Sorunlar

Evladının organını satmaya çalışan aile de gördüm, kızını erkeklere pazarlayanı da gördüm, 7-24 dövüp küfredeni de gördüm….nasıl kimse evladının kötü olmasını istemez ya biz dünyada yaşıyoruz da siz cennetten mi bunu yazıyorsunuz anlamadım

Sen benim derdimi anlama yorumda yazma. Uzun uzun yazmissinda yazdigindan bir sey anlamadim ben senin gibi uzatmiyorum bos bos
Gayet güzel açıklamış derdini. İnsanlar senin konunu ilk bir iki kere görünce güzel güzel yardımcı olmaya çalışıyor, ama bir dönüt alamıyorlar. Öyle olunca da doğal olarak üçüncü ve dördüncü konunu ciddiye alamıyorlar.

Bir şey soruluyor, cevap vermiyorsun. Hiçbir bilgi de vermiyorsun zaten. Kısa kısa tek cümlelik muğlak sorular soruyorsun. Eleştiri gelince de savunmaya geçiyorsun hemen. Sorunların hep aynı. Senin gibisini hiç görmedim cidden. Bence biraz özeleştiri yapma vaktin gelmiş artık.

Sen milletin avukatimisin ya senin yorum yazmandw beni rahatsiz ediyor

Sen benim yasadiklarimi nereden biliyorsun peki ben sana benim konularima yorum yapma diyorum. Yapici yorum yapmiyorsunuz surekli elestiiyorsunuz amaciniz ne huzursuz etmek mi

zorla ikna mı edeceksiniz bizi her ebeveynin harika olduğunu hepsinin bizi düşündüğünü?

Ben sevguli disinda baska seylerde dusunuyorum yazilarin cok bos ne anlatmaya calistigin anlasilmiyor kusura bakma

Hayır bir de rainyy bak ben seni savunuyorum sen gidip alakasız mesajlarıma beğenmedim atıyorsun. Sonra otri durduk yere küsmüş oluyor
rainyy bu kızma ona.ben beğendim atacağım devamlı.yoksa kızıyor.hem sevimli de gelmeye başladı bu kız bana nedense

Ayda bir gitmek niye zorunuza gidiyor, çok çocukça geldi bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…