sorunlu evliligim

elif1eylul4

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
78
14
8
32
Esimle bi kac sorunlarimiz var annesi ickisi arkadaslari gibi gecen konu acmistim belki bilenler vardir.kv ile de sorunlarm var anlatmaya useniyorum cadi kaynana diye konu acmistim oeda yaziyor.Dun esim 8.30da geldi evde tektim bebegimle esimde arkadaslariyla takilmis tabi icmis.agzimi acip niye gec geldn demedm tartistk sacma sapan konular buldu bir kac tane vurdu ustune annesigil geldi esimde evden cikti gitti kayinbabam kizdi esime kaynanamda tel tarafli dinleme diyo ya ben agliyorum hickira hickira oda oyle deyince sinirlendim annemgili aradm gelin alin dedim geldiler 3aylik bebegimide aldim geldik sonra esim babami aradi ben bosanmak istedigimi soyledim esimde bebegi getir sen git bosan dedi getirmicem dedim o zmn candan can gider dedi ztn surekli beni boyle tehtit ediyodu.Ben bosanmak istiyorum ama gelip kandirmasindan ve burda rezalet cikarmasindan biraz tedirginim ne yapmaliyim kizlar kafam cok karisik bu durumda saglikli dusunemiyorum cok uzuluyorum 25yaasinda ama daha cahil bi taraftan anneside ariyor babama diyorki niye gelip goturdunz ogluna kizmiyo ya sen nsl evladini kayiriyorsan ailemde beni tutacak babamda dediki dovmus ben gelmesem sokaga dusecek yada polisi arayacakmis demis bise yapamazdi demis kaynanamda.Allah onu bildigi gibi yapsin insallah

Ne kadar cahil, düşüncesiz insanlar var ya Allah size sabır versin . Peki bu adam ve ailesi önceden de mi böyleydi ? Eger boyleyse neden evlendiniz ? Yanlıs anlamayin durumunuza cok uzuldum ama kendiniz de demissiniz cahil diye

iyi yapmışsın babanı arayarak.. dayak atan kocadan hayır gelmez. ben de bu yüzden boşanıyorum

9 kişilinin katliamından haberiniz vardır sanırım... Tehditlerini polise şikayet edip acilen boşanıp kurtulun bu ruh hastalarından...

git savcılığa suç duyurusunda bulun beni ölüm ile tehdit ediyor de.sonra davanı aç.

ayrıca öyle bir annenin yetiştirdiği çocuktan çok da bir şey bekleme kadın neredeyse aferin oğlum ne güzel vurmuşsun diyecek.

eşin adam değil kurtul ondan.

Kayınvalidenin kızı yok galiba .. Sen de kanma canım, barışmayı düşünüyorsan bile kocanın burnunu sürttürmeden geri dönme ..

keske hiç cevap vermesydiniz adam kafayı bulmuş zaten
Ertesi günü beklesediniz belki en sağlıklı kararı verirdiniz
Bebeğinizi alamaz birkere boş konuşur durur
Aileniz destek ise ve bunu size devamlı yapıyorsa zaten şuan doğru yerdesiniz.

Bence ayrılmazsan kork! Ayrıl sen. Merak etme bebeği alamaz bir şey de yapamaz. Polise de şikayet et

Ne kadar cahil, düşüncesiz insanlar var ya Allah size sabır versin . Peki bu adam ve ailesi önceden de mi böyleydi ? Eger boyleyse neden evlendiniz ? Yanlıs anlamayin durumunuza cok uzuldum ama kendiniz de demissiniz cahil diye
Evlenince col degisti evlenmeden once hediyeler guller yemekler..

Evet babam dovmus deyincr esler arasinda olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…