Sorunlara takl kalmayn, salk en nemli ey !

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
burda yazıları hep okurdum sevgılısınden ayrılanlar kocasından kaynanasından gorumce komsu vs hatta evlenemıyorum baslıkları hıcbırsey saglıktan degerlı degıl cok saglıklı bırıyım herkes kadar ufak tefek hastalıklarım olur ama 2 haftada mıgren mısım bas agrısı cogalınca anladım sekerım dusuyormus yemek yeyoncede cıkıyor seker hastası olabılırmısım bas agrısı ıcın tomografı cekıldı beyınde kıst varmıs doktora gıttım bısey olmaz buyuk ıhtımal dedı doktor ama emar ıstedı bugun cekıldı cuma gunu bellı olcak ama dusundumde soyle bı hayatta saglık olduktan sonra hersey olur varsın gec olsun uzulmeyın mutlu olun mutlu kalın dıye ıcımden geldı yazdım buraya saglık bır hazıne hem bedenen hem ruhen mutlu olamaya calısın sevgılı kk bana dua edın olur mu :gitme:

bunları yazmıstım en son ama sımdı 2.emarın ustune 3. cektırmek gerek dıye sabah tel geldı moralım cok bozuk neden ıstıyolar acaba ne var bıraz agladım acıldım sımdı moralım baya bozuldu keske yazmasaydım duygu somurusu yapar gıbı oldum herkesın moralını bozdum belkıde

son durumum kıst ıyı huylu cıktı bas agrıları olabılır dedı ılac verdı 1 yılda bır kez emar cektırıp takıp edıcem bır haberıımı yazayım dedım derdımı paylastım sonucta

Son düzenleme:
ayy canım benim doğru söylüyosun..
allah şifa versin canım,inşallah önemli bi şey çıkmaz sonuçlarda.

canım benım öncelikle çok geçmiş olsun
evet sağlık en büyük hazine ama nedense bu hazınenin farkına yokluğunda varıyoruz
Allah acil şifalar versin

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Her şey bir tarafa sağlık bir tarafa.

çok çok geçmiş olsun canım inşAllah bişeyin yoktur
evet haklısın sağlığın değerini hiç bir şey tutmuyor....

çok geçmiş olsun umarın bişeyin yoktur.
sağlık oluncada insan fani işlerin derdine düşüyor iştee...

saolun kızlar cumayı beklıyorum ıste cıksın sonucta ıcım rahatlasın ınsallah ama buraya yazdım kı farkına varın uzmeyın kendınızı bana ders oldu aslında herseyı takardım ben ıs yok tak okul bıtmıyo tak 27 yasındayım ıyı bır evlılık yapabıılırmıyım tak daha bıcok sey mutlu olmayıda bılıyorum aslında kucucuk seylerle

geçmiş olsun umarım sonuç iyi çıkar.ayrıca çok haklısın sağlıkla ilgili bir sorunumuz çıkınca herşeyin aslında takmaya değmiyeceğini ozaman anlıyorum

Cok cok gecmis olsun...
Insaallah hayirli haberler verirsin bize...
Herseyin basi saglik... saglik olmadiktan sonra tüm dünya bizim olsa neye yararki...
Rabbim tüm hastalara acil sifalar versin...

hepınıze ılgınız ıcın tesekkur ederım unutmayın kendınıze ıyı davranın mutlu olmaya calısın her daım

Cok gecmis olsun canim, insallah birseyin yoktur:Saruboceq:
Hastalanan herkes ayni seyleri söylüyor, ama saglikliyken bunun farkina varamiyoruz malesef.
Keske gereksiz seyleri düsünüp kafamiza takmak yerine, sagligimizi kaybedebilecegimizi göz önünde bulundurarak mutlu olmayi bilsek degil mi..

haklısın canım herşeyin başı sağlık inşaalah seninde sonuçların temiz çıkar canım

canım allah Şıfa versın bugÜnde ben hastanelık oldum kalp Çarpısından ben anladım herŞey hersorun herdert boŞŞ..allah yar ve yardımcın olsun..bırde her kıs kÖtÜ olmuyormuŞ..ınsallah onlardandır

Geçmiş olsun bende hasta olduğumu öğrendiğimden beri hiç bişeyi kafama takmıyorum nasıl oldu bilmiyorum ama geceleri bile düşünmeden uyuyabiliyorum.Ama geçenlerde sebepsiz yere ağlamaya başladım çok dolmuşum tutamadım kendimi.Snra rahatladım

inş kötü bişey yoktur olumlu düşün moralini bozma:1rolleyes:

Canım çok geçmiş olsun.. Şu hayatta en değerli hazine olan gerçekten sağlığımız..
Sağlık gitmiş gerisi boş..Cuma günü inş. hayırlı haber alırsın tatlım:teselli:
Herkese sağlıklı günler:nazar
:

kk arkadaslarım cuma gunu gıttım doktora haber vereyım dedım emar sonucunu vermedıler doktor bır emar daha ıstıyormus cekıldı salı gununu beklıyorum sımıdıde bılmıyorum neden ıstedı bıraz dusundurdu benı(bas agrılarımda cok mıgren dedıler ama sureklı agrıyınca daha cok uzuluyorum neyse duygu somurusu yapmıyım fazla kendınıze ıyı bakın

inşallah bir şeyin yoktur acil şifalar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…