iyide o zaman seni zaten gözden çıkarmış diye düşünürüm seviyorsa öylede gelcek böylede aşkta gurur olmaz ki bune ye ben sahsen öyle düşünürüm bir ömür geççek şaka değil yani bu şimdiden böyle anasının sözüyle haraket ediyorsa evlendikten sonra daha beter olurBlof yapanlarida gorduk guzelim (ben yaptim) beyfendi dakikasinda bitti dedi. blofle gozu korkan biri degilse annesinin aklina gider atarsan at nisani napiyim der.
aynen ya sormayın yapma etme diyoruz kimse dinlemiyor dayımı bi kaşık suda boğasım varahh canim yazik ya. Allah yardimcisi olsun valla cok uzuldum
zaten bittiiyide o zaman seni zaten gözden çıkarmış diye düşünürüm seviyorsa öylede gelcek böylede aşkta gurur olmaz ki bune ye ben sahsen öyle düşünürüm bir ömür geççek şaka değil yani bu şimdiden böyle anasının sözüyle haraket ediyorsa evlendikten sonra daha beter olur
aynen ya sormayın yapma etme diyoruz kimse dinlemiyor dayımı bi kaşık suda boğasım var
Kv menapoza yeni mi girmiş olabilir mi kiKonuşunca bizede haber ver merak ettim
iyikide bitmiş bence hiç üzülmeyin ucuz kurtulmuşsunuz benim eski sevgilime öyle desem ayaklarıma kapanırdı bir ömür geçmez öyle bide öyle diyolar yuh karı gibi oğlu varmış bununzaten bittive ustelik annesi bana senin askin bu kadarmi dedi. gelin gibi nazli kendi oglu oldugu halde ...
annesinin kiskanc oldugunu gormesi cok guzel bisey. benim nisani attigim kisi hep beni sucladi annem oyle birisi degil sana inanmiyorum diyehayır sadece çok kıskanıo ve bunu çok belli edıyo yabancı ınsan bıle gelse o an ortama onun bakıslarından anlar nısanlımın kacıncı konusu ve bı okdrda ben engel oldum konusmasına benden cok o rahatsız oluyor annesının bu huylarından ama bu sefer nolduda böle oldu hıc anlamıyorum
ne ayagima kapanmasi ben ozur dileyecekmisim bide bana guveni gitmis.iyikide bitmiş bence hiç üzülmeyin ucuz kurtulmuşsunuz benim eski sevgilime öyle desem ayaklarıma kapanırdı bir ömür geçmez öyle bide öyle diyolar yuh karı gibi oğlu varmış bunun
evlendikten sonrada gelir sürekli şimdiden böyle yüzünü gösterdiysehayır sadece çok kıskanıo ve bunu çok belli edıyo yabancı ınsan bıle gelse o an ortama onun bakıslarından anlar nısanlımın kacıncı konusu ve bı okdrda ben engel oldum konusmasına benden cok o rahatsız oluyor annesının bu huylarından ama bu sefer nolduda böle oldu hıc anlamıyorum
dediğim gibi karı gibi oğlu varmış iyikide kurtulmuşsun yarın en ufak birşeyde neler neler olmazdıkine ayagima kapanmasi ben ozur dileyecekmisim bide bana guveni gitmis.
kayınvaldenle konuş dicem oda nasıl bi tepki verir acaba
yada yazma bi gün falan konuşma o mesaj atınca bigün sonra moralim bozuk dersin neden diyince anlatırsın durumu belki söyler
Belliki senin bilmeden yaptığın bişey var yada kv çiseden nem kaptı bahane arıyor,nişanlına ne dediyse nişanlında çok çocukmuş ki anasına inanmış hemen sana sormadan seni dinlemeden,evlenince düşünemedim sizi,zor bi evlilik seni bekliyor yol yakınken dönebilirsin dicem ama dönmezsin konuşursunuz söz verir barışırsınız,sonra evlilikte o verilen sözler tutulmaz yine aynı hatta daha kötü olaylarla karşılaşır üzülür ağlarsınız,allah yardımcın olsun ne diyim.hayır sadece çok kıskanıo ve bunu çok belli edıyo yabancı ınsan bıle gelse o an ortama onun bakıslarından anlar nısanlımın kacıncı konusu ve bı okdrda ben engel oldum konusmasına benden cok o rahatsız oluyor annesının bu huylarından ama bu sefer nolduda böle oldu hıc anlamıyorum
Belki farkında olmadan bir hata yapmışsındır. KV Ona bozuktur ve senin hatanı anlamanı bekliyordur.
en iyisini yaparsın o zaman allah yardımcın olsunonunla tek konuşma durumunu ben bir kere yaptım normal soh et havasında gecen konusmayı ogluna cok cok farklı anlattı o yuzden ben nısanlım olmadan bırdaha boyle durumlara gırmıyorum
Nişanlılık tanıma evresidir bunu iyi değerlendirinne konuştuğunu söylemiyor eminimki onu çok sinirlendircek bişey dediki o bu hale geldi ne konuştuğunu öğrenebilsem:)
aynen öyle yaOlmamış birşeyi olmuş gibi göstermiş olabilir. Korkulur bu kaynanadan. Ama ne olduğunu öğrenin mutlaka, maazallah iftira bile olabilir.
peki "annenle konuşacaktın, ne konuştunuz, neymiş derdi" demediniz mi, ben orayı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?