Biliyorum su an çok üzgünsün ama hayat tam da böyle birşey. İnsan Mutluyken,herşey tikirindayken kendine sormaz neden ben mutluyum diye ....büyük kızım bebeklik ve ilk çocukluk döneminde çok hastalanan ,tüm antin kuntin rahatsızlıklara yakalanan bir çocuktu ve sürekli doktor doktor gezerdik.(geçen yıl ilcede tüm özel ve devlete bağlı hastahanelerde cilt ve göz doktorlarının tümüne giriş yapmışım) Bir gün eşim ;"neden biz ?Neden bizi buluyor bu tür şeyler? " dedi. "Neden biz olmayalım? Evine götürecek ekmeği olmayan birine olacağına bize olsun ama çözümü olan dert olsun " dedim.Allah herkese taşıyabileceği dertler versin birtanemO kadar çok bunaldım ki. Her şey o kadar çok üst üste geliyor ki, nasıl baş edeceğimi bilmiyorum. Tükenmek üzereyim sanki.
Kedim hastalandı, 3 haftadır süren tedavi + hiç yoktan veterinere verdiğim binlerce lira ve kedimin her şeye rağmen dün %80 görme kaybı yaşamaya başlaması...
Aylardır sürdürdüğüm sağlıklı beslenme rutinimi kedim sonucu ortaya çıkan duygusal boşluk neticesinde bırakmam...
Babamla yaşadığım sorunlar...
Sınavlarım...
En önemlisi de bir tanecik kedimin gözümün önünde eriyişini hiçbir şey yapamadan izlemek ve her gün iyiye gideceğnii umarak uyanıp hayal kırıklığı yaşamak.
Her şey o kadar üst üste ki. Sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz?
Kıyamam ya içini ferah tutmaya çalış bu bi imtihan dünyası elinden geleni yap gerisi taktiri ilahi gerek kendi sağlığın gerek kedinin sağlığı ve diğer sorunlar için Allah yardımcın olsunO kadar çok bunaldım ki. Her şey o kadar çok üst üste geliyor ki, nasıl baş edeceğimi bilmiyorum. Tükenmek üzereyim sanki.
Kedim hastalandı, 3 haftadır süren tedavi + hiç yoktan veterinere verdiğim binlerce lira ve kedimin her şeye rağmen dün %80 görme kaybı yaşamaya başlaması...
Aylardır sürdürdüğüm sağlıklı beslenme rutinimi kedim sonucu ortaya çıkan duygusal boşluk neticesinde bırakmam...
Sınavlarım...
En önemlisi de bir tanecik kedimin gözümün önünde eriyişini hiçbir şey yapamadan izlemek ve her gün iyiye gideceğnii umarak uyanıp hayal kırıklığı yaşamak.
Aslında kedinize çok üzüldüğünüz için diğer sorunlar da gözünüzde büyüyor
Kediniz için çok üzüldüm ben de, başka veterinerlere götürdünüz mü?
Beslenmeyi fazla dert edinmeyin kendinize. İradeliymişsiniz belli ki, tekrar düzenlersiniz çok basit bir şey
Babanızla sorunlarınız nedir bilmiyorum fakat aşılmayacak problemler olduğunu sanmıyorum
Sınavlarınıza da elinizden geldiğince çalışın, yaparsınız
Hiçbir dert çözümsüz değil, hiçbir şey de sizden önemli değil. Yıpratmayın kendinizi.
