Yönetici yokmu yöneticiye şikayet edın.Merhaba arkadaşlar sorunum üst komşum iki haftadır taşıdığımız evimizde rahat değiliz tanımadığımız insanlar yuzunden ne yapacağımı da bilmiyorum bu yüzden size danışmak istedim konuyu.
Yeni aldığımız evimizde 10. Katta oturuyoruz bahsettiğim komşuda 11. Katta ve onun üstünde son kat ve bos. Yaptıklarıysa şunlar yatak odasından birşeyler çırpıyor bugün simit kırıntıları ve sakız kabuğu vardı cam önünde balkonuma üçüncü defadir sigara kulu geliyor. Uyarmayi düşündük açıkçası asansöre yazı asılmış muhtemelen okumuştur öküzler ama dikkate almamislardir. Birazda sorunlu tipler geçen gün 10. Kattan aşağıdan gelen sesleri duydum öldürecem seni diye biri bi kadını surukluyordu adam kadını dövdü baya iki üç saat aşağıda bagris cagris herkes bunları izledi adamın elinden kurtulunca kadın kaçmaya calisiyo falan rezaletti yani polis geldi ambulans geldi kadın ifade verdi ayak üstü agliyo falan adamda hala zirlama şerefsiz falan diyor polis gitti kadın şikayetçi olmayınca adamın ailesi geldi kadını aldı gitti adam iki gün yalnızdı tabi biz o olayla öğrendik üst katimizda oturanların bunlr olduğunu flan neyse kadın eve döndü ses yok simdilik. Böyle tuhaf tipler oldukları için uyarıp uyarmamakta çaresiz kaldık siz olsanız nasıl davranizdirniz fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim hiç
Evi iş yerime yakın diye özellikle aldım bebeğim için sartlari çok iyi karşıya geçip eve giriyorum öyle diim bebeğim anaokuluna gidene kadar taşınmayı düşünmüyorum ins duzelirler yada bosanirlar tek çözüm bu gibialdığınız evi kiraya verip siz kiraya çıkın?
ben de üst komşumdan bıkıp kaçtım yeni komşum da süper değil ama idare edebiliyorum.
en iyisi bi süre hiç takmayın üsttekileri bebeğinizin odasına ses yalıtımı yaptırtabilirsiniz.
Var tabide birşey söylesek Bizim söylediğimiz çok belli olur hiç muhhatap olamama kararı aldık o yuzdrnYönetici yokmu yöneticiye şikayet edın.
Evi iş yerime yakın diye özellikle aldım bebeğim için sartlari çok iyi karşıya geçip eve giriyorum öyle diim bebeğim anaokuluna gidene kadar taşınmayı düşünmüyorum ins duzelirler yada bosanirlar tek çözüm bu gibi
Ben komşunun hoşuma gitmeyen/rahatsız edici davranışını ev sahibine söylüyorum o da onların ev sahiplerine iletiyor. Siz de öyle yapın. Ev sizinse apartman görevlisine iletin o söylesin. Siz bire bir muhatap olmayın.Merhaba arkadaşlar sorunum üst komşum iki haftadır taşıdığımız evimizde rahat değiliz tanımadığımız insanlar yuzunden ne yapacağımı da bilmiyorum bu yüzden size danışmak istedim konuyu.
Yeni aldığımız evimizde 10. Katta oturuyoruz bahsettiğim komşuda 11. Katta ve onun üstünde son kat ve bos. Yaptıklarıysa şunlar yatak odasından birşeyler çırpıyor bugün simit kırıntıları ve sakız kabuğu vardı cam önünde balkonuma üçüncü defadir sigara kulu geliyor. Uyarmayi düşündük açıkçası asansöre yazı asılmış muhtemelen okumuştur öküzler ama dikkate almamislardir. Birazda sorunlu tipler geçen gün 10. Kattan aşağıdan gelen sesleri duydum öldürecem seni diye biri bi kadını surukluyordu adam kadını dövdü baya iki üç saat aşağıda bagris cagris herkes bunları izledi adamın elinden kurtulunca kadın kaçmaya calisiyo falan rezaletti yani polis geldi ambulans geldi kadın ifade verdi ayak üstü agliyo falan adamda hala zirlama şerefsiz falan diyor polis gitti kadın şikayetçi olmayınca adamın ailesi geldi kadını aldı gitti adam iki gün yalnızdı tabi biz o olayla öğrendik üst katimizda oturanların bunlr olduğunu flan neyse kadın eve döndü ses yok simdilik. Böyle tuhaf tipler oldukları için uyarıp uyarmamakta çaresiz kaldık siz olsanız nasıl davranizdirniz fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim hiç
Adamcağız şikayet için gidiyor, ev sahibi sen kapıma şikayete nasıl gelirsin diye dalıyor adama ama gelen suçlu oldu-kahvem- sizin nasıl oldu? ben de çok sinir oluyorum. ders çalışcam üstümde koşturuuyorlar yüksek sesle şarkı söylüyorlar. sözde öğretmen. bunlar topluma yeni birey yetiştirecek bir de.
Karşılıklı darp var ama giden suçlu göründü malasef. Dava günü verildi. Belki de adamcaz haneye tecavüz den yatacak. Bence aşağıda felan karşılaşınca konuşunIHLAMUR CAYIM ne yaptılar şikayete gelen komşuya? ben de çıkıp dövmek istiyorum bazen.
sizinkilerde mi kavga ediyor?Uyarsaniz bir dert,uyarmasaniz baska türlü
Bi suredir ben de bu tarz bi sorundan muzdaribim,yeni evli çift sorunsalı.. motivasyonlarinin dusmemesi adina bi reaksiyon gösteremedim hala ama 6 ay olmak uzere,
sabrimin sınırlarındayim ya da alisiyorum zamanla surekli esimin de duyup duymadigini anlamaya calismaktan da yoruldum,nasil davranicagimi da bilememekten.
zor gercekten kolayliklar dilerim tum dertli alt komsulara
Şükür ki kavgalari yok,aşırı aktif yatak odasi,cok gündüz,cok sesli..sizinkilerde mi kavga ediyor?
Arkadasim kadinda adamda arsız polis geldi kadın şikayetçi değilim dedi birde adamın ailesiyle bindi gitti arabaya ustunede güle oynaya geldi evine banane elin arsizindan.belliki iliskeri bu şekilde aklı başında olan kadın geri donmezdi hadi varsayıyorum mecburdu korktu falan güle oynaya gelmezdi ortalık senin gibi klavyeden sallayanlarla dolu malesef polisi aramak etraftaki yaklaşık 100 daireden bir tek bizim yaptığımız birşeydiTuhaf tipler tuhaf tipler ve öküzler demeyi bırakır mısınız lutfen. Sorunuz şu olmali;
Üst katim'da şiddet gören bi KADIN var ve ona nasıl yardımcı olabilirim... sizi kiniyorum!!! Ve sigara külleri ile yeni eviniz de mutluluklar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?