Sorunlar:/

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Tam 10 gunluk evliyim ve evlendigim zamandan beri korunmuyoruz. Esim icime bsldktan bittikten sonra yaklaşık 15 dk yarım saat sonra benden bir sıvı geliyor ne oldugunu hala cozemedim ama çamaşırı baya ıslak edecek şekilde geliyor. Benden mi geliyor yoksa ben tutamıyor muyum icimde ondan geleni anlamadim.Dün gecede kanamam oldu hafif karnm agrmaya başladı ve tekrar aynı sıvı geldi haliyle korktuk bana açıklayabilir misiniz bunu

Ama neden o anda degilde iliski bittikten 15 dk 20 dk sonra geliyor o sıvı? Ben ondan geleni benim vucut kabul etmiyor mu acaba diye düşündüm

Ondan gelenin hepsi kalmıyor ki içindezaten. Ayağa kalktığında gelen sıvı o. Kanamanla da ilgili bişey diyemiycem. Kızlık zarı diye düşündüm ama karnım ağrıyor dedin. Adete yakınsa adet oluyorsun. Adete daha varsa ve kanaman hafifse yumurtan çatlıyordur.

Ondan gelenin hepsi kalmıyor ki içindezaten. Ayağa kalktığında gelen sıvı o. Kanamanla da ilgili bişey diyemiycem. Kızlık zarı diye düşündüm ama karnım ağrıyor dedin. Adete yakınsa adet oluyorsun. Adete daha varsa ve kanaman hafifse yumurtan çatlıyordur.
Bugun tam yumurtlama donemim yani hesaba göre yoksa bende tam bilmiyorum :) ben bilmiyordm vucut alır onu diye biliyordm hatta uzuluyordm niye boyle acaba sorunlu muyum diye :))

Eşin içine boşaltıktan sonra vücudun kabul etmiyor diye bişey yok. Sonuçta sen sünger değilsin ki tüm sıvıyı emesin:KK31: spermler ulaşması gereken yere ulaşır geriye kalan sıvı yani meninin dışarı akması normal
Ben bilmiyordum cok stres yapıyordum bi sorunum mu var acaba niye geri çıkıyor gidiyor diye :D ay cok utandım :))

Eşin korunmuyormuş işte çıkan sıvı o dert edilecek birşey değil :KK66:
Suan yumurtlama gunum ve 3 gun onceden başladık hergun 1 defa oluyor iliski acaba hamile kalma olasılgm kac :) internetten arastrdgmda ilk aydan hamile kalma olasılığı %20 gibi düşük bi ihtimal yaziyor niçin öyle acaba

Suan yumurtlama gunum ve 3 gun onceden başladık hergun 1 defa oluyor iliski acaba hamile kalma olasılgm kac :) internetten arastrdgmda ilk aydan hamile kalma olasılığı %20 gibi düşük bi ihtimal yaziyor niçin öyle acaba

Aksine ilk aylarda hiçbi sorun yoksa hamile kalma şansı yüksek. Bak senin yumurtlama kanaman da gelmiş. Demekki çatlamış yumurtan bu iyi bişey. Hamile kalmak istiyorsan bu günlerde ilişkiye devam. Adet olana kadar devam edin zaten yeni evlisiniz :)

Kızlar zarı kanamasının devami olabilir. Orası kanadı ve sonraki bir kaç ilişkide de olabilir bu. Elin kanadığı zaman nasıl ki bi yere tekrar sürtünse kan sızar onun gibi. Ama devam ederse bi doktora görün
Vücudun yeni bir duruma alışıyor sonuçta :KK31:

Aksine ilk aylarda hiçbi sorun yoksa hamile kalma şansı yüksek. Bak senin yumurtlama kanaman da gelmiş. Demekki çatlamış yumurtan bu iyi bişey. Hamile kalmak istiyorsan bu günlerde ilişkiye devam. Adet olana kadar devam edin zaten yeni evlisiniz :)
Ya bisey soylerken cok utaniyorum inanin :) o yumurtlama kanaması nasıl bisey bide bizim hergun oluyor iliski acaba bi zarari olurmu yada gebelige bi engeli olur mu? Biz kanama gelince çok korktuk hatta esim ağladı suçlu hissetti niye boyle oldu diye :D

Ya bisey soylerken cok utaniyorum inanin :) o yumurtlama kanaması nasıl bisey bide bizim hergun oluyor iliski acaba bi zarari olurmu yada gebelige bi engeli olur mu? Biz kanama gelince çok korktuk hatta esim ağladı suçlu hissetti niye boyle oldu diye :KK70:

Yaa ne tatlı çiftsiniz :) korkmuş senin için :) canım bazı kadınlarda yumurtlama kanaması olur. 2-3 damla birşey gelir açık kırmızı pembemsi. Bu iyi birşey yumurtladığını anlarsın, hamilelik istiyorsan ona göre ilişki yaşarsın. Yeni evlisiniz hergün olması normal yeni evliyken günde 3-4 yapanlar var. Sadece arkadaşın dediği gibi kızlık zarından da olabilir bu kanama buda korkulacak bişey değil. Benim kızlık zarım bozulduğunda pedi dolduracak kadar kanamam oldu 2gün ilişki yaşamadım iyileşmesi için. :)

Canim eşin korunmadigi icin giden sperm sivilasiyo ve az az geliyo normaldir yani.kanamada yeni evli oldugun icin olabilir zorlanma falan olduysa olabilir.

Yaa ne tatlı çiftsiniz :) korkmuş senin için :) canım bazı kadınlarda yumurtlama kanaması olur. 2-3 damla birşey gelir açık kırmızı pembemsi. Bu iyi birşey yumurtladığını anlarsın, hamilelik istiyorsan ona göre ilişki yaşarsın. Yeni evlisiniz hergün olması normal yeni evliyken günde 3-4 yapanlar var. Sadece arkadaşın dediği gibi kızlık zarından da olabilir bu kanama buda korkulacak bişey değil. Benim kızlık zarım bozulduğunda pedi dolduracak kadar kanamam oldu 2gün ilişki yaşamadım iyileşmesi için. :)
Aynen benimde ilk gun pedi dolduracak kadar kanamam olmuştu:) peki bu ovulasyon döneminde kanama iliski sırasında mı oluyor

Back
X