Sorunlu erkekler

salalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
65
49
3
46
Geçmişlerindeki acı tecrubelerinin faturasını hayatındaki yeni kadınlara çektiren erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bunlara karşı ne yapılmalı ? Nasıl bir ders verilmeli ?

Geçmişlerinde aldatılıyorlar sömürülüyorlar ya da terk ediliyorlar sonra kendilerini geliştirip , önüne çıkan masum hiçbirşeyden haberleri olmayan kadınların canlarını okuyorlar.

Böyle erkeklere denk geldiniz mi ?

Hayır .İlk esinden bosanmis ona iyi davranamamis birde cocuğuna da bakmayan erkeklere yüz vermeyin de kadin kiymeti bilsinler .
2.yi kolayca bulunca 3.yude bulurum diye düşunuyorlar .

1. de güven sarsılınca her insanı öyle görmeye başlıyorlar. İki cins için de geçerli. Böyle bir ilişki yürümeyi bırak emeklemez bile.

Kuzenimin hayatında bir tane böyle bir erkek vardı kuzenimle aynı yaştaydı evleneceklerdi güya . Herif 29 yaşında kuzenimde 29 yaşındaydı , birden bire ben ayrılmak istiyorum diye text çekti , sonra kadınlara güvenmiyorum geçmişte şöyle şöyle olaylar yasadım vs. dökülmüş .

Böyle erkekler tanımadım fakat böyle kadınlardan biri de ben(d)im.
Aşırı şekilde karşı cinse güven problemim vardı.
Kendi özgüvenim yerinde fakat geçmişte karşılaştığım insanlar yüzünden en ufak iyi niyetin altında bir art niyet arardım. Hayat o zamanlar zordu. Tabi zaman geçince bu özelliğim törpülendi. Gerçekten ömür çürüttükleri konusunda hem fikirim.

Bunların bi versiyonu var, aslında acı cekmemis cektirmistir ama kendisi cekmis gibi etrafa magdurum diye aglar. Acıtasyon yapar, amacı size kendini acındırmak, merhamet duygusuyla ona yaklastıgınızda daha naif onu kırmayım die hassas davranırsınız çünkü. Yasadıkları seyi bir travmaymıs gibi anlatıp sizin en ufak hareketinizden onu terkedicekmissiniz gibi cok korkuyorum diyerek yaygara koparıp sürekli kendinizden ödün verminizi onun isteklerine boyun egmenizi saglamaya calısır. Kosarak uzaklasın, onda daha ne numaralar vardır.

Bence ders vermekle uğraşmak yerine direkt hayatınızdan şutlayın gitsin.

Kimse kendi istemesinden sonra dışarıdan müdahale ile adam edilemiyor maalesef.

Denk gelmedim cünkü bunu hissettiğim an da bana ne , bana ne yani senin yasanmıslığından diyebiliyorum.Hiçbir kötülük görmediğin insana önyargı neden olsun. Benim sorunum değil sonuc olarak. Uzak durulmalı diye düşünüyorum.

Denk geldi ama kimsenin geçmişinin faturasını ödemedim. Böyle manyak manyak geçmiş sayıklayip duran tipleri hayatıma almadım.

1. Durum: Adam gerçekten size karşı birseyler hissediyorsa " Git gecmisini hallet oyle gel " diyeceksin ve muhatabı keseceksin bak bakalim geçmiş, fatura filan kalıyor mu ortada 2 güne... Kalmaz. :) Kalsa da faturayı size kesmeye kalkmaz, kaybetmekten korkar.

Ben de aldatildim, ben de üzücü şeyler yaşadım ama "herkes kötü, herkes yalancı, kimseye guvenemem" kafalarına girmedim. Haa bu kafada olan insan o zaman kimseye de yanasmayacak. Bu geçmiş zirvalayanlarin büyük kısmı sizi yemliyor ayrıca.

2 durum: Adam sizden pekte hoslanmiyor, olmasa da olur diyor ve kendi egosunu tatmin icin cabalamanizi görmek istiyor.
Adam geçmişim geçmişim diye nazlandikca bazı kadinlar "ben güven vereceğim, ben kendimi sevdirecegim" diye kendini parcaliyor adamın totosunu arşa çıkarıyor.

Yapmayın. (BENCE)

Boyle bir profille karsilastim 2 sene once. Adamin sorunlu oldugu cok belliydi ve dayanamayip gecmiste neler yasadigini acikca sordum. Lafi eveleyip geveledi ve ciddi bir olumsuzluk yasamadigini soyledi ama inanan kim?

Gecmiste olumsuz bir seyler yasayip bunun hesabini hayatina girdigi diger kadinlara odeten aciz bir tipti. Guvensiz, supheci, dengesiz, kadina bakisi les gibiydi. :kusmuk:

Adami cozunce topuklarimi popoma degdire degdire kostum. Hala ayda bir kendini hatirlatiyor. O yazdikca hayattan soguyorum.

Aman ha! Ugrasilir mi boyle bir adamla?

Elin şımarık kompleksli dengesiz tiplerinin sorunlarını siz çekmek zorunda değilsiniz.
zaten sıkıntısı sorunu olan erkek ilişki aramaz. o işlere yanaşmaz.

böyle adamların sorununu çözüp ''değerli'' kadın olacağını zanneden hemcinslerimiz çok fazla ne yazık ki. girmeyin bu toplara.
defedin, gitsin sorununu çözsün öyle gelsin size.

Aslında erkekler cok rol yapamaz böyleleri gayet kendilerini belli ediyor üc bes cümlesiyle
Bile bile mi lades oldunuz acaba

Back
X