- 9 Ağustos 2014
- 3.897
- 2.800
- 333
- Konu Sahibi elif1eylul4
-
BoşanEsimle bi kac sorunlarimiz var annesi ickisi arkadaslari gibi gecen konu acmistim belki bilenler vardir.kv ile de sorunlarm var anlatmaya useniyorum cadi kaynana diye konu acmistim oeda yaziyor.Dun esim 8.30da geldi evde tektim bebegimle esimde arkadaslariyla takilmis tabi icmis.agzimi acip niye gec geldn demedm tartistk sacma sapan konular buldu bir kac tane vurdu ustune annesigil geldi esimde evden cikti gitti kayinbabam kizdi esime kaynanamda tel tarafli dinleme diyo ya ben agliyorum hickira hickira oda oyle deyince sinirlendim annemgili aradm gelin alin dedim geldiler 3aylik bebegimide aldim geldik sonra esim babami aradi ben bosanmak istedigimi soyledim esimde bebegi getir sen git bosan dedi getirmicem dedim o zmn candan can gider dedi ztn surekli beni boyle tehtit ediyodu.Ben bosanmak istiyorum ama gelip kandirmasindan ve burda rezalet cikarmasindan biraz tedirginim ne yapmaliyim kizlar kafam cok karisik bu durumda saglikli dusunemiyorum cok uzuluyorum 25yaasinda ama daha cahil bi taraftan anneside ariyor babama diyorki niye gelip goturdunz ogluna kizmiyo ya sen nsl evladini kayiriyorsan ailemde beni tutacak babamda dediki dovmus ben gelmesem sokaga dusecek yada polisi arayacakmis demis bise yapamazdi demis kaynanamda.Allah onu bildigi gibi yapsin insallah
Cok uzuldum durumunuza Allah yardimciniz olsun Ama hersey sizin ne istediginize ve kararliliginiza bakar!! Bende konu açmıştım yakın zamanda hatta o gün mahkemem vardı boşamadı hakîm 15 de bu ayın tekrar mahkemız var eğer gerçekten ıstemıyorsanız bu evlılıgı sızden rıca edıyorum açtığım konumu ve Yorumları okuyun cesaretınızı toplayın konumun adı 5 yıllık evlılık mutlaka okuyun Allah gönlünüze göre versın:))Esimle bi kac sorunlarimiz var annesi ickisi arkadaslari gibi gecen konu acmistim belki bilenler vardir.kv ile de sorunlarm var anlatmaya useniyorum cadi kaynana diye konu acmistim oeda yaziyor.Dun esim 8.30da geldi evde tektim bebegimle esimde arkadaslariyla takilmis tabi icmis.agzimi acip niye gec geldn demedm tartistk sacma sapan konular buldu bir kac tane vurdu ustune annesigil geldi esimde evden cikti gitti kayinbabam kizdi esime kaynanamda tel tarafli dinleme diyo ya ben agliyorum hickira hickira oda oyle deyince sinirlendim annemgili aradm gelin alin dedim geldiler 3aylik bebegimide aldim geldik sonra esim babami aradi ben bosanmak istedigimi soyledim esimde bebegi getir sen git bosan dedi getirmicem dedim o zmn candan can gider dedi ztn surekli beni boyle tehtit ediyodu.Ben bosanmak istiyorum ama gelip kandirmasindan ve burda rezalet cikarmasindan biraz tedirginim ne yapmaliyim kizlar kafam cok karisik bu durumda saglikli dusunemiyorum cok uzuluyorum 25yaasinda ama daha cahil bi taraftan anneside ariyor babama diyorki niye gelip goturdunz ogluna kizmiyo ya sen nsl evladini kayiriyorsan ailemde beni tutacak babamda dediki dovmus ben gelmesem sokaga dusecek yada polisi arayacakmis demis bise yapamazdi demis kaynanamda.Allah onu bildigi gibi yapsin insallah
Allah yardımcınız olsun, ne diyeyim adam koyu psikopat sanırım... :/Evet kendide gordu bana gosteriyor
Dun aksam aldi bebegimi gitti aradi bakmdm eger bugun oglene kdr getirmezse polise gidcemIçki içen şiddet gösteren bu adama çocuğu vermezler. Ya anlamıyorum çocuğu doğuran biz kadınlar çocuğu elimizden almaya çalışan kocalar. Bu nasıl bir şey ya
İşte kadın kendini savunmayı bilecek, kendisini döven kocanın ağzını burnunu eline verecek; o zaman tekrar soracaksın anasına "Eşler arasında olur muymuş böyle şeyler" diye.tabii canım onun oğulcuğu karısının ağzını burnunu kırar eşler arasında olur nolacak.
Allah böyle düşünen ve böyle evlat yetiştiren kadınların oğullarından korusun kızlarımızı.Amin.
yerinde olsam hemen giderimya sinirimden mahvoldum dun akşam bebeği aldı gitti ve siz 3 aylık bebeğin gece orda kalmasına razı geldiniz amacı sizi yıldırıp eve getirmek eger gıdecekseniz çocuğu sefil etmeyin yazık ya annesinden ayrı bir gece daha minnacık eğer gıtmeye nıyetınız yoksa polisle görüşün bebeği alın ...
İşte kadın kendini savunmayı bilecek, kendisini döven kocanın ağzını burnunu eline verecek; o zaman tekrar soracaksın anasına "Eşler arasında olur muymuş böyle şeyler" diye.
Allah korusun hakikaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?