Sorunlu giden evlilik..

e 3. cocuk ne zaman?
Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Her iki tane çocugu olupta ailesi ile sorun yaşayana böyle mi yaklaşıyorsunuz? Karşısındakinin ne hissettiğini düşünmeden nasılsa klavye konusuyor diye yazan bir bencil daha.

Sizin gibi kadınlara sinir oluyorum. Kavganızı annenize söylediniz, o kadıncağız tek başına olmasına rağmen arka çıktı, eşiniz de gitti o kadına hakaret etti, siz de hala o kocanız denen utanmazın yanındasınız hala öyle mi ? Madem çok kıymetli kocişin var, neden kadıncağızı zor durumda bıraktın ? Ya evladın ? O çocuğun günahı ne de böyle saçma sapan bir tartışmayı görüyor? Biraz kendinize gelin yahu.
Boşanınca sorunlar bitecek mi? Ben mutlu olucam peki çocuklar babasız ne kadar mutlu olcak iyi de kötü de olsa babaları. Benim endişem çocuklarımdan ayrı kalmam. Kimin ne yaşadığını tam olarak burdan anlatmayla bilemezsiniz yaşayan bilir ancak.

boşanmama sebebiniz ne neyden korkuyorsunuz? maddi mi?
başka bişey olamaz da bu adamda sürekli kredi falan çekiyormuş.
sizi tutan ne?
ölüme mi hasretsiniz anlamadım ki?
Böcekten korkan adam gelip beni mi öldürecek? Ve de böceği geçtim Allah korkusu olan bi insan. Kötülük yapıyor mu evet inkar edilecek bişey değil yapıyor. Herşeyin bi sabrı var o olaydan sonra tehdit içine aldım onu zaten bi daha yaparsa asla ve asla durmayacağımı her şekilde belli ettim. Hadi sıkıyorsa yine kavga yapsın çocugun gözü onunde. İki aydır tık yok. Boşanmak en basit çözüm bana göre şu saatten sonra

zaten herşeyi diyemişler arkadaşlar, eşinizle ve boşanma durumunuzla ilgili bişey demicem o yüzden.

Ama ya oğlunuz? Şuan her şeyi anlıyor. İnşallah bunları örnek alan bir çocuk olmaz. Aa çocuklar gördüğünü yansıtıyor, yarın arkadaşlarına başlayan küçük şiddet zamanla büyür. En azından oğullarınız için bir şeyler yapın.

Unutmayın, şu katiller, şiddet uygulayan caniler böyle babaları örnek alıyor.
Evet kesinlikle katılıyorum ama şöyle de bi örnek vereyim babası zamanında içip içip kavga yapıp ta onu öyle görüp böyle birşeyin ne kadar kötü oldugunun kanaatine varıp ta adam gibi yetişen kişiler biliyorum cevremde. Bazen çok iyi bi ailenin çocugu olursun mükemmel olursun her anlamda ama adam olmazsın içinde yoktur. Allah kimseye kınatmasın.

Kusura bakmayın ama hala iyi de olsa kötü de olsa babası diyosunuz...yok kötü babayla büyüyüp onun kötü olduğunu gören çocuklar falan... Sizin iyi de olsa kötü de olsa dediğiniz her bişey çocuk için travmadır. O babasını görüp de kendisi iyi insan olmaya çabalayan çocuklar bunu bilinçli oldukları için değil travma yaşadıkları için yapıyolar. Bu adamın bigün çocuğunuza da şiddet uygulamayacağını nerden biliyosunuz? Ben genelde yapıcı yorumlar yapmaya çalışırım ama bilinçsizliğiniz cehaletiniz gerçekten beni sinirlendirdi. İyi de olsa kötü de olsa diye bişey yok! Sizin umursamazlığınızın cezasını ilerde çocuklar çekiyo! Yarın öbür gün çocuğunuz gelip sizden hesap sorsa neden ayrılmadın diye, onu da "ben seni 9 ay taşıdım, büyüttüm, çile çektim, karşılığı bu mu" diye darlarsınız. Çocuğa mutlu huzurlu bi aile ortamı veremiycekseniz çocuk yapmıycaksınız hanımefendi, hadi hasbel kader yaptınız, o zaman çocuğunuzun mutluluğu için doğru olanı yapıcaksınız kendi keyfinizi değil.

