- 19 Aralık 2018
- 103
- 45
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mutlulukmu
Aynen haklısınızIşte her istediğini yapınca da olmuyormuş değil mi demek ki neymiş çekin elinizi hayatından biraz da o bocalasin
Kuş beyinli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen haklısınızIşte her istediğini yapınca da olmuyormuş değil mi demek ki neymiş çekin elinizi hayatından biraz da o bocalasin
Kuş beyinli
Evet şu an bende zor duryrm günlük yapacağım tüm işleri bıraktım çocuguma bile kahvaltı yaptiramadim içimde taş oldu çıkıp gitmemek ama böyle gitmeyeceğini bilyrm böyle devam etmeyeceğiniAdamın totosunu kaldırmışsınız.Niye yaptınız bunları marifet olsun diye mi?
Şu lafları kendinize dedirtirecek kadar inanamıyorum size ya.Nereye kadar dayanacaksınız bunlara?
Hemcinslerimin bu kadar kendini ezdirmesi beni sinirlendirdiğimden kızgınlığım,size özel değil.Şimdi hanım efendi niye sanki aramızda bir husumet vsrmış gbi kızarak yazdınız anlamadım ben hatalarımı bilyrm ayrıca çocuk içinde bahane ederek son noktaya geldiğimde kalacak da değilim şu an çıkarsam sokakta kalacağım gidecek yer yok ki ben tek değilim iki yaşında bir çocuk var mecbur onu düşünerek hareket edyrm akşam onu parkta yatırmak istemyrm mesela anladınız mı beni şimdi insan tek olunca gözüne bşy gelmyr ama benle birlikte sokakta yatacaksa bir bebeğin insan ilerisi için düşünyr ev iş bulayım da direk çocugu oraya götüreyim dyr
Tşk ederimHemcinslerimin bu kadar kendini ezdirmesi beni sinirlendirdiğimden kızgınlığım,size özel değil.
Dediğiniz şekilde bankta falan da kalmazsınız ayrıca.Bu yazdığımı annesiz babasız kimsesiz olduğunuzu varsayarak yazicam. En kötü ihtimal kadın sığınma evine giderseniz iş bulana dek size sahip çıkarlar,kalacak yer temin ederler hatta iş bulmanıza da yardımcı olurlar.Ayrıca o adam size her türlü nafaka vermek zorunda, devlet daha boşanma sonuçlanmadan bile nafaka bağlıyor.Ama dediğim gibi bunlar zor olanı,kolay olan ise bariz.Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun.
Emin olun anlattığım gibi aynısı olmasa buraya yazacak kadar kendimi kötü hissetmem buraya yazacak kadar dyrm çünkü tlfnda yazmak işkence oluyor artı sni anlamayan eleştiren de oluyor. İletişim olduğunu sanmyrm çünkü ben konuşmayan biri değilim ki önceden dört yıl önce benle oturup sorun varsa üstüne konuşan eşimde de iletişim sorunu değil tek sorun eşimin bencil ve nankör birisi olduğunu sadece bna kötü insan oldgunu zamanla anladım yoksa kenara çekilip çok düşünyrm iletişim değil kesinlikle eşimin kötü insan olduğuna inanyrm çünkü ortada bşy yokken bna hakaret edip son noktaya getiriyorsa başka açıklaması yokokudum ve beynimde canlanan senaryo şu:
her şeye susup arada "ben sana ne yaptım ki" diyen siz ve agresif eşiniz...
durum gerçekten anlattığınız gibiyse Allah sabır versin...
tam bir iletişimsizlik örneği![]()
Aklımda dönen kendime söylediğim durumu özetleyen yazınız tşk ederim üzüldüğüm ben değil hep karsiydim ve derim bir çocuk kavgayla buyumemeliİletişim sorunlarının başladığı anda evlilik terapistlerine başvurmak gerekli sonra aynı evde birbirine tahammülü olmayan küçücük çocukları kavga ve nefret dolu bir yerde büyümeye mahkum bırakan iki insan oluyor. Kendinize saygı duyun ve size saygı duyan insanlarla hayatınızı geçirin. Sorunu görmeniz değişikliğe hazır olduğunuzu gösterir.
beş çocuklu bi komşum vardı kocasının fabrikası vardı adam sabah beşte işe gider akşam eve gelir 6 kadının arasında otururdu işten eve evden işeŞunu yapan kimsenin evliliğinde gün yüzü gördüğünü görmedim.
