Sorunlu komsu

Yönetici yokmu yöneticiye şikayet edın.

Evi iş yerime yakın diye özellikle aldım bebeğim için sartlari çok iyi karşıya geçip eve giriyorum öyle diim bebeğim anaokuluna gidene kadar taşınmayı düşünmüyorum ins duzelirler yada bosanirlar tek çözüm bu gibi

Ne uyarması bi dayakta siz mi yemek istiyorsunuz? Bidaha öyle kavgalar olursa gizlice polisi arayın mahallenin huzurunu bozuyorlar birbirlerini bogazliyorlar deyin. yapacak başka bişey yok.

aman bunlara bulasmayın sız normal degıller cunku

o zaman ses yalıtımı yaptırın. insanların bişey olmasını bekleyene kadar ömürden ömür gidiyor. ben 1 sene üst komşumun sevgilisinin gece duvarlara vurmasını dinleyip pes ettim sürekli kavga ediyor onlar da ayrılırlar diye bekledim bi ara gitmişti çünkü 1 2 ay rahat ettik ama yok gitmedi

Uyarma kararı alsanız bile sakın kapısına gitmeyin. Bir kavga çıksa haneye tecavüz sayılır. Bizim apartmanda öyle oldu. Birde haksız duruma düşmeyin Allah korusun. İnşaallah defolur giderler kurtulursunuz

Ben komşunun hoşuma gitmeyen/rahatsız edici davranışını ev sahibine söylüyorum o da onların ev sahiplerine iletiyor. Siz de öyle yapın. Ev sizinse apartman görevlisine iletin o söylesin. Siz bire bir muhatap olmayın.

Uyarsaniz bir dert,uyarmasaniz baska türlü
Bi suredir ben de bu tarz bi sorundan muzdaribim,yeni evli çift sorunsalı.. motivasyonlarinin dusmemesi adina bi reaksiyon gösteremedim hala ama 6 ay olmak uzere,
sabrimin sınırlarındayim ya da alisiyorum zamanla surekli esimin de duyup duymadigini anlamaya calismaktan da yoruldum,nasil davranicagimi da bilememekten.
zor gercekten kolayliklar dilerim tum dertli alt komsulara

Bence hiç müdahale etmeyin bi süre, pek tekin değiller durduk yere başınıza musallat olmasınlar. Bir süre sonra belki kadınla komşuluk kurarsınız az çok o zaman çıtlatırsınız. Az sabredin.

-kahvem- sizin nasıl oldu? ben de çok sinir oluyorum. ders çalışcam üstümde koşturuuyorlar yüksek sesle şarkı söylüyorlar. sözde öğretmen. bunlar topluma yeni birey yetiştirecek bir de.

-kahvem- sizin nasıl oldu? ben de çok sinir oluyorum. ders çalışcam üstümde koşturuuyorlar yüksek sesle şarkı söylüyorlar. sözde öğretmen. bunlar topluma yeni birey yetiştirecek bir de.
Adamcağız şikayet için gidiyor, ev sahibi sen kapıma şikayete nasıl gelirsin diye dalıyor adama ama gelen suçlu oldu

Hiç bulaşma bence, belli sıkıntılı tipler. Bazen bu tarz durumlar da çekimser kalmak en güzeli. Dışarıda bu tarz kavga edip, tekrar birleşiyorlarsa, onlar için normaldir böyle şeyler.

Tuhaf tipler tuhaf tipler ve öküzler demeyi bırakır mısınız lutfen. Sorunuz şu olmali;

Üst katim'da şiddet gören bi KADIN var ve ona nasıl yardımcı olabilirim... sizi kiniyorum!!! Ve sigara külleri ile yeni eviniz de mutluluklar diliyorum...

sizinkilerde mi kavga ediyor?

Arkadasim kadinda adamda arsız polis geldi kadın şikayetçi değilim dedi birde adamın ailesiyle bindi gitti arabaya ustunede güle oynaya geldi evine banane elin arsizindan.belliki iliskeri bu şekilde aklı başında olan kadın geri donmezdi hadi varsayıyorum mecburdu korktu falan güle oynaya gelmezdi ortalık senin gibi klavyeden sallayanlarla dolu malesef polisi aramak etraftaki yaklaşık 100 daireden bir tek bizim yaptığımız birşeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…