• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlar karşısında takıntılıyım ben.

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
31
Hayatımda bi problem varsa aşamıyorum. Takıntılıyım. Bana zarar vericek, tehlikeli bi durum söz konusuysa günlerce onu düşünüyorum. Mesela duyulmaması gereken bişey duyulma tehlikesindeyse tırnaklarımı kanatana kadar kemiririm. Bi an dikkatim başka şeye yoğunlaşmaz. Kendime zarar vericek kadar düşünürüm. Nolursa olsun diyemem. Artık çok yoruldum

Hayatımda bi problem varsa aşamıyorum. Takıntılıyım. Bana zarar vericek, tehlikeli bi durum söz konusuysa günlerce onu düşünüyorum. Mesela duyulmaması gereken bişey duyulma tehlikesindeyse tırnaklarımı kanatana kadar kemiririm. Bi an dikkatim başka şeye yoğunlaşmaz. Kendime zarar vericek kadar düşünürüm. Nolursa olsun diyemem. Artık çok yoruldum
Al benden de aynısı.
Allah yardımcımız olsun,iç huzuru versin.
Çok amin.

Tehlikeli bir durum karşısında "nolursa olsun" diyen insan biraz anormaldir bence :110:
Açıklayamadım herhalde, atıyorum bir sebepten ailenizle tartışma ihtimaliniz var. Ailenizi 5 gün sonra görüceksiniz. Ben o 5 günde deli gibi bunu düşünüyorum. Sadece bi ihtimal olsa bile

İnsan çok karmaşık bir mekanizma tehlike veya herhangi bir sorun anında kendinizi koruma iç güdüsüyle anlık tepkilerinizde anormallik veya aşırılık olabilir bu normal. Sonuçta robot değiliz :)

Bende böyleyim yani önceden boyleydim artık daha az boyleyim dua edip sonucu Allaha bırakıyorum daha hayırlı sonuçlarla karşılaşıyorum
Kötü bişey yasayacak olsamda kader diyorum biraz da bazen yasanilacaklarin önüne geçilmiyor
Duayla terapi yapıp rahatliyorum

Ben de aynı şekildeyim, karnıma ağrılar giriyor birden üşüme falan da geliyor.

Back
X