Sorunları gizlemek....

firtinanınkızı teşekkürler meğer çevremde ne de çok insan varmış aynı karakterde

boşver canım yaaaa
anlatmadıda öğrenemedın mı???
bundan sonra sende kendısıne bişey anlatma.
neden anlatmıyorsun dedıgınde sende senden gördugum gıbı yapıyorum.
dersına.s.

evet canım şimdi ben de söylemiyorum

sana katılıyorum bunları çok iyi anlatmışsın bencede ben anlatıyorsam ve aynı durum onda da varsa niye anlatmasın ki anlatmalı ama ben de artık hiç bişey söylemiyorum benden laf almak için kendine yararı olabilecek bilgileri öğreniyorlarmış benimle derleşmek değilmiş amaç

Cemrecım senı o kadar ıyı anlıyorumkı..Insanlar çok fesat..Sen ne kadar ıyı nıyetle içini dökmüşsün onlar saman altından su yurutmus..Aynı durum benımde basıma gelmıstı.bır kac arkadasım bız ıstemıyoruz cocuk dusunmuyoruz dıye dıye hamıle kalmıslardı..Meger çookk uzun zamandır ıstıyorlarmısta olmuyormus..Insanları anlamak cok zor..Bunları yaşadıktan sonra her seferınde bende kapalı kutu olcam kımseye bırsey anlatmıcam dedıysemde hıc bır zaman basarılı olamamışımdır...

Bende bıkmışım ki hiç sormayın...derdini anlatırsın açılırsın ama o kişi senden saklar..ama senide didik didik eder..yani samimi değildir. Bunu sonunda anlıyor insan...valla şimdi artık kimseye anlatmıyorum. Samimiyetsizlikten bıktım, nedir bu insanların hesapcılığı anlamıyorum....canım sende bu kadar üzülme sorun sende değil.onlar utansın.

bence de
zaten o şaşkınlıkla bir liman aradım kendime
çok yalnız olduğumu hissettim ama değilmişim:enbuyukkk:

Cemre, liman her zaman insanın kendidir,kendi içindedir canım
İyi niyetini yitirme ama hep dikkatli ol. Hayat değil insanlar acımasız :teselli:

herkesin çevresinde var inan bu tip insanlar
hiç üzme kendini
onlar ayıp etmiş
mesafeni koy bence kendileri bilir.

bende pek arkadaşlarımla sorunlarımı paylaşmam zamanında çok yaralar aldım bu yüzden artık annemden başka kimseyle hiç bişey paylaşmam ama arkadaşlarım bana birşeyler anlattığında aaa banada olmuştuda sizden sakladım gibi kelimelerde kullanmam kişilik meselesi herhalde anlatmadıysan sonradan söylemeninde bi anlamı yok bence sende takma kafana böyle insanları boşver bak burası var dertleşmek için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…