Sorunlar?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba dert değil aslında ama yazıp fikir almak isterimm..

Geçen hafta yaz okulu sınavları için erkek arkadasimin yaşadığı şehre gittim , onun memleketi zaten orası, sınavlar bittikten sonra ailemin yaşadığı şehre geldim, 2 gün önce dışarı çıkmıştım sarjim bitti muhtemelen onunla 6-7 saat kadar iletişimsiz kaldık eve gidince aradım ama çok bozulmuş merak edip aramış mesajlar atmış filan, kesinlikle şarjimin bittiğine inanmıyor ben aradığımda telefonun çaldı başka bişey uydur deyip duruyor, dün bu konuyu konuştuk sana inanıyorum dedi ama akşamına başka bişey hakkında konuşurken bu konu tekrar açıldı ben kendimi inandırmaya çalışırken klasik cümlesini yazmis ne zaman bir sorun olsa aynısını yapıyor " benim uykum geldi uyucam vb " bende patladım " uykun varsa uyu benimle vakit kaybetme ben seni bugün pek sarmadım " " gereksiz trip yapiyorsun ne alakası var öpüyorum yazmis " sabah da mesajlar atmış ama açıp okumadigim için bilmiyorum.

Beni eve döndüğüm gün aramıştı o günde ona sinirli olduğum için, bir kaç saat telefonlarını açmadım ve mesajlarına dönmedim ama ona sinirli olduğumdan haberi yoktu sürekli bu durumu uzatıp duruyor bu konuyu ?

Bence,insan olana laf bir kere söylenir. Neticede siz yalan söylemediğinizi biliyorsunuz ve vicdanınız rahat. Neden onu ikna edene kadar bir tartışmaya girip sinir kat sayınızı artırıyorsunuz ki? Sizinle sevgiliyse size inanmak zorunda. Siz isterseniz kendinizi parçalayın kim neye inanmak isterse ona inanır.

Ben olsam "Sen sordun,ben de ne olduğunu sana anlattım.Defalarca söylememe gerek yok. İnanmıyorsan da ne yapabilirim? İnanma öyleyse ." diyerek konuyu sonlandırır,tavrımı koyarım.

Uyuyacağım dediğinde neden üsteliyorsunuz ki? Uyusun. Bu bir sorundan kaçma yöntemi olarak görünüyor size belki ama konuşarak da zaten çözemiyorsunuz ki? Ego savaşı resmen. Sindirme... Siz tavrınızı değiştirmedikçe bu böyle sürer. Çözüm kesinlikle ne trip ne açıklama.

Ne demiştik?İnsan olana laf bir kere söylenir.

Yazdiklarinizin benzerini yazdım ben sana inanıyorum sen inanmadığımi düşünüyorsun bu konu çok gereksiz uzadı yazmis

Ben bir Sür e tatilde olucam ona da telefonum kapalı olucak zorunlu olmadıkça sosyal medya kullanmicam kendine iyi bak tatil sonrası görüşürüz yazmayı düşünüyorum sizce doğru bir yaklaşım mii

Bence değil. Biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir misiniz acaba? Eğer böyleyse bunun yolunun da bu olmadığını düşünüyorum.

Tatile gideceğim telefonum kapalı olacakla başlayan o mesajı atarsanız sebebi belli olmayan bir trip atmış gibi algılanırsınız.Bu da yine uzun ve gereksiz bir tartışmaya neden olur.
Zaten sevgiliniz sosyal medyanızı neden kullanmadığınızı sorgulamaz. Eğer sorarsa sosyal medya detoksu yapıyorum.Burası çok güzel tadını çıkarmaya çalışıyorum dersiniz.

Telefonunuzu neden kapatasınız ki? Sessiz tuşu var meşgul tuşu var. Her aramayı cevaplamak her mesaja anında dönmek gibi bir zorunluluğunuz yok :) Sevgilinize şimdi güneşlenip denize girip kitap okuyacağım vs yazarsanız aradığı her dakika cevap veremeyeceğinizi anlar zaten.

Bir de ben az önce sizin eski konularınıza baktım. Amacım sizi kırmak değil ama erkek arkadaşınızın davranışları genel olarak normal değil bence.

Bir de ben az önce sizin eski konularınıza baktım. Amacım sizi kırmak değil ama erkek arkadaşınızın davranışları genel olarak normal değil bence.

O yazdığım şeyi yazmis bulundum çok kötü kavga ediyoruz şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…