Sorunlar:/

Evet hiç korunma. Bende 6ay korundum henüz erken gezip tozayım eşime aileme alışayım dedim. Korunmayı bıraktım aylar önce ama hiç hamile kalamadım. En iyisi hiç korunmamak. En uygun zamanda gelir zaten bebiş :)
Inşallahhh Rabbim sizde olmak üzere isteyen tüm herkese nasip etsin. Kac yıllık evlisiniz :)

Daha yeni evlisin korunmuyosun yasinda kucuk. Cok var zevki icin korunmayip sonra cocugu olupta bakamayan.. sen oylemisin bilemem ama genel konustum
Yeni evli olup yaşımn küçük olması çocuğuma bakamayacagm anlamına gelmez sadece biraz tecrübesizlik olur ki oda heeerkeste olur sonucta ilk defa anne olucam ilk defa bi bebegin tüm sorumluluğunu alıcam . Zevkine cok düşkün biri olsam bırak cocugu evlenmezdim bile :) 5 senelik bi birliktelikten sonra sırf artık AİLE olmak istedigim icin evlendim ben.

Kız zaten heyecanını sevincini yazmış yansıtmış burda, kızın sevincini baltalıyor. Dediğin gibi bazı yorumlar nasıl yazıldı acaba diye insan şaşıp kalıyor :110:
Gerçekten hergün ilişkiden olan çocuk kız mı oluyor canım? :KK49:
Valla benim ikinci kizim yolda:) nerdeyse hergun oldu iliski cnm ikisindede yani ben inaniyorum :)

Ben bilmiyordum cok stres yapıyordum bi sorunum mu var acaba niye geri çıkıyor gidiyor diye :KK70: ay cok utandım :))
Ayy çok güldüm kız sen çok yaşa ah bi bizum taze gelin acemilikleri işte bilgisizlik
Nasıl desem ilişkiden sonra tamam biraz yatan olur hamile kalayım diye ama genelde wc ye gider yıkarım ben o çıksın diye zaten tuvaletini yapar gibi yapınca çıkıyo aonra banyomu yapar guslümü alırım
İlk anşattıklarında böyle olacağına garibime gitmişti ben sanıyodum ki türk filmlerindeki gibi yatcam uyucam yani çok saçmaymış şimdi anladım

Back
X