• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlar Halloldu. Başlığı Değiştirdim.

boşanmanızı istemezdim ama
hazır çocukda yokken bence boşanmalısınız sanırım daha gençsin belkide ikinci hayatın çok ama çok güzel olucak
yoksa bu adamla ömür geçmez

bu süreçte kitaplar okudum (ki size de öneririm muhakkak okuyun, Dr. David Burns, çift ve özellikle erkekler hakkında terapi yapan bir psikoterapist. 3 kitabı var çevrilen hepsini okuyun. bir de Terrence Real ın evlilik hakkında bir kitabı var onu da edinin)

cadı kedi, sana yazdığım yazarı başka bir yazarla karıştırmışım. az önce kitapyurdu. com a bakarken fark ettim. Dr. David burns da bir psikoterapist ama benim kitaplarını asıl önerdiğim evlilik hakkında yazan Dr. Herb Goldberg adlı yazar. yazarken küçük bir kafa karışıklığı yaşamışım. kusura bakma =)

not: Dr. David Burns ın tek kitabı var çevrilen ve onu da edinmeni tavsiye ederim =) hayata bakış açını değiştirmesi açısından çok faydalı olduğuna inandığım bir kitap...

benim esimde sizin esiniz kadar tozunu kacirmazsada, titizligi var. Basda herseye karisiyordu ve bende kaba bir sekilde kari gibi herseye karisma diyorum. Uzun suredir elesdirmiyor gibi.
Birde sen sanki esin okuya bilme sansi buyuk gibi hissettim, bu yuzden basa basa ondan hoslanmadigini, arzulamadigini yazmis gibisin..(korksun diye) bende olsam belki aynisini yapardim, bilemedim:64:

Neyse oyle olmazsdada, istersen sende benim teknigi kulan belki ozaman oda biraz dikat eder davranislarina! ( birde onun bu dafranisina cok kirildigimi hisettirmisdim)

sende henuz cok yeni evli olanlardansin. Cinselik sorunu yasamaniz normal degilmi? Simdilik bende bir gorevmis gibi hisetsemde asla sirf bu yuzden onu ozlemiyor, yada gitmezsine sevinmiyorum. Cinselik olmazsada, herseye maydonozda olsa ben onu yine cok sevecegim. Zadece beni koruma sarti ile, baskalarina ezdirmeme sarti ile.

Sende sikilmis olabilirsin, ama onun bu davranisida belki normaldir. Sen burda oldugu gibi acik sozlu isen hem konusmalarinda hemde fisiksel. olarakki sana bosanalim demezsi gururundan olabilir.
Istenmeyen kim yaninda dururki?

yada siz birbirinize naz yapiyorsunuz, bir birinisi cok seviyorsunuz:) yoksa bizim gibi sizde 7 yil bekleyip evlenmezdiniz..:27:

Hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Eşim bu ara bilgisayar oyununa taktığı için eve çok karışmıyor. Ben de rahatım. O böyle olduğunda o da bana batmıyor:1: Henüz cinsel ilişkiye girme denememiz olmadı, o yaklaşmıyor, ben de yaklaşmıyorum. O yaklaşana kadar yaklaşmayacağım. Belki özlerim, ilk yakınlaşmamız hoşuma gider diye umut ediyorum. :31: Bu ara zaten iş konusunda kafası hep dolu, o yüzden çok yaklaşacağa benzemiyor, ben de rahat bıraktım onu, ama iyi davranıyorum, ara sıra sarılıp yanağından öpüyorum:34:

