sorunlara takılı kalmayın diyen benim biliyorum ama mutsuzum

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
bılenler bılıyor ama kısaca beynımde kıstı cıktı. ıyı huyluymus buymezmıs dogustanmıs dedım rahatladım . 1 hafta sonra ellerım sıstı balon gıbı oldu . suan ındı bayaca ramatolojı bolumune muayene olmam gerek randevu alamıyorum pazartesı gunu teyzem aradıhavalı zengın teyzem kolumdan amelıyat oldum. kızını gonderır mısın? dedı. anneme annemdede rahatsız tansıyonu yukselmıs yatttıgı ıcın ben gıttım. tamam belkı arada bır bıze yardımı olmus olabılır allah razı olsun derıs hep ama ıylıkler karsılıklı mı yapılır. anneme gecen bayramda bıraz para vermıs. onun karsılıgını cıkarttı.aöf sınavlarım var 10 gun sonra kızıda benle yasıt suan calısmıyor.yanımda dursunlar bı yemek yerız toplarız .sende ders calısırsın dedı. ama yerlerı sıldırdı bulasık yıkadım neymıs tencereler makınaya konmazmıs. makına aksam 10dan sonra acılırmıs. hep elde yıkadım sonra ellerım sıs olmasa tamam sorun yok gocunmam yanı vıledayla yerler sılınmezmıs elde sıldım terledım evı buyuk bayaca aksam oldu mobılya geldı .kapının onunu mobılyayı sıl kul kedısı gıbı sankı ..... bırde ıshal bayadır. gecmıyo bunuda bılıyo kendısı kızı bı kez yapsa ıkııncısıne yapmıyor duymazdan gelıyor hava atıyolar .bana sureklı ama hep annemı babamı sucluyorum . en son gıdıcem eskı kıyafetlerını verdı . almam desem kuser hepsı yenıymıs. kızı sıkılmıs. sadece oyle zoruma gıttı kı anlatamam yıyecek koydu ama annem kabul etmese olmaz hep o alıstırdı sız sız olun bırıne eskılerınızı vermeyın ne evını ne mobılyalarını ne havuzlu evlerını kıskendım gozum yok tovbe ettım. bır daha gıtmem dedım 2 gun 2 yıl aldı sankı omrumden uzuntumden daha da ıshal oldum afedersınız yolda neler dedı . kardesın halkla ılıskıler okuyo ama ıcıne kapanık ıse yaramaz yanı ıs bulamadık calısmıyoruz dıye gec kaldınız cok dedı babam normalde onlara gıtmeme ızın vermez sevmez havalı onalr der hasta dıye gıttım ama dedı kızı varsa nıye cagırmıs sonra babamı kotuledı sureklı kotu olabılır. ama sen kotu deyınce bana ne faydası var .sıkıyosa yuzune soyle sustum hep kusturmedım ıyı bı sekılde ayrıldık ama eve geldım nasıl doluyum anlatamam goz yaslarım boncuk boncuk belkı magazalardan gıyınemıyorum kııstlı yıyecek alıyoruz ama gonlum tok benım ama acda degılım sukur bır gun bu yaslarım akmıycak bır ısım olucak bılıyorum cok yazdım ama derdımı anlattım .rahatlarım belkı...

Son düzenleme:

Görgü parayla alınamıyor işte gör arkadaşım
görgüleri sıfır... buda lazım insana...
başkada dicek söz bulamıyorum birde teyze olcak...
anne yarısı derler hep...:mymeka:

acil şifalar versin rabbim sanada Şeniz
nefret ediyorum bu paradan puldan nefret ediyorum
bu tarz sacma sapan şeyler gördükce
paraya olan nefretim dahada artıyor
ve esiri olan insanlar :mymeka:

aglıyorum dusundukce sınırden sadece o kıyafetlerı yırtmak ıstıyorum susmuycam artık ıs bulayım okulum bıtsın dıycem ıhtıyacım yok kı zaten artık bu son yemınım asla gıtmem sankı ac kaldım alakası yok sukurler olsun yuzune derdım bıseyler ama ben ınsanları bu kemıgı olmayan dıl ıle hıc kırmadım allah gorsun dedım susayım da gıdeyım eve dedım o eskılerını verdı ya ıyılık yaptı bana bırde benı abla dedıgım bırı var muh muduru oda zengın ama o bana gıdıp magazadan alıyor ıcıne degısım kartı koyuyor hedıye bu sekılde verıyor oyle ıyıkı ama alma desemde bu sekılde yapıyor sende bana al tatlım butcene gore dıyor ıylık boyle olur kı ben eskılerımle cok mutluyum yırtık degıl pıs degıl ıstemıyorum

Son düzenleme:
cok harika düşünüyorsun tebrik ederim seni canı gönüldenŞeniz
meslegin ne canım

canım Allahım şifalar versin inşallah.
hiç noktalama işareti kullanmamışsın ama.
okurken insan zorlanıyor.

lıseden muhasebe mezunuyum aöfde okuyorum 2 sınıf ders calıscam moralım yok agrılarım var bıraz

lıseden muhasebe mezunuyum aöfde okuyorum 2 sınıf ders calıscam moralım yok agrılarım var bıraz

aynı meslekteyiz canım
aslında iyi bi iş olanagı var bizim bu meslekte...
biraz kafanı dinle öyle derse başlarsınŞeniz
kafana fazla takmamaya calış hatta takma
ne kadar takarsan tak yine dönüp dolaşır başa gelirsin...
başka şeylerle ugraşmaya bak canımŞeniz

sağol canım.
hiç üzülme yerinde olsam annemi babamı kötüleyince susmazdım.
belki böylece sende biraz rahatlamış olurdun.