Tehditten ve siddetten mahkemeye verin. Sonra da anneninizin yanina gidin cocuklari da alip

İki aydır tık yok diyorsunuz, konuyu şimdi açıyorsunuz, madem psikopat adam yastık vurmayın yüzüne de çocuk bunları yaşamasın. Hele tek başına yaşayan annenizi, kaynınızı, kayınbabanızı niye içine soktunuz olayın. Merak ettiğim şey ise herkes bu kadar birbiriyle yüz göz olduktan sonra siz kocanızla yaşantınıza devam ediyorsunuz o nasıl oluyor. Kol kırılır yen içinde kalır sözünü sevmem ama size gerekiyor anlaşılan. O adam iyi falan da değil. Allah korkusu da böyle birşey değil. Çocuklarınız da yüksek ihtimal eşlerine şiddet uygulayacak şekilde büyütüyorsunuz haberiniz olsun

O adamla aynı evde kaldığınız sürece oğlun da ilerde karısını dövecek. Sırf bu yüzden bile boşanılır. Sizinkiler sadece bahane.

Evet kesinlikle katılıyorum ama şöyle de bi örnek vereyim babası zamanında içip içip kavga yapıp ta onu öyle görüp böyle birşeyin ne kadar kötü oldugunun kanaatine varıp ta adam gibi yetişen kişiler biliyorum cevremde. Bazen çok iyi bi ailenin çocugu olursun mükemmel olursun her anlamda ama adam olmazsın içinde yoktur. Allah kimseye kınatmasın.
Amin. Öyle çocuklarda var ama ne kadar? Travmatik çocuklarla çalışan biri olarak daha hiç görmedim kavgalı bir ortamdan sağlıklı psikoloji ile büyüyen bir çocuk. Kendisi örnek almasa tuhunda o yara kalıyor.

Kusura bakmayın ama hala iyi de olsa kötü de olsa babası diyosunuz...yok kötü babayla büyüyüp onun kötü olduğunu gören çocuklar falan... Sizin iyi de olsa kötü de olsa dediğiniz her bişey çocuk için travmadır. O babasını görüp de kendisi iyi insan olmaya çabalayan çocuklar bunu bilinçli oldukları için değil travma yaşadıkları için yapıyolar. Bu adamın bigün çocuğunuza da şiddet uygulamayacağını nerden biliyosunuz? Ben genelde yapıcı yorumlar yapmaya çalışırım ama bilinçsizliğiniz cehaletiniz gerçekten beni sinirlendirdi. İyi de olsa kötü de olsa diye bişey yok! Sizin umursamazlığınızın cezasını ilerde çocuklar çekiyo! Yarın öbür gün çocuğunuz gelip sizden hesap sorsa neden ayrılmadın diye, onu da "ben seni 9 ay taşıdım, büyüttüm, çile çektim, karşılığı bu mu" diye darlarsınız. Çocuğa mutlu huzurlu bi aile ortamı veremiycekseniz çocuk yapmıycaksınız hanımefendi, hadi hasbel kader yaptınız, o zaman çocuğunuzun mutluluğu için doğru olanı yapıcaksınız kendi keyfinizi değil.

Konu sahibinin zaten boşanmaya niyeti yok. Çocukları bu ortama mahkum edecek. Onların travmaları görmezden gelerek.bosanma en sondur listede. Cünkü tek başına kalmaktansa bırakın çocuklar travma yaşasın. :kahve: bu durumda tek acınacak kişi çocuklar

Ona göre şiddet değilmiş yanlıslıkla olmuş sözlü şiddet fazlasıyla var zaten şahsıma hakaret küfür..
Yine birgün alkollüyken seni değil de çocuğunu duvara atıp öldürürse sevgiden öldürdü der teselli olursun.

Annem diyor ben ölürsem seni daha çok ezer. Ben hayattayken çık gel ben arkandayım senin diyor.
Ne güzel işte.

