benim esimde sizin esiniz kadar tozunu kacirmazsada, titizligi var. Basda herseye karisiyordu ve bende kaba bir sekilde
kari gibi herseye karisma diyorum. Uzun suredir elesdirmiyor gibi.
Birde sen sanki esin okuya bilme sansi buyuk gibi hissettim, bu yuzden basa basa ondan hoslanmadigini, arzulamadigini yazmis gibisin..(korksun diye) bende olsam belki aynisini yapardim, bilemedim
Neyse oyle olmazsdada, istersen sende benim teknigi kulan belki ozaman oda biraz dikat eder davranislarina! ( birde onun bu dafranisina cok kirildigimi hisettirmisdim)
sende henuz cok yeni evli olanlardansin. Cinselik sorunu yasamaniz normal degilmi? Simdilik bende bir gorevmis gibi hisetsemde asla sirf bu yuzden onu ozlemiyor, yada gitmezsine sevinmiyorum. Cinselik olmazsada, herseye maydonozda olsa ben onu yine cok sevecegim. Zadece beni koruma sarti ile, baskalarina ezdirmeme sarti ile.
Sende sikilmis olabilirsin, ama onun bu davranisida belki normaldir. Sen burda oldugu gibi acik sozlu isen hem konusmalarinda hemde fisiksel. olarakki sana bosanalim demezsi gururundan olabilir.
Istenmeyen kim yaninda dururki?
yada siz birbirinize naz yapiyorsunuz, bir birinisi cok seviyorsunuz:) yoksa bizim gibi sizde 7 yil bekleyip evlenmezdiniz..