Sorunluymus meğerse evliliğim

Valla buraya yazınca bazı tipleri göryrm tanımadığı birine kin nefretle yazan ne istediği belli olmayan konu sahibini acaba daha ne kadar kötü ederim merhametsiz öfke dolu kalpleri görünce daha çok dyrm kendime en iyisi hiç konu açmamak
Hanımefendi ne kini ne nefreti.Sizi tanımıyorum bile farkında mısınız? Anlamadım ne yazdığınızı sordum nereye çektiniz Allah aşkına mevzuyu.Bu kadar kompleksli iseniz konu açmanız hata.Havadan nem kapmayın.

Hanımefendi ne kini ne nefreti.Sizi tanımıyorum bile farkında mısınız? Anlamadım ne yazdığınızı sordum nereye çektiniz Allah aşkına mevzuyu.Bu kadar kompleksli iseniz konu açmanız hata.Havadan nem kapmayın.
Okumakta zorlananlar size kimse illa okuyun demyr o yuzden kimseye de kızıp ne biçim yazmışsın diyemezsnz kocaya bağlamışsın ama inan umrumda değilsin bi daha sna cevap vermeyeceğim yazım hatası olunca kimse sna sövmedi biraz ayrımı yapıp öğrenmişsinz burda iki yazım hatası görünce atlayıp saldırmaya işin gücün az herhalde uğraşacak derdim de yoksa normal bunlara iki gün takılıp kafa patlatmaya

Okumakta zorlananlar size kimse illa okuyun demyr o yuzden kimseye de kızıp ne biçim yazmışsın diyemezsnz kocaya bağlamışsın ama inan umrumda değilsin bi daha sna cevap vermeyeceğim yazım hatası olunca kimse sna sövmedi biraz ayrımı yapıp öğrenmişsinz burda iki yazım hatası görünce atlayıp saldırmaya işin gücün az herhalde uğraşacak derdim de yoksa normal bunlara iki gün takılıp kafa patlatmaya
Bu kadar saçmalamak zor olsa gerek.Burda ki alakasız dik kafalılığınızı eşinizede gösterebilseymişsiniz keşke.Kime ne yazacağımı size soracak değilim ki üslubumda gayet düzgündü.Ne biçim yazmışsınızda demedim.Doğru düzgün yazmaktan aciz olduğunuz gibi okuduğunuzu anlamaktanda acizsiniz sanırım.Ben size saldırmadım siz bana saldırdınız hala saldırıyorsunuz.Bir zahmet vermeyin cevap tek bildiginiz alakasız suçlamalarda bulunmak.Acıdım size.

Back
X