• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunlu iliski :(

prince_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
4
0
36
32
Nolur bi yol gösterin en başından nişanlımın ailesi tarafından istenmiyen biriydim yüzükler takılmadan kuran üstüne yemin verdi uzakta oturcaz diye yüzükler takılalı 1 ay olmadı ailece bize geldiler babası yakınımda ev tutcam dedi bende biz isyerine yakın istiyoruz dedim babası ailemin yanında bagırdı istemiyosanız hemen yapalım düğünü defolun gidin kapınızı açmam silerim sizi dedi nişanlımda döndü yemininden kandırıldım napcam bilmiyorum burnumuzdan getirdiler herşeyi çok çaresizim :( :(

çok çaresiz bir durumda değilsiniz, nişanlınızın sözüne güvenilmeyecek biri olduğunu biliyorsunuz şu an.
babasının da dediğim dedik biri olduğunu
istenmeyen gelin olup sonrasında sorunlar da birden bire kesilmeyecekti herhalde.
nişanlınız yakın yerden ev tutalım diyorsa durumu ya kabul edersiniz ya da yüzüğü atarsınız.
biraz daha kendi başına karar alıp, ailene de bu kadarını açıklayabilecek duruma geldiğinde geri dön diyerek rest de çekebilirsiniz.

Sen niye hemen atladin ki yemin eden nisanlin, onun demesi veya uygun zamanda konusmasi lazimken ailenin yanindada bagirmasi hic hos degil terbiyesiz herif valla ben nefret ettim burdan sen birebir karisma kopru nisanlin halledemiyorsa sozlerini dinliyorsa bilki evlenince basin ysnacak ona gore dusun

siz nişanlınızla muhattap olun...büyükler yanında yanı başların da olsun isterler ama hayat sizin sizin seçiminiz..
nişanlı ailem babam derse işte o zaman karalar bağlayın...

Nolur bi yol gösterin en başından nişanlımın ailesi tarafından istenmiyen biriydim yüzükler takılmadan kuran üstüne yemin verdi uzakta oturcaz diye yüzükler takılalı 1 ay olmadı ailece bize geldiler babası yakınımda ev tutcam dedi bende biz isyerine yakın istiyoruz dedim babası ailemin yanında bagırdı istemiyosanız hemen yapalım düğünü defolun gidin kapınızı açmam silerim sizi dedi nişanlımda döndü yemininden kandırıldım napcam bilmiyorum burnumuzdan getirdiler herşeyi çok çaresizim :KK43: :KK43:

Burada sorunludan ziyade bitmiş bir ilişki var.

Saygı bitmiş, güven bitmiş...

Ama siz başından beri her şeyin farkındaymışsınız.

Ailenin istemediği, damadın kandırdığı bir gelin adayı.

Üstelik Allahı şahit göstererek...

Koşarak uzaklaşılacak bir aile...
:ssz:

Nolur bi yol gösterin en başından nişanlımın ailesi tarafından istenmiyen biriydim yüzükler takılmadan kuran üstüne yemin verdi uzakta oturcaz diye yüzükler takılalı 1 ay olmadı ailece bize geldiler babası yakınımda ev tutcam dedi bende biz isyerine yakın istiyoruz dedim babası ailemin yanında bagırdı istemiyosanız hemen yapalım düğünü defolun gidin kapınızı açmam silerim sizi dedi nişanlımda döndü yemininden kandırıldım napcam bilmiyorum burnumuzdan getirdiler herşeyi çok çaresizim :KK43: :KK43:
Ayril gitsin.

pardon da nişanlın hala çocuksa evlendırmesın bebesini.
kayınperdere ot yemek düşer :KK14:
anlamıyorum kı nedır bu burun sokma merakı.. nişanlın adam olsaydı kayınpederın orada sana öyle seyler dıyemezdı. bılfıgım bişi varsa, ne varsa erkekte var
,her sey erkege baglı! yoksa nereden alınıyor bu cesaret..

O yemininden donebiliyorsa sizin de nisandan donebiliyor olmaniz lazim. Nisan da neticede bir cesit soz verme sekli. Yeminin yaninda sozun bozulmasi hic bisey degil bence

aileniz bir şey demedi mi nişanlınızın babası size bağırdığında benim babam anında yakalarından tuttuğu gibi kapının önüne koyardı hepsini...
müstakbel kayınpederinizin size bağırmaya hiçbir şekilde hakkı yok; şimdiden nişanlınız size verdiği sözden dönebiliyorsa sonrasını siz düşünün... sizi istemeyen ailesi hayatınızın her an içinde olacak...

Ne güzel , çok şanslısınız, daha evlenmeden, kötü olduğunuz zaman kayın pederinizin nasıl davranacağını , arada kaldığı zaman damat beyin, size verdiği söze rağmen nasıl davranacağını görmüş oldunuz. Ya evlenince anlasaydınız?

Aglamaya bile yüzüm yok daha 1 ay olmadı aileme söyleyemiyorum bişey :KK43:

Senin bir şey söylemene gerek bile yok aslında.
Verilen sözden, yeminden şimdiden dönülmüş.
Hem de çirkin bir şekilde! O kp olacak dangoz herif kimmiş ne hakla bağrıyor sana?

Bu çirkinliğe ailen bitirmeli bu işi senden önce yahu!

Söz vermesi hemde kurana elbasıp :KK20:bence hiç doğru değil.. Evlilik sözlerle yeminlerle yürümez çünkü mutlaka tutamayacağin bir söz oluyor

Bide ileriye dönük yaşanan ilişkilerde "kesin şöyle olacak böyle olacak diye konuşmak ve bunun haricinde 'evlenmem' denilmesi çok kibirli geliyor bana "

Evlilik hayırlı bir iş.. zamana bırakmak lâzım bazı şeyleri ..

Babasi haddini asmis :(

Ilk basta sizi neden istemediler

ve yemin olayını anlayamadim ne icin uemin edildi

Back
X