sorunlu evliligim

Eşler arasında böyle şeyler olmaz, oluk oluk cehalet akıyor eşinden. Doğru savcılığa git, suç duyurusunda bulun. Boşanma davanı aç. Alkolik ve kötü bir yaşam sürdüğünü kanıtla. Tek celsede kurtul şu insanımsıdan.

Canim bildigimden seslenmedm ama kendi kendine kopurdu

Candan can mı gider? Kurtlar vadisi kafası bildiğin  ...

Bir halt edemez. Ne olacaksa olsun. Ölüm ölümde hırlamaya borcum yok diye boşuna dememişler.

Yaw arkadas kariniza deger vermeyecekseniz hemen gözden cikaracaksaniz kotu davranacaksaniz evlenmeyin. Bir de bu haliyle cocugu istiyor beyinsiz. Nasil bakacaksa. Ailen arkandaysa bosan sikayetinde dayak icki vs gundeme getir ki cocugu alamasin.

Vurdugunda gidip rapor alsaydin onu mahalleye yaklastirmazlar..polise basvur, siddete şahit bul, cocugu hayatta vermezler. Korkma böyle yasanmaz, bi yerden basla..en azından akillansin, bir sey yapamaz demesinler..ailene aci, nafakani ve yipranma tazminatini alir gecinirsin..

Bu arada son 2 yildir kadinlar bosanirken haklarını genislettirler, özellikle siddet magduru kadinlara kocasinin maasi kadar nafaka veriyorlar, odemezse hapis cezasi var..lutfen korkak olma, annen baban cok uzuluyodur, yeni hayatina basla bir an önce

Babamda zaman a birakin diyor ama dinlemiyor inan sogudum tiksindim artik benden uzak olsun oyle bir hayat istiyorum

Kafa dinlemeye ihtiyacınız var bence biraz ailenizde kalın
Fakat şöyle bir durum var ailenize yani babanıza hayret ettim
Bana vuran bir eşim olduğunu babam duysa eşimin yanında 1 dakika durdurmaz
Babanızın yaptıgını garipsedim....

Cnm gorunurde bise yoktu

Babam ztn aldi beni ilk kez vurdu boyle

Ya bu nasıl sabırdır anlamadım gitti. Anlayamayacam da sanırım hiç.
Kaynana cadıysa niye uğraşırsın.Koca dövüyorsa içiyorsa niye uğraşırsın. Düzelir mi? Düzelmez onlar! Boşver gitsin.
Bırak kendi çöplüklerinde boğulsunlar.
Çocuğu asla alamaz hukuken, bunu düşünme bile zaten. Yaslan arkana bak keyfine arkadaşım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…