sorunlarımı kayınvalidemle paylaşmalı mıyım

İncinmekte haklısınız.Saat onda kahveden gel acıktım de sofra kur de üstüne şiddet göster..Oldu paşam..Ay böyle adamlar kendilerini padişah eşlerini de köle mi zannediyorlar!!!Çok sinir oldum

Kv bence anlatma.Dertleşmek istiyorsan arkadaşınıza falan anlatın..Ayrıca bir koca artık annesinin dizginlemesine ihtiyaç duymamalı.Ergenlikte olur öyle dizginleme vs..

Asla.

Kendi anne babana anlatmadığını kayınvalidene anlatmamalısın.
Kendin eşine ayar veremiyorsan kadının vermesini beklemen zayıflık göstergesi. Kadın kötü niyetli olsa oğlunu senin üstüne salar nasılsa kendini savunamıyorsun diye.

kaynana anlatacağına dedikoduculara anlatta rezil olsunlar ana oğul.

Oğlu karısına şiddet uyguluyor o büy nazar diyor. Onunda gözünde ponçik bir yavru ceylan oğlu demekki. Neyini anlatıcaksınız? 2 gün sonra “ay bu gelin her şeyden şikayet ediyor. Oğlumun başınıda böyle şişirdi. Napsın ki yavrum?” der. Siz yakın zamanda düşünmeyi başlarsınız zaten eşiniz böyle devam ederse.

Herşey anlatılmaz ama bu başka anlattığınız iyi olmuş peki sonra eşinizin tavırlarında bir değişiklik oldu mu? Gelip özür diledi mi?Sizin annesine anlattığınız biliyor mu faydası olmuş mu yani

Kızdan gelin olmaz gelinden kız olmaz bebeğim bunu sakın unutma. Senden dinler oğlundan dinler konu lehine olsa bile oğlunu savunur.Maalesef kv lerin genetiği bu . Güvenme bence

Kv iyi niyetliyse anlatmanızda sıkıntı yok bence. Benim kv bu konularda hep benim tarafımda. Gelinimi üzemez hiç kimse ona yapılanı bana yapılmış sayarım diyor. Ve gerçekten de öyle. Lafta kalan bir şey değil dediği. Eğer sizin kv de bu tavırdaysa yardım isteyebilirsiniz. Ama tavrınızı ciddi bir şekilde koymalısınız. Kaba kuvvet var ortada. Sessiz sedasız düzelmesini beklemeyin.

Her kaynanayi bilmen ama ben kendi kaynanama oglu ile ilgili birsey demem cunku kendi kizlari ve ogullerini herzama hakli bulur mesela biz yenı evkendigimizde bnim oglumun sigarası içkisi vs yok diyip duruyordu bemde en son dayanamayip needen biliyosun anne ayda yilda bi goruyosun gunde 2 paketi geciyor sigarasi dedim kadinin bana dedigi kimbilir ne dertleri varda basladi evlenmeden once boyle birsey ne gördüm ne duydum dedi bende daha birsey demedim ogluda liseden beri sigara iciyomus 7 yildir kullaniyor ama onuda bana bagladi kadin

Bencede solememelisin bizde yeni evliyken tartisirdik oturur zamanla iliskiniz ins.adam bide annesinden duyarsa tekrar tatsizlik olabilir

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Kadın büyü müyü diyorsa zaten asla asla anlatma. 3 gün sonra benim oğlum karıncayı bile incitmez ne yaptıysan artık çileden çıkartmışsın der.,.
Bak sen bile buraya anlatırken normalleştirmeye çalışmışsın! Bugün bunu yapan yarın o laptopu kafanda kırar!

Annene babana anlat, seni yalnız sandıkça tepene çıkar. Olay şiddeti hakareti bulmasa kimseye anlatma derdim ama sen şiddet görmüşsün.

Bilmiyorum kolunda morluk falan oluştu mu ama aklında bulunsun darp raporu almak, yarın bir gün elinde delil olur bir kenarda sakla!

2 oğlum var,
Gelinler gelip özellerini anlatsınlar istemwm, oğullar gelip eşlerini anlatsınlar hiç istemem.
Probleminizi kendiniz çözmelisiniz. Dertleşmek istiyorsanız buraya yazabilir ve arkasaşlarınızla dertleşin. Eşinizle birisi konuşup akıl versin istiyorsanız başka birini bulun bu iş için. Bir aile büyüğü veya ortak arkadaş olabilir. Bir anne için de zor kv nizin yaşadığı.

Büyük konuşmim ama anlatmazdım. Çünkü kayınvalidem ne kadar iyi biri olsa da oğlu onun gözünde minnoş bir küçük prens.

Herhalde geline en destek olacak kv lerden birine sahibimdir ama yine de oğlunu kötülemem. Kötülemekten kastım olmayan şeyi anlatmak değil. O bu şekilde görebilir diye. Aramızdaki basit muhabbetleri anlatırım büyük tartışmaları anlatmam.

Büyü, nazar bıdı bıdı demiş susmuş.. Yani gördüğün gibi elde var sıfır. Anlatma..

Ama eşine karşı tavrın net olsun. Ufacık konuda laptop kırması, seni itmesi şiddettir. Bunu hafife alma. Sen hiç eşine trip, naz vs. yapamayacak mısın yani? Surat astın diye her seferinde dayak mı yiyeceksin? Asla normal değil asla!

Kahvehane alışkanlığı çok kötü. Evde eşiyle bir şeyler yapmak varken aylak aylak oralarda takılması evliliğinizi yıpratır. Bunu sakin bir şekilde konuş..

Biraz yaşadıklarınızdan bahsedip kayınvalidenizin muhtemel tepkisini görmüşsünüz. Tabi ki oğluna toz kondurmamış. Büyü müyü demiş ya kadın. Dur kızım sen üzülme, yeni evlisiniz az sabredin yada ben onunla bir konuşayım dememiş ki. Anlatmanız hiç bir pratik fayda sağlamamış. Bu tip kayınvalideye bundan sonra hiç ama hiç bir olumsuz halinizi yansıtmayın derim. Yedi kat yabancıya anlatın daha iyi. İleride bu kadın benim oğlum böyle biri değildi, seninle evlenince böyle oldu, ne yaşattın oğluma bile der bence.

Yeni evlilikte uyum sorunları filan olur da böyle olmaz. Bu adam size şiddet uygulamış sizi dövmüş. Değil kayınvalidenize kendi ailenize ve polise de anlatmanız lazım. Bu adam düzelmez giderek de kötüleşir daha beter dayaklar yemeden boşanın

Sadece KV bize değil hickimseye anlatmamalısınız. Eşinizle olan sıkıntınızı Eşiniz dışında kimseyle çözemezsiniz bu yüzden alın karşınıza konuşun güzellikle anlamazsa 2_3 gün gidin evden bakın nasıl mum oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…