eee adam adam degil diye kadın analıgından vazmıgecsin bi sürü kadın var valla cocuklarını öyle güzel yetisriyolarki evde baba olup hır gür olucagına bosan diyen nasıl coksa bu düsüncede gayet mantıklı zaten cocuk her zaman anneye muhtac baba neden anlar tamam binde biri vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz bi anne cocugun bakısındna anlar baba sosar cocuga neyin var yok dese baba tamam der ama anne öylemiLimoncu senin de böyle bir konu vardı sen de yanlış düşünüyodun zaten
Kadın kendine çocuk istiyo diye birşey yok çocuk babayla yapılır her çocuk düzgün ilgili sevecen bir babayı hakeder,eşya değil bu kadın sadece kendi için istesin
Biliyorum o yüzden zaten igneyi vurmadim zaten iliskiye girmicegimizi bildigim icinAma iğneden sonra ilişki lazım biliyosun değil mi
Merhabalar,
Ben 1,5 sene önce korunma hapini biraktim, 2. aydan beride hipotiroid hormon kullaniyorum ama yinede hamile kaldigimda düsük oluyor. 2 kere düsük yaptim. Esimde bebek istiyordu ama bu son 2 ayda clomen kullanmak zorunda kaldim ve doktor hangi günler iliskiye gircegimizi söyledi ama esim benimle iliskiye girmedi, bosuna aldim yani bu ay bütün haplari vs. O istediginde ben istemesemde yine de onjnla iliskiye giriyorum.
Dün cok kavga ettik, babasi onunla konusmuyor cünkü benimle evlenmesini istemiyolardi biz yinede evlendik. Dün bana senin sucun dedi, sanki ben onu zorladim benimle evlenmesine. Beni sucluyor her konuda. Benim tavirlarim hosuna gitmiyormus ve ben onun disari cikmasina karisiyormusum. Zaten sabah 8den aksam 7e kadar calisiyo, bazi günler 10a kadar calisiyo ve eve geldiginde hemen eline telefonunu aliyo, ne benimle sohbet ediyor ne yüzüme bakiyor, varsa yoksa telefonu ve playstation. Yinede yeterince disari ciktigini düsünüyorum, her pazar günü mac seyretmeye gidiyor, 3 hafta önce arkadaslarinla türkü barina gitti gece 5de eve geldi, ondan 3 hafta önce yine gitti ve sabaha karsi geldi. Zaten zamani yok bide vaktini arkadaslarina syirinca bana ayirmayinca cok üzülüyorum, gercekten cok mu sIkIyorum sizce?
Bide bana önce tedavi ol hamile kalabilmek icin diyor, ben o clomen haplarini icerken hamile kalabilirim diyorum anlamiyor yada anlamak istemiyor. Cok caresizim, bebek sahibi olmak istiyorum ama esimin beni desteklememisi cok üzüyor beni. Bu arada ikimizde 25 yasindayiz.
eee adam adam degil diye kadın analıgından vazmıgecsin bi sürü kadın var valla cocuklarını öyle güzel yetisriyolarki evde baba olup hır gür olucagına bosan diyen nasıl coksa bu düsüncede gayet mantıklı zaten cocuk her zaman anneye muhtac baba neden anlar tamam binde biri vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz bi anne cocugun bakısındna anlar baba sosar cocuga neyin var yok dese baba tamam der ama anne öylemi
emin ol cag artık anne baba olsun kafasında degil cocuklar zaten anneleriyle baba bütün gün iste aksa 8 de gelip 10 dakıka ilgilenip baba olunmuyo
yavrum bence anlatıyorum evde baba olup binlerce ilgisiz baba var öyle olucagına bosansın yada bosanmasın kadınun cocugu olsun belki oda ben gibi bi daha evlenmem diyo elin adamıyla ugrasmam diyo sırf 2 ci evliligi cocuk yok diye yapmak istemek cok sacma bari cocugu olsun zaten cogu kadın evlenmiyo cocugu var yanında huzurlu mutlu neden 2 ci bi evlilk yapsın haa isterse yapar o ayrıAdam adam değilse boşanır yahu, adam.olmadığını kabul ettiğin birinden çocuk yapmakta ne ola ki, sen kendi içinde çocuğu güzel yetiştirdim dersin her türlü maddi imkanı sağlarsın anne sevgisi de verirsin ama baba boşluğunu anne dolduramaz
