- 19 Aralık 2018
- 103
- 45
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mutlulukmu
En son 2018 de konu açıp sonrasında hayatıma dönmüşüm aradan Gecen iki sene de çok şey yaşadım kendi başıma içimde çözmeye içimde aşmaya çalıştım o kadar yazacak anlatacak çok şey var ki kimsenin içini baymak istemyrm zaman içinde eşimin ailesinin haksızlıklarıni yaşarken arada görmediğim eşimin hakaretleri eziyetleri olmuş taa ki bu sabaha kadar affedip arkaya bakmadım meğerse bende kendime de haksızlık yapmışım sabah kalktık onun en sevdiği kahvaltı çeşitlerinden hazırlarken tv de haberleri izlyr dedim ki gülerek hafta içi tüm haberleri veryrlar hafta sonuna bsy kalmyr o yuzden bazen haberler saçmalıyor dedim eşimde yarım saat sonra kanal değiştirecek dedi ki bunlarda saçmaladı bende dedim sna dedim ya haber kalmamış bunlara diye baktım bağırmaya başladı sen kimsin Yeter artık beni eleştirip duryrsn bıktım snin bu lafından ikide bir dyrsn sna demiştim şok oldum öylece baktım dedim niye bana bu kadar doldun ben sna ne dedim ki bi tv yuzunden bana yaptığına bak sen sorun görmemişsin yazıklar olsun dedim ordan başladı bna hakaretleri küfürleri şok oldum ne dddim ki ben sna bu kadar bna hakaret edecek kadar yerler altına aldın kırmak bu kadar kolay mı oldu parça parça etmek ramazan boyunca tuttuğum oruçları bna zehir etti sürekli aşağılama hakaret yaptığım tek şey susmak diğer odaya gitmek en son dayanamadım bugün artık sinir krizi gecirecektim temizliği utusu en güzel sevdiği yemekleri her şey önüne gelyr tamamen çocukla Bn ilgilenyrm ona bile birakmyrm geçen yıl ehliyetimi aldım kavga ederken arada dyr bnm sayemde ehliyetini aldın adam oldun diyecek bşy bulamadım bu kadar insan değilmişim çocuktan önce yıllarca çalıştım emek verdim iki yıldır evdeyim her şeyi başıma kalkyr gözüne gelyr lafını edyr konuşacak kimsem yok daha doğrusu anlayacak kimse yok o yüzden buraya yine yazıp içimi dökmek istedim herkese tşk ederim vakit ayırıp okuduğu için