Sorunlar

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kızlar

Erkek arkadaşımla 1 bucuk senedir birlikteyiz. Geçen sene benim menzuniyetim vardı ve her planımda o vardı kep te eglencede herşeyde.Sortie'ye gittik ve bensiz gidemezsin klup ortamı demişti!!! Bu senede onun menzunıyetı var sorumda şu;

1. Bana menzuniyetini yani kep törenini daha dün söyledi ( Perşembe ) ve kep töreni cumartesı günü üzüldüğüm nokta bana sende gel yanımda ol demedi ben herşeyi onunla planlarken onun böyle söylememesi beni çok kırdı.2.side Eğlence olmicak kep atıp dönücez dedi okulu anadolu yakasında biz avr yakasında oturuyoruz cumartesı kep atıcaz ben cumartesı orada arkadaşımda kalayım pazar günüde okuldan sevdiğim bi abimin düğünü var bilecikte oraya gidicem dedi. Kendi okulunun asıl kampusude nevşehirde.

beni en çok üzen ben herşeyde onunla plan yaparken onun beni planına bile dahil etmemesi teklif bile etmemesi 2.si bana eglence yok ertesi gün arkadaşımın Düğününe gidicem diyor.Bilecikle nevşehir uzak yerler ve 1.5 sene içinde bana hiç yalan soylemedi.

Siz olsanız şüphelenirmiydiniz düğün ayağına eglenceyemi gidiyor diye.Bana eglence varsa eğer gitmek istediğini söylese kesinlikle hayır demezdım sadece beni dahil etmemesine bozulurdum ama ilk defa olucak birşey bu anlayabiliyorm.burda onemli olan takıldığım nokta bana yalan söyleyebilir olması ve yanımda olmanı istiyor gbi bir teklif bile etmemesi. (benim menzuniyetımde hep yanımdaydı herşeyde) Konuştuğumuzda ise okulda çok erkek var orda olmanı istemiyorum gbi bir şey soyledi çok saçma ben arkadaşlarını napıym kız arkadaşlarıda var ben sadece o gun yanında olmak istedim. Birde haklıymış gibi saçma sapan başka bir sebepten kavga ettik ve benimle konuşmuyor bnde hiç bir şekilde konuşmuyorum sizce haksızmıyım o gun gitmeli mi ? eglenceye gidip gitmediğini nasıl anlarım ? bana gelince oda oluyor ona gelnce sadece kep atılacak ama sonraki gun arkadaşın düğünü oluyor napmalıyım kızlar ?

Yardım edin

K.bakmayın biraz acele yazdım hatalarım olmuş olabilir

Şimdiden teşekkürler

Somadaki şehitlerimizede allahtan rahmet diliyorum hepimizin başı sağolsun

Bence o gün arkadaşlarının Twitter hesabından yer bildirimlerine bakın , imkanınız varsa da gidin bakın derim. Bana kandırıyor gibi geldi açıkcası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen bekle simdi uzerine gitme, sonra o gun resim vs iste, o zaman anlarsin yalan mi degil mi

Eğlence olsa o olmasa arkadaşları falan resim koycaktır sosyal medyaya canım üzme kendini sen üstünede gitme bakalım

Sorun zaten burada başlıyor. Biz kadınlar aşık oldukmu herşeyi boşverip bütün anlarımızı onlarla paylaşmak isityoruz,
Sen mezuniyetinin her anını onunla geçirmiş mutlu olmuşsun ama keşke yapmasaymışın bu benim mezuniyetim arkadaşlarımla geçireceğim diyebilseymişin
Ama erkek arkadaşın bunu yapamıyor.Ya gerçekten mezuniyet törenini önemsemiyor. Yada erkek arkadaşları ile erkek erkeğe çılgınca eğlenmek istiyor...

Eğlence olsa o olmasa arkadaşları falan resim koycaktır sosyal medyaya canım üzme kendini sen üstünede gitme bakalım

Soyleki dugun dedi bana dugun de olsa illaki birlikte fotoğraflarını koyucak bnu nasil anlayabilirim gelinle fotografini istesem cokmu anlaşılır durum

Kesinlikle oyle cok deger veriyoruz sonra olucagi bu oluyor o yuzden kendine kiziyorum keske bu kdr odun vermeseydim kendin eğlenip kendime vakit ayırsaydım herseyi onunla yapmasaydım diyorum napicam smdi gitmeli mi

Soyleki dugun dedi bana dugun de olsa illaki birlikte fotoğraflarını koyucak bnu nasil anlayabilirim gelinle fotografini istesem cokmu anlaşılır durum

Canım düğün mü eğlencemi olduğunu anlarsın salondan falan arka plandan vs. bide düğüne okul arkadaşlarından kim gelicek okul arkadaşlarını az çok biliyosundur sen foto falan isteme ama anca gelinliği merak ettim varsa gelinin fotosu atarmısın falan de ciddi düşünüyosanız kafanızda evlilik varsa falan

Okuldan abi dedikleri birinin düğünüymus cogu arkadasi muhtemelen orada olacak bende oyle dusundum gelinin gelinliğini merak ettm fotosunu at diyim dedm ama
Malesef ki dayanamayip kavga ettgmi icin suan konusmuyoruz o gun ne olur blmiyorum ama allah buyuk insallah karsima cikartir

Biz bayanlar duramıyoruz yerimizde yaa ne tuhaf canlılarız illa net bilicez şüphe olmıycak inş. düğündür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…