Benim eşimde çok tuhafdır.kendisini anlamam uzun sürdü.çok titizdir.her şeye karışır laf söyler.hatta atar kırar küfürlü konusur.beni çileden çıkartmak için elinden geleni yapar.aslında yaptığının farkında değildir.her zaman o haklıdır.hiç kibar değildir.tam bir kazmadır.
Tabi bu yazdıklarımın yanında iyi huylarıda yok değil.mesela ev işlerinde yardım eder.ütü hariç her iş gelir elinden.çamaşırda yıkar süpürgede açar.eğer bana ulan kadın diye hitap ediyorsa mutlaka keyfi yerindedir.bende bunu artık anlayıp ona göre güzel cevap veririm.küfür eder bağırır çağırır ama hiç bir şey söylemeyip sinirinin geçtiğini bekleyipde sıra bana gelince istediğimi söylerim.bazen televizyonda güzel hatunları görüp yaklaşır yanıma yaktın başımı nerdende aldım seni der sonrada bir güzel dayak yer benden.neden bilmem ama benden dayak yemek çok hoşuna gider.ondan sonra gel kız buraya falan derken bir bakmışız testiyi kırmışız:1:ama öyle böyle kırmak değil.benden 10 yaş büyük.beni 17 yaşımdayken aldı.2 çocugumuz var.8 yıllık evliyiz ve kendisini bu kadar zamanda daha yeni yeni öğrenmeye başladım.bazı erkekler dışardan tanıdığınız gibi çıkmıyor demekki.kendilerini tanımanızı çözmenizi istiyorlar.açık açık kendisini anlatamıyor belkide.Çırılçıplak soyunup yanına gitsem ne lan bu halin kadın der, ama şöyle güzel gögüs dekolteli bir giysi giyip yanına gitsem ve böyle giyindiğimin farkında değilmişim gibi normal sıradan davransam işte o zaman olan olur.seni bilmem ne yaptığımın karısı der saldırır üstüme.Tabi gerisini hiç ama hiç anlatmayayım.:17:Tabi kendisinin bu özelliklerini öğrenmem hemen olmadı.Yani kendisi bana tutupda benim yanıma çıplak gelme tahrik olmam ama şöyle şöyle giyinirsen hoşuma gider demedi.ne yapıyordu arada tiyoda vermiyo değildi.Neyse bunları neden yazdım.bu konudaki yorumları okuyunca kendi yaşadığım zorlukları biraz paylaşmak içindi.umarım fazla abartmamışımdır.:1:

MRB cadikedi
cnm sevgilii donem ve evlilik donemii bambaska bir durum sevgiliyken gozune batmayan seyler ayni evi paylstiginda gozune batabilir orneyin yemek yemesi konusmasi oturup kalkmasi vs ... birde araya senin annen benim annem olayi girerse ipin ucu kacar evliliklerde biraz alttan almak gerekiyo bizzat kadinlar

Esinin senden sogudugunu veya aldattigina gelince erkekler herseyi kadinlar kdr olmasada hisseder ona nasil davraniyosan oyle cvp verir sn farkli seyler bekliyosun yatakta yeni heycanlar vs belkide esin olgunlasiyo gerektigi kdr istiyo yani yapisi oyle abaza degil buda ii bisey ornek benim esimde oyle fantazilerden hoslanmak ama beni aldatiyo diyemem evlenmeden once tabiki heycan arzu daha cok oluyo ama evlilikten sonra azaliyo kaybetme korkusu yok sevgi bitmiyo belki ama sorumluluk basliyo hayat stresi evlilik gerginliyi bazen bende diyorum sevgilyken nisanliyken dha cok ozluyorum diye ayn evin icinde bazen birbirimizi goremiyoruz herseyin basi gerginlik sinir stres bunlari yenmeye calis kimseyi kafaya takma esinle kaliteli zaman gecirmeye cals on ayeniden asik olabilirsin ;ve seninde bi sorunn vrmis buda bi etken biraz sabirli ol bence herseyi buyutmeyelim yok eger ben esimi zerre kdr sevmiyor icimde bir kirinti kalmadi denedim diyosan cnm tabikide en son care ayrilik once sen kendini bi sinavdan gecir bak bi aklin mantigin kalbin hangisi agir gelcek .beni yanlis anlama bu benim gorusum fikrim yazmak istedim sdc herseyin hayirlisi

Son düzenleme:
Back
X