( çalışmayan arkadaşlarım hayatlarından çok memnun. Bana çok anlamsız geliyor.
Acilllllll bir işe girmelisinizÇalışmadığım için kendimi çok mutsuz hisseditorum. Ysklaşık 10 aydır evdeyim ve çok sıkılıyorum. Hobiler buluyorum kitap okuyorum falan ama olmuyo. Kendimi hiç evde olmaya hayal etmediğimden hiç mutlu olamıyorum. Temizlik yemek günlerimi doldurmaya çalışıyorum. Aslında çalışınca hayat çok yorucuydu ama ben sevitordum. Ooooffff napıcam ben yaaa. Adam akıllı işte yok( çalışmayan arkadaşlarım hayatlarından çok memnun. Bana çok anlamsız geliyor.
Ya işte kurs aktivite beni mutlu etmiyo. Çok sıkılıyorum. Hayatıma bir anlam katmıyo. Kendimi değersiz hissediyorumKurslara,aktivitelere katilin :)
İsi neden biraktiniz?Ya işte kurs aktivite beni mutlu etmiyo. Çok sıkılıyorum. Hayatıma bir anlam katmıyo. Kendimi değersiz hissediyorum
İş yeriyle alakalı anlaşmazlık vardı. Bırakmak zorunda bırakıldım diyim. Yoksa aklımın ucundan geçmezdi işi bırakmakİsi neden biraktiniz?
Baska is aramiyor musunuz? Madem ev sizi mutlu etmiyor :)İş yeriyle alakalı anlaşmazlık vardı. Bırakmak zorunda bırakıldım diyim. Yoksa aklımın ucundan geçmezdi işi bırakmak
Kesinlikle arıyorum ama çok küçük bir yerde yaşıyorum. İş olanağı çok azBaska is aramiyor musunuz? Madem ev sizi mutlu etmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?