Çalışmadığım için kendimi çok mutsuz hisseditorum. Ysklaşık 10 aydır evdeyim ve çok sıkılıyorum. Hobiler buluyorum kitap okuyorum falan ama olmuyo. Kendimi hiç evde olmaya hayal etmediğimden hiç mutlu olamıyorum. Temizlik yemek günlerimi doldurmaya çalışıyorum. Aslında çalışınca hayat çok yorucuydu ama ben sevitordum. Ooooffff napıcam ben yaaa. Adam akıllı işte yok( çalışmayan arkadaşlarım hayatlarından çok memnun. Bana çok anlamsız geliyor.
güldüm vallaBen hayatımda hıç çalışmadım..
Çalışanları görünce çatlıyorum..
Onlarda beni görünce catlıyor..
Çatlaşıyoruz..
isminize baktım da katip misinizkpss ye falan çalışsan?
evetisminize baktım da katip misiniz
Ay çok güldüm, aynen çalışanlar, çalışmayanlar kısır bir döngü yaşıyoruz..Ben hayatımda hıç çalışmadım..
Çatlaşıyoruz..
ben niye sizi dr saniyordumBen hayatımda hıç çalışmadım..
Çatlaşıyoruz..
sormayin ben de yrm zamanli calisiyorum. basta iyiydi sma simdi bunalimdayim. cunku ne calisan olabildim nd ev hanimi. arafta ksldim. hepten isi birakmayi gozum kesmiyor ev hanimlarina da ozeniyorum. offAy çok güldüm, aynen çalışanlar, çalışmayanlar kısır bir döngü yaşıyoruz..
Yarı zamanlı çalışma süper bence. Ne iş yapıyosunuzsormayin ben de yrm zamanli calisiyorum. basta iyiydi sma simdi bunalimdayim. cunku ne calisan olabildim nd ev hanimi. arafta ksldim. hepten isi birakmayi gozum kesmiyor ev hanimlarina da ozeniyorum. off
ayrintiya girmeden soyleyeyim isim cok guzel. saglik sektorundeyim. ama etrafimda cok evhanimi var. insan goruncr ozrniyor.Yarı zamanlı çalışma süper bence. Ne iş yapıyosunuz
Hahhahahah acılın ben doktorum yazıyordu profılımde..turk fılmı repliği..oyuzdendir..ben niye sizi dr saniyordum
Bende eve çakıldım evlendim şehir değişti alışma süresi derken 2,5 yıl geçti sınavlar olmadı şimdide çocuk tedavisi var diye iş bakamıyorum, ev rahat sabah erken gidiyor eşim kahvaltı istemiyor birde kalın güneşliği kapatıyor iyice ohh istediğin saatte kalk yalnız bir sorunum var tek başıma kahvaltı yapmaktan sıkıldım :)) kitap oku tv seyret ..sormayin ben de yrm zamanli calisiyorum. basta iyiydi sma simdi bunalimdayim. cunku ne calisan olabildim nd ev hanimi. arafta ksldim. hepten isi birakmayi gozum kesmiyor ev hanimlarina da ozeniyorum. off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?