Biliyorum su an çok üzgünsün ama hayat tam da böyle birşey. İnsan Mutluyken,herşey tikirindayken kendine sormaz neden ben mutluyum diye ....büyük kızım bebeklik ve ilk çocukluk döneminde çok hastalanan ,tüm antin kuntin rahatsızlıklara yakalanan bir çocuktu ve sürekli doktor doktor gezerdik.(geçen yıl ilcede tüm özel ve devlete bağlı hastahanelerde cilt ve göz doktorlarının tümüne giriş yapmışım) Bir gün eşim ;"neden biz ?Neden bizi buluyor bu tür şeyler? " dedi. "Neden biz olmayalım? Evine götürecek ekmeği olmayan birine olacağına bize olsun ama çözümü olan dert olsun " dedim.Allah herkese taşıyabileceği dertler versin birtanem
Kedinizin hastalığının tek sonucu görme kaybı olacaksa kendinizi bu kadar üzmeyin. Çok enteresan yetenekli hayvanlar kediler. Benim bir kedimin iki gözü de yok valla evdeki diğer kedilerden şu kadarcık geri kalmıyor oynaması yemesi içmesi gezmesi aynı. Geçen yıl en kıymetlimi böbrekten toprağa verdiğimden beri keşke gözü gitse bacağı kolu olmasa ama yaşasa diyorum. Çok geçmiş olsun bu kadarcıkla geçsin inşallah
Teşekkürler. Kedilerimden birinde yüksek seviyede corona virüsü çıktı. Daha bebekken hem de. Bağışıklık güçlendiricilerle takviye ederek ve bir gözüm sürekli üstünde yaşıyoruz ama fip e çevirmedi. Umarım sizinki de ilerlemez daha fazlaBaşınız sağ olsun.
Corona virüsünün etkilerinden birisi gözlerinde görme kaybı olması. Fip'e ladar yolu var eğer virüsü kontrol altına alamazsak. Göremeyen kedilerin çok kolay adapte olduğunu biliyorum ama bir daha en sevdiği pencere köşesinden dışarıdaki martıları izleyemeyecek olması, salladığım iplere atlayamayacak olması, benimle göz teması kuramayacak olması vs. Dediğiniz gibi gözlerinin görmemesi en iyi senaryo ama adım adım bu durumu izlemek çok kötü hissettiriyor. Teşekkür ederim, kedinizle bol sağlıklı ömürler diliyorum.
Nerede yaşıyorsunuz.? Universitelerin veterinerlik fakülteleri var az ücrete bakıyorlar.Kedinizin hastalığının tek sonucu görme kaybı olacaksa kendinizi bu kadar üzmeyin. Çok enteresan yetenekli hayvanlar kediler. Benim bir kedimin iki gözü de yok valla evdeki diğer kedilerden şu kadarcık geri kalmıyor oynaması yemesi içmesi gezmesi aynı. Geçen yıl en kıymetlimi böbrekten toprağa verdiğimden beri keşke gözü gitse bacağı kolu olmasa ama yaşasa diyorum. Çok geçmiş olsun bu kadarcıkla geçsin inşallah
İlgilendiğiniz için teşekkürler bu bana barınaktan geldi göz yuvarları iltihaptan olduğu gibi alınmıştı zaten iki ameliyat da ben yaptırdım hiç göz dokusu yok ama maşallah çok güçlü akıllı ve hayat Sevinç’iyle dolu bir hayvan onun engelli olduğunu unutuyorum çoğu zamanNerede yaşıyorsunuz.? Universitelerin veterinerlik fakülteleri var az ücrete bakıyorlar.
Ne demek rıca ederim.Maalesef barınaklar pislik içinde.Benim de iki kızım var.Az taşımadım birini yarası derdi tasasını anlarım:)İlgilendiğiniz için teşekkürler bu bana barınaktan geldi göz yuvarları iltihaptan olduğu gibi alınmıştı zaten iki ameliyat da ben yaptırdım hiç göz dokusu yok ama maşallah çok güçlü akıllı ve hayat Sevinç’iyle dolu bir hayvan onun engelli olduğunu unutuyorum çoğu zaman
Kedimin ayagı kalorifer petegine takildi. Cigliklar icinde kaldi onu nasil kurtardim nasil saniyeler icinde yetistim hatirlamiyorum bile. Cok sükür yaralanmadi. Ama cigliklari hala kulagimda. 1 aydir toparlanamadim. Ki siz caninizdan cok sevdiginiz yavrunuzun her gün cektigi aciya sahitsiniz.. Ne söylesem eksik kalacak.. Rabbim kuzuya şifalar versin.. Size de cok cok sabirlar.. Allah yardimciniz olsun.. İnsan kendini sadece herseyi kabullenerek telkin edebiliyor..O kadar çok bunaldım ki. Her şey o kadar çok üst üste geliyor ki, nasıl baş edeceğimi bilmiyorum. Tükenmek üzereyim sanki.
Sınavlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?