Bir ara kullandım ama 10 aydır falan kullanmıyorum.korunmak için hap falan kullanıyormsunuz?
bu jasmin midir nedir benim arkadaşım onu kullanıyordu
cinsel isteği hiç yoktu onu bıraktı ve şuan bir sıkıntısı olmadığını söylüyor.
o zaman istersen bir doktora git belki psikolojiktir haniBir ara kullandım ama 10 aydır falan kullanmıyorum.
Arzuluyorum ama ilişki sırasında hiç bir şey hissetmiyorum bitse de gitsek modundayımEşinizi arzulamıyor musunuz?
Kızlar sorunum cinsellik. Hiç istediğim yok hiç zevk almıyorum yapılması gereken bir iş bir yük bana. Eşimle bu konuda çok sorun yaşıyorum. Dün gece adam sinirlendi yarım bıraktı odun gibi duruyormuşum aslında öyle durmuyorum kaç zamandır rol yapıyorum sırf o mutlu olsun diye bazen boşalamıyor sinirini benden çıkarıyor. Aslında isteğim olsa çok şanslı biriyim eşim geç boşalıyor hatta o kadar geç ki bazen ereksiyonunu kaybediyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin.
Kızlar sorunum cinsellik. Hiç istediğim yok hiç zevk almıyorum yapılması gereken bir iş bir yük bana. Eşimle bu konuda çok sorun yaşıyorum. Dün gece adam sinirlendi yarım bıraktı odun gibi duruyormuşum aslında öyle durmuyorum kaç zamandır rol yapıyorum sırf o mutlu olsun diye bazen boşalamıyor sinirini benden çıkarıyor. Aslında isteğim olsa çok şanslı biriyim eşim geç boşalıyor hatta o kadar geç ki bazen ereksiyonunu kaybediyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin.
Rol yapmasam hiç tepki vermesem bu sefer odun oluyorumİşte rol yaptığınız için siz fark etmeseniz de davranışlarınız yapmacıklaşıyordur.
uzmandan yardım al bu konuda önemli bir mesele
daha önce cinsel hayatın yada deneyimin oldumu
budurum eşinden kaynaklımı ona olan arzularındamı bir sıkıntı var
yoksa genel olarak cinsellik mi seni mutlu etmiyor önce bunu bir tesbit et
dikkatimi çeken bir şey oldu onuda söylemek istiyorum
eşinin ereksiyonunu kaybedene kadar geç boşaldığını söylemişsin
aslına bakarsan ereksiyonu kaybetmek demek
cinsel bir sorun
yani bu onun geç boşaldığı için iyi bir özelliği değil
bazende boşalamıyor ve kızıyor diyorsun
onu mutlu etmek için rol yaptığından bahsediyorsun
buda çok sağlıksız
problem eşindede olabilir
üstelik bu problemi sana sanki bir meziyet ve başarı gibi yansıtıyor
ben böyle algıladım
cok zor isin istek olmadan iskence gibi gelir.pekmez ozellikle keci boynuzu pekmezi hic araliksiz gunde 6.7 kssik ic duz duvara tirmanirsin.bi alip bi birakirsan bi ise yaramaz deyim sana bide kamagra diye istek artiran kadin icin jel var netten siparis edebilirsin
Canim eşinin sana sert davranması beceremedigini düşünmesi senin Pskolojini bozmus seni zorlamamali kibar olmalı.
Arzuluyorsanız niye rol yapıyorsunuz? Sorunun kendisini görmüyorsunuz bence. Kaç yaşında evlendiniz?
eşinin geç boşalması senden kaynaklıdır
uçursan onu heycandan zevkten hemen boşalır
sen odun gibi duruyosan uzadıkça uzar
o odunlardan biride benim
1 yıllık evliyimKaç yaşında evlendiğinizi sordum, yaşınızı değil. Biz kadınlar bekaret yüzünden hep cinselliğimizi bastırmaya meyilliyiz, evlilik de geç olursa hepten boşluyoruz cinselliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?