Telefonunu kontrol edemiyorum, kiziyor. Uyurken bile telefonunu elime aldigimda uyanir. Ben bu kadar agir hap kullanirken onun bunu umursamamasi cok yordu beni.Esiniz bebek sahibi olmayi hakkettigini sanmiyorum sana evlendigimiz icin sen suclusun yada seninle ilgilenmemesi hep telefonla ilgilenmesi falan, birkkez daha duşün derim ayrica telefonunuda kontrol et bukad elinde olmasi peh normal degil sizden uzaklasmis acikcasi anlattiklarinizdan bunu anladim cocuk cok istemeniz sizi sitrese sokmus biraz rahatlayin derim biliyorsunuz bu durumu cok dusunmekte etkiliyor olmamaya umarim duzelir hersey hakkinizda hayirlisi olsun
Bu sorunlar hep vardi, hic degismiyor, evlendigimizden beri aniBence çocuk sahibi olmaktan önce eşinle arandaki problemleri düzeltmende fayda var.Çünkü eşin bencilce kendi hayatını yaşıyor.Çocuk evliliği kurtarır zihniyetinde hiç bir zaman düşünmeyin önce aranızdaki sıkıntıları giderin daha sonrasında da inşallah çocuk düşünün derdim.Tabii ki karar size kalmış..
Baksen adam resmen sakliyor telefonu demekki var birseyler umarim yoktur ama cok süphe verici bu durum degisik birseyler yasamak isteyebilir bunaldiysa aranizdaki durumlara vallahi bunun ustune dur derim ama karsilascaginiz seylere hazirlikli ol eger birsey yapamam diyosan oyle birak nebilim adam uzaklasmis senden belli, yazdiklarin onu gosteriyor bebek yapmayi birkez daha dusunTelefonunu kontrol edemiyorum, kiziyor. Uyurken bile telefonunu elime aldigimda uyanir. Ben bu kadar agir hap kullanirken onun bunu umursamamasi cok yordu beni.
Zor bi hayatın olacak canım o zaman üzerine birde çocukların sorumluluğu ve de kocanın vurdumduymazlığı ne diyeyim Allah sabır versin.Şunu da diyeyim dayan dayan bir yere kadar günün birinde sende patlarsın.Çünkü hiçbir ilişki tek tarafın tavizleriyle yürümez.Bu sorunlar hep vardi, hic degismiyor, evlendigimizden beri ani
Canim sIkIldigindan cocuk istemiyorum tabi, bilmiyorum sizin cocugunuz var mi ama ben cocuk gördügümde icim parcalaniyor, bebek isteme atesi düsünce insanin icine önüne gecemiyosun.Neden böyle bir adamla ısrarla çocuk yapmaya çalışıyorsun
Sırf kendiniz istiyorsunuz canınız sıkılıyor evde diye çocuk yapmanız o zavalli ya haksızlık degul mi !!
Tabi ki ortak kararimizdi, ben kafasina silah dayayip evlenmedim yani. Babasi onunla barismadigi sürece bizim evliligimiz saglam olamiyacak galiba ama babasida asla barismicak gibime geliyor. 2,5 sene oldu evleneli ve ailesi hala bosan demekten yorulmadi.Evliliğinizde bu denli sorunlar varken neden çocuk istediğinize anlam veremedim,senin suçun ne demek siz ortak bir karar alarak evlenmediniz mi yoksa siz kendi kendinize mi evlendiniz.Eşinizi çok sıktığınız izlenimine kapılmadım ben çünkü anlattığınız kadarıyla normal bir şekilse sosyal hayatını yaşıyor.Çocuk konusundan önce evliliğinizin temellerinin sağlam olduğundan emin olun ki yarın öbür gün bir evlat sahibi olduğunuzda yine senin suçun diyerek olay çıkartmasın.Sizi anlıyorum benimde 4 tane gebelik kaybım var ve bu istek gem vurulması zor bir istek fakat dediğim gibi eşinizin size karşı tutumu yanlış ve bence çocuk istediğinden pek emin değil.Bu sorunlarınızı çözdükten sonra el birliği ile çocuk sahibi olmaya çalışın derim.
Canım yanlış anlama elbetteki çocuk sahibi olup,olmama senin kararın ama ben eşinin sana ve evliliğinize olan bağlılığından emin olduğun zaman çocuk yapmanı tavsiye ederim.Evet bu çocuğu sen çok istiyorsun ama eşin hiç sana artık bir evlat sahibi olmak istediğinden bahsediyor mu yoksa bu uğurda tek başına mı savaşıyorsun?Tabi ki ortak kararimizdi, ben kafasina silah dayayip evlenmedim yani. Babasi onunla barismadigi sürece bizim evliligimiz saglam olamiyacak galiba ama babasida asla barismicak gibime geliyor. 2,5 sene oldu evleneli ve ailesi hala bosan demekten yorulmadi.
Bilmiyorum... Kafam cok karisik, ne yapcagimi ne düsüncegimi bilmiyorum...Ben bu adami bir omur cekmeye raziyim diyo musun peki?
Evet bahsediyor sorunda orda iste cocuk gördügünde oda diyor bende istiyorum iste ne biliim bu bebek arabasindan alcam fln diyor ama son 2 gündür ne olduysa bilemiyorumCanım yanlış anlama elbetteki çocuk sahibi olup,olmama senin kararın ama ben eşinin sana ve evliliğinize olan bağlılığından emin olduğun zaman çocuk yapmanı tavsiye ederim.Evet bu çocuğu sen çok istiyorsun ama eşin hiç sana artık bir evlat sahibi olmak istediğinden bahsediyor mu yoksa bu uğurda tek başına mı savaşıyorsun?
Ondan ayri kalmayi düsünemiyorum, bazende zaten bütün gün evde yok ayrilsam degisen bisey olmicak diyorum hayatimda ama yinede korkuyorum, hic bir zaman cocugum olmicak o zamanBelki de hayırlı olan bu adamdan bebek sahibi olmamandır hiç bu açıdan düşündün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?