sorunlarınızı takıntılarınızı nasıl yeniyorsunuz?

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.350
3.501
133
Zamana bırakarak mı? Vurdum duymaz davranarak mı? Ben kimseye bişey anlatmıyorum .çok içime kapandım ama nasıl oluyor bilmesem de kendi kendine geçiyor

unutmadın mı beni aşkom :)iyiyim şükür destek almıyorum kendim atlattım herşeyi:)

Nasıl unuturuz seni yaw
Biraz kalmış atlatamamış gibisin işte. Senin durumunda birinin tek başına atlatmasını doğru bulmuyorum. biraz destek ile her şey rayına oturur;

Nasıl unuturuz seni yaw
Biraz kalmış atlatamamış gibisin işte. Senin durumunda birinin tek başına atlatmasını doğru bulmuyorum. biraz destek ile her şey rayına oturur;
sitenin fenomeni gibi olmuştım bir ara gittim yine akıllarda kalmışım :))destek aldım tabi kaç yıl alacam daha :))

Ben yok sayamıyorum çünkü başıma grlen şeyler bunlar. Yaşadığım şeyleri unutamıyorum. Psikiyatra gitmeyi düşünüyorum. İlaç kullanmak bir çözüm olur mu bilmiyorum ama akıl sakinliğine ihtiyacım var

kaygu bozuklugu ve depresyon durumu var mı ? ama yine de gidebilirsin .Pskologta faydalı olur

Birisine anlatarak, mümkünse bir uzman, bir dost vb., yoksa kendi içinde yaşamaya kalkarsan kısır döngüye döner ve işin içinden hiç çıkamazsın.

İki senedir terapi desteği alıyorum. Nasıl sağlıklı düşüneceğimi öğreniyorum. Yine takıntı yaptığım şeyler oluyor ama daha az sancılı geçiyor. İçinizin ısındığı bir terapist aramaktan vazgeçmeyin derim ve hemen bir iki seansta iyileşme beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…