sorunlar bitmiyor

bahar0115

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
38
9
1
32
merhaba kızlar
çok uzatmamaya calısıp hemen konuya giricem.
ben nişanlıyım 2 bck ay sonra düğünüm var kısmetse.
sorun ise son günlerde k.vlidenın tavırları
ben ne zmn gitsem suratı asık oturuyor televızyon ızlıor veya evdekı ıslero yapıyor
normalde boyle degıldı fakat son gunlerde sureklı boyle nısanlımla ben varken 2 katı
ılgılenıyor (sen yokken bole degıl dıye kendı soyluyor)nişanlımda bunları farkedıp benm
bı konusmam lazım onla dedı abartmaya basladı dedi gecen aksam gıdıp konustu gıdıp konusmadan once bız cok ıyıydık hatta ben dedımkı ıstıosan konusma zamanla duzelır kendısı
yok ben rahatsız oluyorum artı ayıp dedı tm ıyılıkle konus o zmn dedım gayet ıyı kapattık telefonu
daha sonra nısanlım benı aradı benle soguk ters bı sekılde konusuyor bı problemmı var dedım
hayır dıyo ama sınırlı en ufacık bırseye parlayan bırı oldu 1 saate
ne oldugunu baana anlatmıyor ama emınımkı k.valıde bısı dedı canını sıkıcak benm hakkımda
veya onun hakkında normalde herseyımızı paylasırız ama neler oldugunu sır gbı saklıooo
sız olsaydınız merk edermıydınız napardınız ve ben bısı yapmadan sınırınıde ben cekıyorum suan
yorumlarınızı beklıyorum kızlar

kızlar ben ne konustugunu nasıl ogrenebılırm ıyılıkle sorudugumda nısanlım anlatmıyor ama ne oldugunu anlamam ıcınde ogrenmem gerekıyor ne yapabılırım?

Son düzenleme:
Öyle davranacak,kalbini kıracak birşey söylediniz demek ki.Nişanlınız veya siz.

Nişanlınız kim nereye çekerse oraya giden bir tip mi
Belliki kv dolduruşuna gelmiş
Anneyi düzeltmeye gidip kendi bozulmuş
Dahası size ne olduğunu söylemiyor
Çok tehlikeli baştan alın önlemi açık açık konuşun
Annesi doyamıyorsa oğluna evlendirmesin

Nişanlınız kim nereye çekerse oraya giden bir tip mi
Belliki kv dolduruşuna gelmiş
Anneyi düzeltmeye gidip kendi bozulmuş
Dahası size ne olduğunu söylemiyor
Çok tehlikeli baştan alın önlemi açık açık konuşun
Annesi doyamıyorsa oğluna evlendirmesin

ne konuştuğunu söylemiyor eminimki onu çok sinirlendircek bişey dediki o bu hale geldi ne konuştuğunu öğrenebilsem:)

böyle bir şey yok ama asla kalp kırıcı bişi yapmadık
Ev hanımları olarak eşimize darılınca aynı şeyi yaparız.Demek ki kırıldığı birşey var,öğrenmeye çalışın.Seni kıracak birşey mi yaptık desin nişanlınız,direk neden böyle yapıyorsun diye hesap sorma yerine

merhaba kızlar
ben ne zmn gitsem suratı asık oturuyor televızyon ızlıor veya evdekı ıslero yapıyor
normalde boyle degıldı fakat son gunlerde sureklı boyle nısanlımla ben varken 2 katı
ılgılenıyor (sen yokken bole degıl dıye kendı soyluyor)nişanlımda bunları farkedıp benm
bı konusmam lazım onla dedı abartmaya basladı dedi gecen aksam gıdıp konustu gıdıp konusmadan once bız cok ıyıydık hatta ben dedımkı ıstıosan konusma zamanla duzelır kendısı
yok ben rahatsız oluyorum artı ayıp dedı tm ıyılıkle konus o zmn dedım gayet ıyı kapattık telefonu
daha sonra nısanlım benı aradı benle soguk ters bı sekılde konusuyor bı problemmı var dedım
ne oldugunu baana anlatmıyor ama emınımkı k.valıde bısı dedı canını sıkıcak benm hakkımda
veya onun hakkında normalde herseyımızı paylasırız ama neler oldugunu sır gbı saklıooo
sız olsaydınız merk edermıydınız napardınız ve ben bısı yapmadan sınırınıde ben cekıyorum suan
ben olsam blöf yapardım nişanı atıyorum bu tavırlardan bıktım diye söyletmen gerek illaki evlendikten sonra sorun büyür ya yamlış anlama ama annesinin sözüne bakıyorsa kötü evlendikten sonra daha beter olabilir belki bunlar sana Rabbimin bi uyarısıdır

ya ne varsa sanki ogullarini ellerinden alip bi daha vermeyecez. o kadar seviyosunuz kiskaniyosunuz gidip istemeyin kizlari olup bitsin. tursusunu kurun oglunuzun KISKANC KAYINVALIDELER !!!!

kayınvaldenle konuş dicem oda nasıl bi tepki verir acaba
yada yazma bi gün falan konuşma o mesaj atınca bigün sonra moralim bozuk dersin neden diyince anlatırsın durumu belki söyler

ben olsam blöf yapardım nişanı atıyorum bu tavırlardan bıktım diye söyletmen gerek illaki evlendikten sonra sorun büyür ya yamlış anlama ama annesinin sözüne bakıyorsa kötü evlendikten sonra daha beter olabilir belki bunlar sana Rabbimin bi uyarısıdır

bugün konuşucam umarım anlatır ne söyledıde bu duruma geldı merak edıyorum bana solemedıgıne gore ıyı bırsey demedıgı bellı

Blof yapanlarida gorduk guzelim (ben yaptim) beyfendi dakikasinda bitti dedi. blofle gozu korkan biri degilse annesinin aklina gider atarsan at nisani napiyim der.

Belli ki kv'nize evlenmeden sinir edici bir haraket veya sözde bulunmuşsunuz bilmeden sakıncalı !!!
Nişanlınız annesinin yaptığının hata olduğunu söylüyor ve konuşacağını düzgün davranması gerektiğini belirtiyor
Netice de konuşuyor fakat bu sefer annenin yanında olup size tavır takınıyor !
Ben buna takıldım hemen saf değiştirmesi de sakıncalı bir durum.

merhaba kızlar

Vurdumduymaz ol canım. Bunlar bunu daha çoook yapacaklar.
O yüzden vurdum duymaz ol bir şey varsa yüze söylesinler..
Keyfine bak sen.. Abla tavsiyesi.. :KK66:

ya ne varsa sanki ogullarini ellerinden alip bi daha vermeyecez. o kadar seviyosunuz kiskaniyosunuz gidip istemeyin kizlari olup bitsin. tursusunu kurun oglunuzun KISKANC KAYINVALIDELER !!!!
en iyisi bile neler yapıyor benim annenem çok iyiydi yengem kaçarak geldi kadın şimdi sahipsiz diye dövüyolar ya:cry:

Kv menapoza yeni mi girmiş olabilir mi ki :KK48:Konuşunca bizede haber ver merak ettim:KK69:

Back
X