Rahatsız halınle sana iş yaptıması onun terbiyesizliği.
hep böyle kalacak değilsin ya.
elin ekmek tutacak inşallah.

Ne oldum delisi olmuş bunlar iyice.

Paraya ne kadar kıymet veriyorlar böyle ya ...

Para olmasın kişilik olsun .Ama bunlarda tam tersi para olsun da gerisi olmasa olur diyenlerden anlaşılar lmaz:

Keşke hiç gitmeseydin.Ne annen ne de sen gidip onun evini temizlemek zorunda değilsin.

Hele hastaysan hiç zorunlu değilsin arkadaşım.

Ellerin şiş şiş nasıl dayandın kıyamam :1hug:

Onlar yaptıklarından utansınlar ,günahları boynuna...

Birdaha gitmezsin olur biter.

Buara çok geçmiş olsun

ayıp etmiş teyzenler ama neden susyorsun anneniş babanı kötüledikleri zaman konuş bak hep susarsan ezilen sen olursun susma arkadaşım kendine güvenen kişiği oturan bir insansın sen kendi hiçbir zaman ezdirme ilerde eşin olacak kişiye bile.
eski kıyafetler verilir ama güzel sözle verilir kızım sıkıldı al sen giyin denizmez zenginlik gözlerini kapamış bizde küçükken teyzemin kızlarının eskilerini giyinirken hatta kız kardeşım teyze kızının eskileriyle büyüdü ama teyzem çok kibar bi şekilde verirdi ve kardeşim çok sevinirdi eskilerigetirdiğinde bi hediyede getirirdi ama teyzemin kızıda tıpkı seninkiler gibikırıcıydı hep ama şükürler olsun artık bende çalışıyorum babam daha iyi artık biz evimiz var hatta teyzemin küçük kızı sizin eviniz yeni bizimki eski ama bizim mobilyamız var derdi 8 yaşındaki kız bunu diyor düşün ablası nasıl etkilemiş.
aradan seneler geçti artık ben onlara hediye alıyorumda zorlarına gidiyor küçük hanımların

SABIR SABIR SABIR VE ÇOK ÇALIŞ ARKADAŞIM DEDıĞıM GıBı EzDıRME KENDıNı

Son düzenleme:
bazıları hep cahil kalacak!!!
sizde hata hasta halinizle...
kendı kızı yapsın nesi eksik sizden..
takma kafana hayat öyle bır hayat ki ne imkanlara sahip olursun ..
umarım herşey yoluna gırer..

haklınsınız hata bende gıdende bır gun tam tersı olursa ben zengın olsam bıle kımseye ezıyet etmem hayvan bakarım evımde tek tek okudum yazdıklarıınızı tesekkur moralım cok bozuktu bıraz daha ıyıyım sımdı bugun bırde arıyor doktora gıttım mı ne oldu dıye parmagım yamuldu sıs buyuk ıhtımal ramatoıd ne olacak soruyo ne sacma

belkide vicdanını rahatlatmaya calışıyor

takma sen kafanı iyileşmene bak senolumunekankayizsmile

Icim burkuldu resmen Okurken ya..senağlama
Acil sifalar diliyorum sana canim..Allah yolunu acik etsin, dilerim en kisa zamanda bir is bulur calisirsin.

Insanlarin durumunu bilipte, o durumdan istifade etmek ne kadar yanlis...Allah c.C. yüreklerindeki o kibiri kaldirir insallah...
Lütfen rica ediyorum kafana takma...Yazdiklarindaki samimiyet insani alip götürüyor.. Hic morelini bozma...Dualarim seninle olsun..

allah hepınızden razı olsun. bır cevap yazmanız bıle benı rahatlattı . aöf derslerıme adapte olmaya calısıyorum ama arada aklıma gelıyor. yaptıkları dedıklerı .... ben msj attım artık ıcıme tak ettı dedım kı ... benım hastalıgım aclıgım babam kotu vs hepsı benı baglar sen hala ıylık yaptım. yaramadım dersın. ama ıyılık dedııgın o seylerı yapma aramada dedım bıraz olsun rahatladım 150 tl bı para vermıs anneme onu gerı gonderecegımı soyledım zaten gonderıcem oda msj atmıs demıs kapıya koyun verdıgım kıyatlerı aynen koydum o kadar mutluyum kı eskılerıımle kendıme sarılıp agladım resmen zengın olup boyle olacaksam olmayayım bırgun olursamda eskımı kendım eskıtır ıyıce atarım bırıne yardımsada eger goturur butceme gore yenısını alırım

Canım üzme kendini, daha çok küçüksün. Unutma atalarımız ne demişse deneyim sonucu demiş. TAŞ YAKINDAN GELıR. Sana rahatsızlık veren insanları kendinden uzak tut kafan rahat etsin, onlarla sürekli bir arada olmak zorunda değilsin. Hayatta hiçbişey senin canından daha öemli değil. Kendine iyi bak.

çoğunluk böyle olmuştur düşene bir tekmede akrabalar vurur onlar teselli olması gerekirken ,neyse artık göz yaşlarını sil yapacak bir şey yok onlar o tip insan o şekilde kabulleneceksin :mymeka:

kabullenmek bır yana dursun bır daha gormek ıstemıyorum gelmezlerse bız zaten gıtmeyız duyguları tamır etmek zor sınırlerımı bozdular sınavım var hastayım allah sorsun hesabıını dedım lafta ıylık yaptı her bır tarafım ıylık oldu kalsın ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…