• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunlumu sorunlu bir ABLA!

fatosch88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
327
2
26
37
Almanya
Insan ablasindan bu kadar mi nefret eder kinamayin ama ben asiri nefret ediyorum cunku ustume 5bin euro borc birakti cunku asiri kiskanc cunku hep beni hep bi asagi goruyor cunku herseyi yaparim soylerim siz bisey yapamazsiniz havasinda cunku gorunusumle kisigilimle olup olmadik laflar ediyor cunku hirsiz cunku cok yalanci daha sayamadigim onlarca sey var psikoljisi bozuk hasta resmen ama artik ben biktim yemin ederim kucuklugumden beri bitmek bilmeyen hareketleri beni artik bunalti biktim yemin ederim....

Insan ablasindan bu kadar mi nefret eder kinamayin ama ben asiri nefret ediyorum cunku ustume 5bin euro borc birakti cunku asiri kiskanc cunku hep beni hep bi asagi goruyor cunku herseyi yaparim soylerim siz bisey yapamazsiniz havasinda cunku gorunusumle kisigilimle olup olmadik laflar ediyor cunku hirsiz cunku cok yalanci daha sayamadigim onlarca sey var psikoljisi bozuk hasta resmen ama artik ben biktim yemin ederim kucuklugumden beri bitmek bilmeyen hareketleri beni artik bunalti biktim yemin ederim....

allah karetsın bole akrabayı ne dıyım

sen sen ol kımseye kefıl olma borc ıcın nası bır borc ?

Ayni evde kaliyorduk ben calisip kirayi oduyorken o bana odedim deyip bi kurus odememis o kira borclarida benim ustume kaldi

yurt dısındamısınız ıykı kıra takmıs bence
ben senın yerınde olsam hayyttta konusmam
gene yapar gene yapar derler ya dusmenını uzakta arama hah ıste o

yurt dısındamısınız ıykı kıra takmıs bence
ben senın yerınde olsam hayyttta konusmam
gene yapar gene yapar derler ya dusmenını uzakta arama hah ıste o[/QUOTE

Ne olursa olsun yinede bi dusman gibi goremem ama yasaktiklarindan artik nefret etmeye basladim insan bi yere kadar dayaniyor

Evet yurt disanda yasiyorum

anlıyorm ama sen kefıl olma kati kulluye getırmesın dıkkat et cok uzuldum sızın adınıza :( para malesef zor kazanılıyor
nalet olsun gıtsın onemlıde degıl
ama en yakınından darbe yedıgınde hayattla yuz yuze gelıp gerceklerı gormussun buda bır sey kıb

anlıyorm ama sen kefıl olma kati kulluye getırmesın dıkkat et cok uzuldum sızın adınıza :( para malesef zor kazanılıyor
nalet olsun gıtsın onemlıde degıl
ama en yakınından darbe yedıgınde hayattla yuz yuze gelıp gerceklerı gormussun buda bır sey kıb

Aynen oyle benim derdim de o degil abladan boyle sorun yasamak her sekilde bi zarari dokunuyor 1 senelik anneyim anneligime bile laf soyluyor hos karsisinda bende susmuyorum susmamda cevabimi veririm ama artik tiksindim bundan sonra muhaptap olmucam kesinlikle yok artik bitti!

abla,kardeş & etle,tırnak ... :26:
nasıl oluyor bu yahuuu,insan kardeşine :15:

Aynı anneden babadan doğup, aynı ortamda büyüdüyseniz, ablanız neden bu hale geldi peki?

Back
X