Sorunlar ve bebek sahibi olma istegi :(

eee adam adam degil diye kadın analıgından vazmıgecsin bi sürü kadın var valla cocuklarını öyle güzel yetisriyolarki evde baba olup hır gür olucagına bosan diyen nasıl coksa bu düsüncede gayet mantıklı zaten cocuk her zaman anneye muhtac baba neden anlar tamam binde biri vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz bi anne cocugun bakısındna anlar baba sosar cocuga neyin var yok dese baba tamam der ama anne öylemi

emin ol cag artık anne baba olsun kafasında degil cocuklar zaten anneleriyle baba bütün gün iste aksa 8 de gelip 10 dakıka ilgilenip baba olunmuyo

Sadece bebek konusunda yorum yapacagim. Halamin 10 sene olmadi ama 8 dusugu var ve 8 hamileligide kocasinin hap kullanmasiyla oldu senden kaynanaklanan bir sorun bulamadilrsa esine bi baksinlar derim...

Adam adam değilse boşanır yahu, adam.olmadığını kabul ettiğin birinden çocuk yapmakta ne ola ki, sen kendi içinde çocuğu güzel yetiştirdim dersin her türlü maddi imkanı sağlarsın anne sevgisi de verirsin ama baba boşluğunu anne dolduramaz

yavrum bence anlatıyorum evde baba olup binlerce ilgisiz baba var öyle olucagına bosansın yada bosanmasın kadınun cocugu olsun belki oda ben gibi bi daha evlenmem diyo elin adamıyla ugrasmam diyo sırf 2 ci evliligi cocuk yok diye yapmak istemek cok sacma bari cocugu olsun zaten cogu kadın evlenmiyo cocugu var yanında huzurlu mutlu neden 2 ci bi evlilk yapsın haa isterse yapar o ayrı

ama cocuksuz bosanıp bi daha evlenmeme ihtimalide var ee bu kosulda evlenmedigi icin cocuguda olmıcak neden bundan mahrum kalsın

İyi kendi bildiginiz gibi yapın ben şaşırıyorum burdaki yaşam formlarına

çocuklar anneleriyle değil..ben çalışan bir anneyim..sizin mantığa göre benim oğlanın kimsesi yok o zaman ben de çalışınca..
eşim de ben de çalışıyoruz,akşamları da ailece beraber vakit geçiriyoruz.
evet oğlıum bana daha düşkün olabilir ama baba sorumlulukları ve oğlumdaki yeri bambaşka.
konu sahibi,çocuk olunca yaşadıklarının daha fazlasını yaşacaksın biliyorsun değil mi? evde çocuk ağlaması olunca bu adama daha çok dışarda olacak ,sorumluluk paylaşmayacak,gece gündüz yalnız ve mutsuz kalacaksın..eşin sevgisi ilgisi başka evladınınki bambaşka..zaten eşinin yerini çocuklarıyla doldurmaya çalışanların ilişkilerini çok sağlıksız buluyorum.çocuk için taşınmaz sorumluluk.

Biliyorum o yüzden zaten igneyi vurmadim zaten iliskiye girmicegimizi bildigim icin

neden iliski istemiyor esin?sirf sana inat olsun diye mi yoksa cocuk mu istemiyor?
kaldi ki boyle bi adama cocuk yapma cnm cok pisman olursun

"Onsuz yapamıyorum" diyosunuz da adam sizsiz gayet de yapıyor.
Ne güzel kendine bi hayat kurmuş eşiniz.Siz de hayaller aleminde yaşamaya devam edin.
Bu forum sayesinde Stockholm Sendrom'lu binlerce metropol kadını olduğunu öğrendim. Vallahi Allah'ın dağ köylerini gezdim hiç bu kadar görmemiştim.
Anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Beni önemsemeyen,evde eşya gibi gören adamı sevmeyi,ona tutkuyla bağlı kalmayı an-la-ya-mı-yo-rum !

BEbek sahibi olmak için önce eşinizle sorunlarınızı halletmenz gerekiyr halledemiyorsanızda zaten bu işin sonu yok o bebişide kendi beraberinizde huzursuz bi aileye getirirsiniz sağlıklı bi aile olmazsınız..
Ayrı anne babaları olur anlayacagınız bu işin sonu kötü önce eşinizin dzlmesi gerek bebeği hak etmesi gerek ve bebktn önce sizin kim olduğunuzu kavraması gerek üzülmeyin zaten böyle stres içindeykn bebiş olmaz bunu bilmeniz lazım

Cok bencilsin, sırf çocuk sahibi olmak icin eşinin haketmediğini bile bile çocuk istiyorsun. Sonrada o cocukla boşanmaya kalkacaksın, çocuğumu bırakıp çalışamıyorum, ailem sürekli laf ediyor, hayatımda biri var ama onun ailesi çocuğum oldugu icin beni kabul etmiyor ama onu cok seviyorum vazgeçemiyorum gibi gibi birsürü konu açılacak. Bu senaryolar hep aynı, neden ısrar ediliyor çocuk icin, belki hayırlısı böyledir

Canım klomeni 3 aydan fazla kullanmak iyi değil.Birincisi tutmamış böyle bir durumda iken ikinci ayında neden eşin seni umursamıyor? .Bence sen çocuk olayını biraz ertele.Eşinle evliğini tam oturt.7,5 senedir berabermişsiniz ama sen yine de yeterince tanıyamamışsın bence. Telefonunu karıştırmana nasıl kızabilir bir eş.Mutlaka bir şey saklıyordur o yüzden,üzgünüm

Bu zihniyete de hastayım ha, ''Biz 7 yıldır birlikteyiz kolay değil o kadar...'' Ya bacım daha 25 yaşındasın torun torba sahibi olacak yaşa gelmiş de hayatının emeğini vermiş gibi lanse etme Allasen. 30 yıllık evli çiftler boşanıyor bunlar asrın evliliğini yapmış gibi emek de emek diyor. Bundan sonra sever miyim sevilir miyim bilmiyorum...Pardon da bir kadın ömrü hayatında 1 kere sevilir diye bir şey mi var? Kullan-at mıyız biz 1 kere evlenince seviliyoruz sadece? Madem onsuz yapamıyorsun madem deli gibi çocuk istiyorsun her b.kuna katlanıp susup oturacaksın o zaman ne yapalım biz sana burada? Ona yok buna yok. Hayret bi' şey.

Bebek bütün hayatınızı değiştirecektir ama kocanı hiç gözüm tutmadı

Sak
Bence böyle bir eşe çocuk yapma derim adam kendi hayatını yaşamak istiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…