Sorunlumuyum acaba :)

secos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
58
1
48
İstanbul
Çalışmadığım için kendimi çok mutsuz hisseditorum. Ysklaşık 10 aydır evdeyim ve çok sıkılıyorum. Hobiler buluyorum kitap okuyorum falan ama olmuyo. Kendimi hiç evde olmaya hayal etmediğimden hiç mutlu olamıyorum. Temizlik yemek günlerimi doldurmaya çalışıyorum. Aslında çalışınca hayat çok yorucuydu ama ben sevitordum. Ooooffff napıcam ben yaaa. Adam akıllı işte yok ( çalışmayan arkadaşlarım hayatlarından çok memnun. Bana çok anlamsız geliyor.

Hamileliğimde işten çıkmak zorunda kaldım. Ikiz olduğu için yaklaşık 18 aydır evdeyim. Çocukların 2 yaşına gelmesini bekliyorum çalışmak için . Hiç ev Hanımı olamadım 5 Yıldır Evliyim üstelik

( çalışmayan arkadaşlarım hayatlarından çok memnun. Bana çok anlamsız geliyor.

Babası ya da kocası zengin olsa bir dakika çalışmayacağını söyleyen o kadar çok kadın gördüm ki...

İnsanlar çeşit çeşit...

Benim en sevdiğim çeşit de çalışmayı sevenler...

Çalışarak sadece para kazanılmaz...

İtibar kazanılır, hayat anlam kazanır.

Zinde ve güçlü hissedilir, yenilenme, tazelenme imkanı bulunur.

Umarım gönlünüze göre bir iş bulur...

Hayat boyu çalışma isteğinizi yitirmeden kendinize ve çevrenize yararlı bir birey olursunuz...

Bende evleneli çalışmıyorum, hayatın hiçbir yerinde yokum sanki, yemek temizlik hep aynı şeyler, çalışırken keşke evde olsam yedi yirmidört yatıcam tv seyredicem diyordum insan demekki herşeyden sıkılıyormuş..

Acilllllll bir işe girmelisiniz

Yok bende çalışmazsam yapamam ben çalışmaya kurulmuşum :) mevzu para kazanmak ta değil gerçekten

Bir kadının kendi ayakları üzerinde durması kadar güzel bir şey yok.
Üniversite bittikten sonra 2,5 ay evde kaldım ve kafayı yiyordum nerdeyse.
2,5 yıldır aralıksız çalışıyorum, iyi ki de çalışıyorum.

Ben de calismazsam ise yaramaz hissedip bunalima girerim. Bunda bir gariplik yok bence, bir is bulun calisin dostum:)

insan çalışırken evi, evdeyken çalışma hayatını özlüyor....
ama çalışmak insana özgürlük veriyor
ikinci bir hayat gibi...tabi bazen hayat üstümüze gelmiyor da değil...

ben çalışmayı sevmiyorum
ama evde oturmayıda sevmiyorum
sanırım yaptığım işten ötürü çalışmayı sevmiyrom
o yüzden en kısa sürede güzel biriş bulmanız dileğiyle

Kişiye göre değişir tabi çalışıp çalışmama fikri.Biraz da olsa severek gidiliyorsa işe çalışılması taraftarıyım.Çalışmak bazen eziyete dönüşebilir o artık insanlara ve ortama bağlı.Orta karar bi iş bile olsa evde gün boyu oturmaktan iyidir diye düşünüyorum.En azından kafa dağılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…