yavrum bence anlatıyorum evde baba olup binlerce ilgisiz baba var öyle olucagına bosansın yada bosanmasın kadınun cocugu olsun belki oda ben gibi bi daha evlenmem diyo elin adamıyla ugrasmam diyo sırf 2 ci evliligi cocuk yok diye yapmak istemek cok sacma bari cocugu olsun zaten cogu kadın evlenmiyo cocugu var yanında huzurlu mutlu neden 2 ci bi evlilk yapsın haa isterse yapar o ayrı
ama cocuksuz bosanıp bi daha evlenmeme ihtimalide var ee bu kosulda evlenmedigi icin cocuguda olmıcak neden bundan mahrum kalsın
çocuklar anneleriyle değil..ben çalışan bir anneyim..sizin mantığa göre benim oğlanın kimsesi yok o zaman ben de çalışınca..eee adam adam degil diye kadın analıgından vazmıgecsin bi sürü kadın var valla cocuklarını öyle güzel yetisriyolarki evde baba olup hır gür olucagına bosan diyen nasıl coksa bu düsüncede gayet mantıklı zaten cocuk her zaman anneye muhtac baba neden anlar tamam binde biri vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz bi anne cocugun bakısındna anlar baba sosar cocuga neyin var yok dese baba tamam der ama anne öylemi
emin ol cag artık anne baba olsun kafasında degil cocuklar zaten anneleriyle baba bütün gün iste aksa 8 de gelip 10 dakıka ilgilenip baba olunmuyo
Biliyorum o yüzden zaten igneyi vurmadim zaten iliskiye girmicegimizi bildigim icin
Anladım pekale umarım yoluna girer.Biliyorum o yüzden zaten igneyi vurmadim zaten iliskiye girmicegimizi bildigim icin
BEbek sahibi olmak için önce eşinizle sorunlarınızı halletmenz gerekiyr halledemiyorsanızda zaten bu işin sonu yok o bebişide kendi beraberinizde huzursuz bi aileye getirirsiniz sağlıklı bi aile olmazsınız..Merhabalar,
Ben 1,5 sene önce korunma hapini biraktim, 2. aydan beride hipotiroid hormon kullaniyorum ama yinede hamile kaldigimda düsük oluyor. 2 kere düsük yaptim. Esimde bebek istiyordu ama bu son 2 ayda clomen kullanmak zorunda kaldim ve doktor hangi günler iliskiye gircegimizi söyledi ama esim benimle iliskiye girmedi, bosuna aldim yani bu ay bütün haplari vs. O istediginde ben istemesemde yine de onjnla iliskiye giriyorum.
Dün cok kavga ettik, babasi onunla konusmuyor cünkü benimle evlenmesini istemiyolardi biz yinede evlendik. Dün bana senin sucun dedi, sanki ben onu zorladim benimle evlenmesine. Beni sucluyor her konuda. Benim tavirlarim hosuna gitmiyormus ve ben onun disari cikmasina karisiyormusum. Zaten sabah 8den aksam 7e kadar calisiyo, bazi günler 10a kadar calisiyo ve eve geldiginde hemen eline telefonunu aliyo, ne benimle sohbet ediyor ne yüzüme bakiyor, varsa yoksa telefonu ve playstation. Yinede yeterince disari ciktigini düsünüyorum, her pazar günü mac seyretmeye gidiyor, 3 hafta önce arkadaslarinla türkü barina gitti gece 5de eve geldi, ondan 3 hafta önce yine gitti ve sabaha karsi geldi. Zaten zamani yok bide vaktini arkadaslarina syirinca bana ayirmayinca cok üzülüyorum, gercekten cok mu sIkIyorum sizce?
Bide bana önce tedavi ol hamile kalabilmek icin diyor, ben o clomen haplarini icerken hamile kalabilirim diyorum anlamiyor yada anlamak istemiyor. Cok caresizim, bebek sahibi olmak istiyorum ama esimin beni desteklememisi cok üzüyor beni. Bu arada ikimizde 25 yasindayiz.
Merhabalar,
Bence böyle bir eşe çocuk yapma derim adam kendi hayatını yaşamak istiyor resmenMerhabalar,
KatılıyorumBelki de hayırlı olan bu adamdan bebek sahibi olmamandır hiç bu açıdan düşündün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?