- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
bılenler bılıyor ama kısaca beynımde kıstı cıktı. ıyı huyluymus buymezmıs dogustanmıs dedım rahatladım . 1 hafta sonra ellerım sıstı balon gıbı oldu . suan ındı bayaca ramatolojı bolumune muayene olmam gerek randevu alamıyorum pazartesı gunu teyzem aradıhavalı zengın teyzem kolumdan amelıyat oldum. kızını gonderır mısın? dedı. anneme annemdede rahatsız tansıyonu yukselmıs yatttıgı ıcın ben gıttım. tamam belkı arada bır bıze yardımı olmus olabılır allah razı olsun derıs hep ama ıylıkler karsılıklı mı yapılır. anneme gecen bayramda bıraz para vermıs. onun karsılıgını cıkarttı.aöf sınavlarım var 10 gun sonra kızıda benle yasıt suan calısmıyor.yanımda dursunlar bı yemek yerız toplarız .sende ders calısırsın dedı. ama yerlerı sıldırdı bulasık yıkadım neymıs tencereler makınaya konmazmıs. makına aksam 10dan sonra acılırmıs. hep elde yıkadım sonra ellerım sıs olmasa tamam sorun yok gocunmam yanı vıledayla yerler sılınmezmıs elde sıldım terledım evı buyuk bayaca aksam oldu mobılya geldı .kapının onunu mobılyayı sıl kul kedısı gıbı sankı ..... bırde ıshal bayadır. gecmıyo bunuda bılıyo kendısı kızı bı kez yapsa ıkııncısıne yapmıyor duymazdan gelıyor hava atıyolar .bana sureklı ama hep annemı babamı sucluyorum . en son gıdıcem eskı kıyafetlerını verdı . almam desem kuser hepsı yenıymıs. kızı sıkılmıs. sadece oyle zoruma gıttı kı anlatamam yıyecek koydu ama annem kabul etmese olmaz hep o alıstırdı sız sız olun bırıne eskılerınızı vermeyın ne evını ne mobılyalarını ne havuzlu evlerını kıskendım gozum yok tovbe ettım. bır daha gıtmem dedım 2 gun 2 yıl aldı sankı omrumden uzuntumden daha da ıshal oldum afedersınız yolda neler dedı . kardesın halkla ılıskıler okuyo ama ıcıne kapanık ıse yaramaz yanı ıs bulamadık calısmıyoruz dıye gec kaldınız cok dedı babam normalde onlara gıtmeme ızın vermez sevmez havalı onalr der hasta dıye gıttım ama dedı kızı varsa nıye cagırmıs sonra babamı kotuledı sureklı kotu olabılır. ama sen kotu deyınce bana ne faydası var .sıkıyosa yuzune soyle sustum hep kusturmedım ıyı bı sekılde ayrıldık ama eve geldım nasıl doluyum anlatamam goz yaslarım boncuk boncuk belkı magazalardan gıyınemıyorum kııstlı yıyecek alıyoruz ama gonlum tok benım ama acda degılım sukur bır gun bu yaslarım akmıycak bır ısım olucak bılıyorum cok yazdım ama derdımı anlattım .rahatlarım belkı...
Son düzenleme: