Sorunlar ve bebek sahibi olma istegi :(

Ondan ayri kalmayi düsünemiyorum, bazende zaten bütün gün evde yok ayrilsam degisen bisey olmicak diyorum hayatimda ama yinede korkuyorum, hic bir zaman cocugum olmicak o zaman

Niye hiçbir zaman çocuğun olmasın, ailesi seni istemiyo adam da istiyo gibi görünmüyo, yaşın daha 25, çocuk yokken boşanıp yeniden sevme daha önemlisi adam gibi sevilme ihtimali bu kadar mı uzak,neden, ondan önce nefes almıyor muydun,neden bu arabeske kendinizi hapsediyorsunuz ben cidden anlamıyorum

Evet nedense cok uzak bu düsünce, ondan sonra severmiyim sevilirmiyim bilmiyorum. Biz evlenmeden önce 5 sene flört ettik yani toplam 7,5 senedir birlikteyiz, cok uzun bi süre

Önce tedavi ol derken?
Klomen zaten bir tedavi ve onu kullanırken hamile kalacaksın tabi ki.
Eşin bu durumu bilmiyor mu ki?
Çok umursamaz biri ve aşırı rahat sanırım.

Önce tedavi ol derken?
Klomen zaten bir tedavi ve onu kullanırken hamile kalacaksın tabi ki.
Eşin bu durumu bilmiyor mu ki?
Çok umursamaz biri ve aşırı rahat sanırım.
Evet biliyor ama ilk clomeni kullandigimda hamile kalmadim ve simdide zaten olmicak diyor anlatamiyorum

Hipotiroidimin çok neden olduğunu sanmıyorum düzenli takip ettiriyosan. O nasıl bir eş siz çok sert anlatmadıysanız yazıklar olsun. Tedavi olsun bitsin değil ki. Tedavi süresinde ilişki olacak sorunları halletmeden hamile kalma bence. Daha çok sorun olur öyle bir insanla ne münasebet yani öyle kelimeler diyebiliyo belki spermleri yüzünden kaynaklanıyor düşükler. Ben de hipotiroidi artı pko var ilaç içince diğerlerinden bi farkın kalmıyor dikkat et dereotu kullan sadece klomen değil ovitrelle yumurta çatlama iğnesi falan kullanabilirisiniz eşinin de test yaptırması lazım geniş bir konu araştırılması lazım sebeplerin bence bunlara yoğunlaş ve doğru iletişimi kur saygılar allah isteyen herkese versin.

Biz severek isteyerek evlendik evleneli 1.5 sene oldu cocuk istiyoruz .Esimde sayı düsklügu cikti sonucu ilk ogrendigi gun cok moreli bozuktu cok kotu olmustu ama simdi oyle dgil ben destekleyici besinler yemesini soyluyrm aliyorm fakat pek umursamiyor.Ve sizin sorununuz bende de var esim firsat buldukca nargile icmeye mac izlemeye gidiyor sabah 8.30 aksam gelis saati belli olmuyor erken bitse bile isi nargile icmeye mc izlemye gidiyor beni cok bos birakiyor bende bu durumdan sikayetciym dile getiriyorum ama esimin pek umurunda olmuyor o benden daha cok sikayet etmeye basliyor ustune gittigimi soyluyor ama beni hic anlamiyor ben onu ozluyorm bir pazar gunleri tatil onu da arkadaslarinin yaninda geciriyor ne yapacagimi bilmiyorum bu konu da baska bir sorunumuz yok esim bir de bekar yalniz yasayan biriydi sanirm evlilige alisamadi daha (

Evet nedense cok uzak bu düsünce, ondan sonra severmiyim sevilirmiyim bilmiyorum. Biz evlenmeden önce 5 sene flört ettik yani toplam 7,5 senedir birlikteyiz, cok uzun bi süre

Ben eşimle 9 sene flört ettim 3.5 senedir evliyim toplamda 13 sene, yani bu yüzden horlanmayı haketmis mi oluyorum

kadın bu tipe degil kendine cocuk istiyor ille erkegemi dogrulur cocuk kocası istemiyo diye bu kadın cocuksuz mu kalsın yanii

Limoncu senin de böyle bir konu vardı sen de yanlış düşünüyodun zaten

Kadın kendine çocuk istiyo diye birşey yok çocuk babayla yapılır her çocuk düzgün ilgili sevecen bir babayı hakeder,eşya değil bu kadın sadece kendi için istesin