Annen çocuklara bakar sen de çalışırsınız.

Bu arada böcek fobisi olan insan öldüremez diye bir şey yok.
Ben de böceklerden tırsarım ama bana küfredecek adamın alnını karışlarım. O kadar da gözü karayımdır.

Meslek sahibi olmadan evlenen kadınlarımız...
Bir erkeğe muhtaç olunca ne yaşasan hemen kaçıp gidemiyorsun işte.
Nasıl gideceksin neyle gideceksin?
Para yok pul yok, e haliyle özgüven de yok.
Kendi ayakları üstünde durabilmek yok.
Keşke bunları okul çağındaki genç kızlar okuyup ders alsa.
Ben o yüzden size boşanın gidin diyemiyorum.
Ama boşanmazsanız daha da kötüye gidecek.
Canınızı düşünüp kaçmanız gerek. Annenizin yanına sığınıp sonra çalışmak zorundasınız.
2. Çocuğu doğurarak çok büyük bir hata etmişsiniz. Artık hayatınızda hataya yer olmamalı.
Çocuklar için güçlü durmalı ve muhakkak işe başlayıp geleceklerini kurtarmaya odaklanmalısınız.
Hem kendiniz de çok ilerlersiniz işe güce odaklanırsanız.

Konu sahibinin zaten boşanmaya niyeti yok. Çocukları bu ortama mahkum edecek. Onların travmaları görmezden gelerek.bosanma en sondur listede. Cünkü tek başına kalmaktansa bırakın çocuklar travma yaşasın. :kahve: bu durumda tek acınacak kişi çocuklar
Cocuklarimi ne kadar cok dusunup dusunmedigimi bu yazdigimla hemen anladiginizi dusunmeniz ne diyeyim yani yazarak anlatinca bu kadar oluyor. Boyle anlasiliyor demek ki.

Meslek sahibi olmadan evlenen kadınlarımız...
Bir erkeğe muhtaç olunca ne yaşasan hemen kaçıp gidemiyorsun işte.
Nasıl gideceksin neyle gideceksin?
Para yok pul yok, e haliyle özgüven de yok.
Kendi ayakları üstünde durabilmek yok.
Keşke bunları okul çağındaki genç kızlar okuyup ders alsa.
Ben o yüzden size boşanın gidin diyemiyorum.
Ama boşanmazsanız daha da kötüye gidecek.
Canınızı düşünüp kaçmanız gerek. Annenizin yanına sığınıp sonra çalışmak zorundasınız.
2. Çocuğu doğurarak çok büyük bir hata etmişsiniz. Artık hayatınızda hataya yer olmamalı.
Çocuklar için güçlü durmalı ve muhakkak işe başlayıp geleceklerini kurtarmaya odaklanmalısınız.
Hem kendiniz de çok ilerlersiniz işe güce odaklanırsanız.
Keske herkes sizin gibi bu sekilde dusuncesini paylaşsa ama ne yazik ki cogu ucuncu cocugu yapin ee ucuncu cocuk ne zaman diye yargilar olmus.

İki aydır tık yok diyorsunuz, konuyu şimdi açıyorsunuz, madem psikopat adam yastık vurmayın yüzüne de çocuk bunları yaşamasın. Hele tek başına yaşayan annenizi, kaynınızı, kayınbabanızı niye içine soktunuz olayın. Merak ettiğim şey ise herkes bu kadar birbiriyle yüz göz olduktan sonra siz kocanızla yaşantınıza devam ediyorsunuz o nasıl oluyor. Kol kırılır yen içinde kalır sözünü sevmem ama size gerekiyor anlaşılan. O adam iyi falan da değil. Allah korkusu da böyle birşey değil. Çocuklarınız da yüksek ihtimal eşlerine şiddet uygulayacak şekilde büyütüyorsunuz haberiniz olsun
Simdi ben bu durumu yazdim diye adam 7/24 kufur ediyor ufaktan siddete basvuruyor demedim ki bi defa o olay yasandi mi yasandi ben bunun sonrasi gelirmi cocuklarin yanunda diye endiseliyim he gelirse yolum da yönüm de belli zaten.

Back
X