- Konu Sahibi yeldadogus
-
Ay hiç üzülme bence, kayınvalideler böyle oluyor hep.
En iyi sadece onlar bakabilirler oğullarına.
Bi hizmetini eksik yapsak bakamıyoruz oluruz.
Geçenlerde eşimin tişörtünü yıkayamamıştım banyoda tamirat vardı.
Eşimde söylendi neden yıkamadın gibilerinden.
Bende dedim kör müsün at banyoya, gözün görüyor kirli olduğunu dedim.
Kayınvalidemde bana diyor ki " Sana bahane verirler"
Dedim bu yüzden vereceklerse versinler, kocaman adam görüyor kirli olduğunu!
Sustu öyle deyince.
Ama çok kızdım.
Yine senin ki lafını etmiyor niye yapmıyorsun etmiyorsun diye.
O yüzden üzülme.
henuz evli değilim nişanlıyım ama okudukça anlıyorum ki kayınvalideler bi türlü gelinlerinden tam olarak memnun olmuyorlar.
sen de kendini suçlu hissetme çok bile dayanıyorsun. benim gibi içine atıyorsun bu konuda.
benim kayınvalidemle de iyi anlaşırız aslında ama inceden inceye hep bi memnuniyetsizlik vardır. ben uzun boyluyum ama biraz da kiloluyum mesela. bana diyo ki geçen "böle devam edersen gelinliğin içindee - bi komşuları var baya kilolu onun adını söylüyo - onun gibi olcan "diyor ama benim 2 katım nerdeyse o kadın. nişanlıma söyleyince de " şaka yapmıştır " diyor.
daha da bi sürü bişeyler işte. ha bire diğer gelinini övüyo kızını övüyo..ama sürekli onun yanında olan bendim arayan soran bendim yani. ben de artık ona göre tavrımı aldım..
mesela bi yemek yiyoruz ya o yapıyor da nişanlımda çok güzel oluyor bu yemek diyor. hemen başlıyor " ben yaptım mı böyle yaparım sen benim yemeklerim gibisini bulamzsın" işte altında çok anlamlar var bu lafında..napayım oğlunu seviyorum diye susuyorum sürekli...
yemek konusunda aynııı benim kaynanamoda ben ne yaparsam güzel olur sırf domates bile koysam ekmek arasına tadından yenmez vs vs :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?