Valla acı ama gerçek olan şu ki bence çocuk için biraz daha beklemelisiniz ailesi sizi boşamaya uğraşırken kocanızda size böyle davranırken yarın öbürgün sizi ortada bırakmayacağına emin misiniz ?

kadın bu tipe degil kendine cocuk istiyor ille erkegemi dogrulur cocuk kocası istemiyo diye bu kadın cocuksuz mu kalsın yanii
Farkında mısın adam baba olabilecek biri değil ve bundan çocuk yapsa çocuğun hayatı mahvolur.
Kendisi için illa yapacaksa sperm bankası var ya da bunu boşayıp daha iyisiyle evlenebilir di mi?
Böyle bir baba sahibi olmak çocuğa haksızlık değil mi peki?

Zaten ovitrelle ile catlmam lazim ama biz zaten iliskiye girmeyince bende kullanmadim bosuna igne vurunmiyim diye. Sperm testi yapildi hersey normal.

Ayni sorun bendede var iste, üstüne gelme diyor cok karisiyosun bana diyor, ben ona bunlari söyleyince oda bana seninle ne sohbet etcem diyor. Allah yardimcin olsun

Tatlım bak şimdi, bebek istiyorsun anlıyoruz inan burada kimse senin anne olma isteğini sorgulamıyor.

Yazdıkların açıkça gösteriyor ki eşin sırf "yakamdan düşsün" mantığı ile bu bebek işinde olumlu konuşuyor sana. Yani ortada bir tedavi var ve bu tedavi kapsamında belirli bir cinsel birleşme günü var ki sonuç alınabilsin. E adam yapmamış. Ya isteğini falan geçtim, tedaviye katılmamış adam. Bu normal mi sence? Yorgunluk stres sıkıntı gibi bir bahanesi olamaz bunun sonuçta bir kadın kendi kendine hamile kalmıyor, ortak bir tedavi bu.

Eşin henüz sana doğru düzgün ilgi göstermezken, evlilikte yaşadığınız gel gitler, aile meseleleri düzene oturmamışken çocuğuna sadece senin ilgin ve alakanla sağlıklı bir aile ortamı yaratman çok zor. Çok yıpranacaksın zaten yıpranıyorsun. Belki çocuk hayatımıza evliliğimize renk getirir, eşimle daha güçlü bağlar kurarız diye düşünüyor olabilirsin. Eğer evliliği kurtaracak sihirli şey çocuk olsaydı pek çok insan boşanmazdı. Bu bir kılıf, pek çok kadın için yapmaya cesaret edemedikleri karşısında ömür boyunca arkasına saklanabilecekleri bir bahane.

Önce evliliğini sağlamlaştır. Al karşına konuş, şikayet etmeden gayet soğukkanlı bir şekilde. Gerekirse evlilik terapisine gidin, iletişim sorunu yaşıyorsanız veya olay hep kavgaya karşılıklı suçlamaya dönüyorsa.
Bak kendin yazmışsın evliliğe alışamadı herhalde diye, o zaman çocuk fikrini bir kenara bırak önce ortak hayatınıza uyum sağlaması için eşinle meşgul ol.

Tamam tabii ki arkadaşları ile takılacak, kendine ait hobileri olacak ama seninle geçirdiği zaman dışında yapacak bunları. Nargile içmeyi seviyor madem, sen de git onunla? Nargile sevmiyorsan çay içersin, bir-iki el tavla oynarsınız? Başka bir gün de senin sevdiğin tarzda bir filmi izlersiniz beraber. Mesela pazar günleri için bir rutin oluşturun sabah kahvaltısına gitmek veya evde dev kahvaltı hazırlamak gibi. Sen atıyorum patates kızartırken o domatesleri dilimlesin, gülüşün şakalaşın. Beraber vakit geçirin, sonra maç mı izleyecek, playstation mı oynayacak o bakar işine sen bakarsın işine. Ortak noktalarınız var mutlaka ki evlenmişsiniz yani.

Önce eşinle problemlerinizi çözün, çocuk bir müddet ikinci planda kalsın.

Ben mesela cocuk istiyrz dedim ama esime diyorum önce kendini düzelt evlilige alis aile ol bu ortamda cocuk buyutemem dedim ama bakalim hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…