- Konu Sahibi yeldadogus
-
anlamadım anasız birinimi alsaydım diyor ohaoldumsmile
bune bırak yıkasın pişirsin temizlesin sen kocanla ilgilen ........ haha k.valide bana yapsa tşekkür eder gecerim kenara bayanssulusmile
canım işten işe fark var.
benim beceriksiz olduğumu ima edercesine bana iş yapıyorsa o iş bana da hakaret gibi gelir, ben de yaptırmam..
Ama iyi niyetle yapıyor olsa buyursun hergün yapsın.
Arkadaş da buna bozuluyor ..
iyi yapmışsın boşver hatalarını anlasınlar küssünler isterlerse özür dileme kendi kendilerine barışırlar nasılsa ne o öyle istesinler yıka ver tencereleri sen evdeyken girip yıkamakta neymiş kocanın yanında karında işten anlamıyor der gibi ayıp
Bende aynı şekilde düşünüyorum..
yardım edilmesi ve bunun kabul edilemsi çok güzel birşey bence.
Çalışan insanlara destek olunulması iyi niyetle.
ama burda ince bir sınır var.
Bir yardımı siz mi talep ediyorsunuz?
iki siz yoruluyorsunuz diye mi tencereler yıkanıyor yemek yapılıyor yoksa bilinç altında oğluşu bu işleri yapmasın ne kadar marifetli annesi ve onunla ilgilenmeyen eşi var amaç bunu mu göstermek..
ya niye bu şekilde bu kadınlar hakikatten anlamıyorum..
evet anasız birisini alsaydım diyor. eşimde aramıza girmiyor. annemim psikolojik sorunları var napsın değişmez diyor.
bulaşık yüzünden küstü gitti.
yanlış anlaşıldıysam diye telefonda özür diledim. gene birsürü laf söyledi. çok şey yaşadım ben, kötü niyetim yok benim,dedi. toplansın bitsin diye yapmak istedim, dedi.akşam eşimede kızdım, astım krizi geçirdiğimide söylemiş (strese girince öle oluyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?