Ben de telefondan yazıyorum. Ben yazarken de araya reklam giriyor. Eminim bu durum çoğu kişi için de geçerli. Koyacağınız altı üstü cümle sonuna bir nokta.Tlfnda yazyrm zor olyr sürekli araya reklam giriyor yazacağım tek cümle beş dk alyr keşke yormasaydiniz kendinizi bende bilyrm kolay okunması için büyük boşluk vs ama rahat yazamamaktan
donuna kadar yıkadığın adam seni mi beğenmiyor?bak bunlar kaşınıyor ,hakikaten bazısına sakinlik yaramıyor çünkü illa cazgır cadaloz biri olacaksın ki kıymetin biline ,senin kocanın totosu kalkmış ,eşşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı sanarmış...malesef senin içinden geldiği için yaptığın şeylerin kıymetini bilmeyen biriyle evlisinEn son 2018 de konu açıp sonrasında hayatıma dönmüşüm aradan Gecen iki sene de çok şey yaşadım kendi başıma içimde çözmeye içimde aşmaya çalıştım o kadar yazacak anlatacak çok şey var ki kimsenin içini baymak istemyrm zaman içinde eşimin ailesinin haksızlıklarıni yaşarken arada görmediğim eşimin hakaretleri eziyetleri olmuş taa ki bu sabaha kadar affedip arkaya bakmadım meğerse bende kendime de haksızlık yapmışım sabah kalktık onun en sevdiği kahvaltı çeşitlerinden hazırlarken tv de haberleri izlyr dedim ki gülerek hafta içi tüm haberleri veryrlar hafta sonuna bsy kalmyr o yuzden bazen haberler saçmalıyor dedim eşimde yarım saat sonra kanal değiştirecek dedi ki bunlarda saçmaladı bende dedim sna dedim ya haber kalmamış bunlara diye baktım bağırmaya başladı sen kimsin Yeter artık beni eleştirip duryrsn bıktım snin bu lafından ikide bir dyrsn sna demiştim şok oldum öylece baktım dedim niye bana bu kadar doldun ben sna ne dedim ki bi tv yuzunden bana yaptığına bak sen sorun görmemişsin yazıklar olsun dedim ordan başladı bna hakaretleri küfürleri şok oldum ne dddim ki ben sna bu kadar bna hakaret edecek kadar yerler altına aldın kırmak bu kadar kolay mı oldu parça parça etmek ramazan boyunca tuttuğum oruçları bna zehir etti sürekli aşağılama hakaret yaptığım tek şey susmak diğer odaya gitmek en son dayanamadım bugün artık sinir krizi gecirecektim temizliği utusu en güzel sevdiği yemekleri her şey önüne gelyr tamamen çocukla Bn ilgilenyrm ona bile birakmyrm geçen yıl ehliyetimi aldım kavga ederken arada dyr bnm sayemde ehliyetini aldın adam oldun diyecek bşy bulamadım bu kadar insan değilmişim çocuktan önce yıllarca çalıştım emek verdim iki yıldır evdeyim her şeyi başıma kalkyr gözüne gelyr lafını edyr konuşacak kimsem yok daha doğrusu anlayacak kimse yok o yüzden buraya yine yazıp içimi dökmek istedim herkese tşk ederim vakit ayırıp okuduğu için
Problemi yok anlamadınız galiba tlfnda yazyrm zor oluyr ayrıca bir kelimeyi okurken sesli harf ile yazılmış olsa bile anlamiyorsaniz sadece bunu yazmak için yazmayın benm sorunum bu değilSesli harfler ve noktalama işaretleri ile ne probleminiz var?
