- 7 Şubat 2016
- 78
- 14
- 8
- 32
- Konu Sahibi elif1eylul4
-
Bu kdr degildi hatta boyle degildievlenirken hiç araştırmadınız mı bu adam nedir ne değildir?
Biliyorum ama bana aileme zarar verirseAç dava, kurtul. Çocuğu alamaz asla senden.
Evet kizi yok kafam cok karisik inan suan barismayi dusunmuyorumKayınvalidenin kızı yok galiba .. Sen de kanma canım, barışmayı düşünüyorsan bile kocanın burnunu sürttürmeden geri dönme ..
Evet babam dovmus deyincr esler arasinda olur diyor
Canim bildigimden seslenmedm ama kendi kendine kopurdukeske hiç cevap vermesydiniz adam kafayı bulmuş zaten
Ertesi günü beklesediniz belki en sağlıklı kararı verirdiniz
Bebeğinizi alamaz birkere boş konuşur durur
Aileniz destek ise ve bunu size devamlı yapıyorsa zaten şuan doğru yerdesiniz.
Ya sonrasi aileme bana zarar verirse bide o ldr yuz goz olmak istemiyorum3 aylık bebeği sizden alamazlar boşanın ve tehdit edildiğinize dair şikayet edin o adamı.
Hakkınızda hayırlı neyse o olsunCanim bildigimden seslenmedm ama kendi kendine kopurdu
Babamda zaman a birakin diyor ama dinlemiyor inan sogudum tiksindim artik benden uzak olsun oyle bir hayat istiyorumHakkınızda hayırlı neyse o olsun
Ortada şiddet var olmazsa dicektim hani zamana bırakın, tabi genede siz daha iyi bilirsiniz
Babamda zaman a birakin diyor ama dinlemiyor inan sogudum tiksindim artik benden uzak olsun oyle bir hayat istiyorum
Cnm gorunurde bise yoktuVurdugunda gidip rapor alsaydin onu mahalleye yaklastirmazlar..polise basvur, siddete şahit bul, cocugu hayatta vermezler. Korkma böyle yasanmaz, bi yerden basla..en azından akillansin, bir sey yapamaz demesinler..ailene aci, nafakani ve yipranma tazminatini alir gecinirsin..
Babam ztn aldi beni ilk kez vurdu boyleKafa dinlemeye ihtiyacınız var bence biraz ailenizde kalın
Fakat şöyle bir durum var ailenize yani babanıza hayret ettim
Bana vuran bir eşim olduğunu babam duysa eşimin yanında 1 dakika durdurmaz
Babanızın yaptıgını garipsedim....
Babam ztn aldi beni ilk kez vurdu boyle
Evet kizi yok kafam cok karisik inan suan barismayi dusunmuyorum
Evt ailem arkamdaAilen arkanda mı ?
bebeğini alamaz senden .. Eğer tehdit ederse şikayette bulun gözleri korkar en azından ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?