Konuşunca bizede haber ver merak ettim

hayır sadece çok kıskanıo ve bunu çok belli edıyo yabancı ınsan bıle gelse o an ortama onun bakıslarından anlar nısanlımın kacıncı konusu ve bı okdrda ben engel oldum konusmasına benden cok o rahatsız oluyor annesının bu huylarından ama bu sefer nolduda böle oldu hıc anlamıyorum

Belki farkında olmadan bir hata yapmışsındır. KV Ona bozuktur ve senin hatanı anlamanı bekliyordur.

zaten bitti ve ustelik annesi bana senin askin bu kadarmi dedi. gelin gibi nazli kendi oglu oldugu halde ...
iyikide bitmiş bence hiç üzülmeyin ucuz kurtulmuşsunuz benim eski sevgilime öyle desem ayaklarıma kapanırdı bir ömür geçmez öyle bide öyle diyolar yuh karı gibi oğlu varmış bunun

annesinin kiskanc oldugunu gormesi cok guzel bisey. benim nisani attigim kisi hep beni sucladi annem oyle birisi degil sana inanmiyorum diye

iyikide bitmiş bence hiç üzülmeyin ucuz kurtulmuşsunuz benim eski sevgilime öyle desem ayaklarıma kapanırdı bir ömür geçmez öyle bide öyle diyolar yuh karı gibi oğlu varmış bunun
ne ayagima kapanmasi ben ozur dileyecekmisim bide bana guveni gitmis.

evlendikten sonrada gelir sürekli şimdiden böyle yüzünü gösterdiyse

kayınvaldenle konuş dicem oda nasıl bi tepki verir acaba
yada yazma bi gün falan konuşma o mesaj atınca bigün sonra moralim bozuk dersin neden diyince anlatırsın durumu belki söyler

onunla tek konuşma durumunu ben bir kere yaptım normal soh et havasında gecen konusmayı ogluna cok cok farklı anlattı o yuzden ben nısanlım olmadan bırdaha boyle durumlara gırmıyorum

Belliki senin bilmeden yaptığın bişey var yada kv çiseden nem kaptı bahane arıyor,nişanlına ne dediyse nişanlında çok çocukmuş ki anasına inanmış hemen sana sormadan seni dinlemeden,evlenince düşünemedim sizi,zor bi evlilik seni bekliyor yol yakınken dönebilirsin dicem ama dönmezsin konuşursunuz söz verir barışırsınız,sonra evlilikte o verilen sözler tutulmaz yine aynı hatta daha kötü olaylarla karşılaşır üzülür ağlarsınız,allah yardımcın olsun ne diyim.

onunla tek konuşma durumunu ben bir kere yaptım normal soh et havasında gecen konusmayı ogluna cok cok farklı anlattı o yuzden ben nısanlım olmadan bırdaha boyle durumlara gırmıyorum
en iyisini yaparsın o zaman allah yardımcın olsun

ne konuştuğunu söylemiyor eminimki onu çok sinirlendircek bişey dediki o bu hale geldi ne konuştuğunu öğrenebilsem:)
Nişanlılık tanıma evresidir bunu iyi değerlendirin
Burada konular açılıyor nişanlıyken sorunlar oldu atlattık evlendik şimdi mutsuzum diye
Nişan stresi düğün telaşına veriliyor göz ardı ediliyor ama etmemek gerek
Annesiyle konuşup durumu çözmeye mi gitti
O zaman gelip açık açık konuşsun sizinle annem kırılmış kızmış herneyse çünkü bunlar bunlar olmuş diye
Şimdi iyi zamanlarınız evlenince erkek ailesi daha bir kıymetli oluyor nedense
Bu hep böyle mi olacak kv eşinizi dolduracak siz ne olduğundan habersiz söylesin diye bekleyeceksiniz
Açık açık konuşun. Sen bu sebeple annenle konuşacaktın ne oldu ne dedi çözebildin mi
Bilerek bilmeyerek biz mi bir şey yapmışız diye sorun

Olmamış birşeyi olmuş gibi göstermiş olabilir. Korkulur bu kaynanadan. Ama ne olduğunu öğrenin mutlaka, maazallah iftira bile olabilir.

peki "annenle konuşacaktın, ne konuştunuz, neymiş derdi" demediniz mi, ben orayı anlamadım.

peki "annenle konuşacaktın, ne konuştunuz, neymiş derdi" demediniz mi, ben orayı anlamadım.

tabıkı sordum ama bısey anlatmıyo konustum dıo sadece neye bu kadar sınırlısın dıorum ustume gelme dıo bende anlamadım aksam yuz yuze konusursak anlatır belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…