KatiliyorumPardon ama hap kullansanız ya da aylık iğnelerden yaptırsanız nerden haberi olacak? O korunmuyorsa siz korunun. Dert edecek birşey yok bu durumda. Böyle sorunlu bir evliliğe çocuk yapmak bile bile lades demek olur.
Yeni evliyim ve cocuk yok diye aylik igneyi doktor en basindan onermiyorum demisti hap icin de verdigi paranin hesabini sordugu icin bir de ozel herseyimi karistirdigi icin gizli kullanmaya korkuyorum acikcasi. Istemiyorum dedigimde tek cevabi istemekle olmaz rizki varsa olur ama bu da sizin dediginiz gibi bana sacma geliyor bile bile ladesten baska bisey degilPardon ama hap kullansanız ya da aylık iğnelerden yaptırsanız nerden haberi olacak? O korunmuyorsa siz korunun. Dert edecek birşey yok bu durumda. Böyle sorunlu bir evliliğe çocuk yapmak bile bile lades demek olur.
Spiral konusunu bilmiyordum mantiklo tesekkur ederim saglik ocaginda ucretsiz d.k.h verildigini de . Tesekkur ederim yardiminiz icinSağlık ocaklarında vs ücretsiz Doğum kontrol hapı veriliyor, birde spiral taktırabilirsin eşin anlamaz . Evlilik tam oturmadan çocuk yapmayın
Evet aıle hekımıne gıt yardımcı olurlarSpiral konusunu bilmiyordum mantiklo tesekkur ederim saglik ocaginda ucretsiz d.k.h verildigini de . Tesekkur ederim yardiminiz icin
Sağlık ocakları temin ediyordur belki. En olmadı birilerinden borç alıp halledin. Sonrasında biriktirip verirsiniz. Korunmayı kabul etmiyor, çocuk yapmaktan başka çare yok diyecek değilsiniz herhalde.Yeni evliyim ve cocuk yok diye aylik igneyi doktor en basindan onermiyorum demisti hap icin de verdigi paranin hesabini sordugu icin bir de ozel herseyimi karistirdigi icin gizli kullanmaya korkuyorum acikcasi. Istemiyorum dedigimde tek cevabi istemekle olmaz rizki varsa olur ama bu da sizin dediginiz gibi bana sacma geliyor bile bile ladesten baska bisey degil
Merhaba kizlar size birsey danismak istiyorum sorunlu ve sene de bir bir sure ayrilikla giden bir evliligim var. Tabi ki bu durumda cocuk istemiyorum ancak sorun şu ki esim hicbir korunma yontemini kabul etmemekte . Ben bu konuda ne yapabilirim? Hap kullanimina ve diger yontemlerin hepsine karsi cunki kendisi cocugun istemeyle olmadigini dusunuyor
Bizim sağlık ocağında spiral de takılıyor, benim aile hekimim smear alalım diye çok dedi de ben kaçtım :)Spiral konusunu bilmiyordum mantiklo tesekkur ederim saglik ocaginda ucretsiz d.k.h verildigini de . Tesekkur ederim yardiminiz icin
Tabi ki hayir bi cocugun gunahina girmem giremem yanima yaklastirmiyorum simdilikSağlık ocakları temin ediyordur belki. En olmadı birilerinden borç alıp halledin. Sonrasında biriktirip verirsiniz. Korunmayı kabul etmiyor, çocuk yapmaktan başka çare yok diyecek değilsiniz herhalde.
Esimle ikimizin problemi yok problem ailesinden oturu kaynaklaniyor onlarin etkisinden yani. Ben de ya aile etkilemekten vazgecene kadar ya da esim onlara uymayi brakana kadar cocuk yapmam diyorum yani esimle problemim yok seviyor seviliyorum ancak aile aklini celiyor aile cekilince aradan normale donuyorKötü giden kavga dövüş ayrılık şeklindeki ilişkilerde insanlar nasıl cinsellik yaşıyor anlamıyorum. Sonunu göremediği evlilikte insan karşıdakinden soğumaz mı?
Tabi ki eminim emin olmasa yeni barismamiza ragmen ayri uyumam korunmayi kabul ettirene kadar boyle surer diye dusunuyordum ama belki sizlerden de farkli fikirler alabilirim dedim mesela spirali bilmiyordum pazartesi ilk isim bunu arastirmak olacakSiz çocuk istemediğinize emin misiniz?
Yoksa kocam korunmaya izin vermiyor nasılsa olursa da olsun diye mi düşünüyorsunuz?
Eminseniz çözüm bulunur
Aynen oyle zor surec en azindan esim buyuyene kadar asla cocuk yapmamEvet aıle hekımıne gıt yardımcı olurlar
Evlılıgın oturmadan cocuk yapmamanı onerırım
Zor surecler
Esimle ikimizin problemi yok problem ailesinden oturu kaynaklaniyor onlarin etkisinden yani. Ben de ya aile etkilemekten vazgecene kadar ya da esim onlara uymayi brakana kadar cocuk yapmam diyorum yani esimle problemim yok seviyor seviliyorum ancak aile aklini celiyor aile cekilince aradan normale donuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?