Kararım kesin oğlum az buyusun kreşe vereceğim kafamda bitirdim boşanacagımdonuna kadar yıkadığın adam seni mi beğenmiyor?bak bunlar kaşınıyor ,hakikaten bazısına sakinlik yaramıyor çünkü illa cazgır cadaloz biri olacaksın ki kıymetin biline ,senin kocanın totosu kalkmış ,eşşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı sanarmış...malesef senin içinden geldiği için yaptığın şeylerin kıymetini bilmeyen biriyle evlisin
Bakın ne diyeceğim size bence siz bu kadar zorlaniyrsaniz okumayın konumu bende takılırım nokta boşluk büyük harf ama şu an öle bir ruh halindeyim zor olmasıyla birlikte uğraşacak gücüm yok okumak isteyen okur konunun dışında da kimse yazmasınBen de telefondan yazıyorum. Ben yazarken de araya reklam giriyor. Eminim bu durum çoğu kişi için de geçerli. Koyacağınız altı üstü cümle sonuna bir nokta.
sadece şuna çok sinirleniyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama biz değer veriyoruz alttan alıyoruz çocuk doğuruyoruz ama asla görünmüyor ,yemeği bulaşığı ,kadınlığı herşeyi ama herşeyi elinden geldiğince yapıyorsun bu basitlik olarak algılanıyor değer göreceğine tam tersi oluyor ,boşanmadan önce kendisiyle ciddi şekilde konuş evliliğin için çabaladığını bırak bilmesini gözüne sok ya farkında değil ya da ağır aptalKararım kesin oğlum az buyusun kreşe vereceğim kafamda bitirdim boşanacagım
Benim eşim her şeye sahip oldu yıllarca dedi kariyerli bir iş sahip oldu yeni ev sahip oldu beş yıl kadar çocuk tedavisi gördük sahip oldu araba dedi sahip oldu yediği önünde yemediği eşi arkasından getirdi. Devamında hayatı şu an çok güzel yasayabilir ama o sahip olduklarına şükredip huzurla çocuk büyütmek varken bni yerler altına almayı reva gördü bazen dyrm kapının önündeki çöp kovasına biri tekme atsa kova kıymetli olur ama biri bna haksızlık yapsa o kadar kıymetim olmaz maalesef bilyrmsadece şuna çok sinirleniyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama biz değer veriyoruz alttan alıyoruz çocuk doğuruyoruz ama asla görünmüyor ,yemeği bulaşığı ,kadınlığı herşeyi ama herşeyi elinden geldiğince yapıyorsun bu basitlik olarak algılanıyor değer göreceğine tam tersi oluyor ,boşanmadan önce kendisiyle ciddi şekilde konuş evliliğin için çabaladığını bırak bilmesini gözüne sok ya farkında değil ya da ağır aptal
seninle alakalı değil bazısına para yaramıyor ilgi yaramıyor kendisi olgunlaşmamış sen ne yapabilirsin?şey gibi düşün kibirli insana alttan aldıkça tepene çıkar anca kaşını kaldırınca geri adım atar ya onun gibi buda ,asla senlik değilBenim eşim her şeye sahip oldu yıllarca dedi kariyerli bir iş sahip oldu yeni ev sahip oldu beş yıl kadar çocuk tedavisi gördük sahip oldu araba dedi sahip oldu yediği önünde yemediği eşi arkasından getirdi. Devamında hayatı şu an çok güzel yasayabilir ama o sahip olduklarına şükredip huzurla çocuk büyütmek varken bni yerler altına almayı reva gördü bazen dyrm kapının önündeki çöp kovasına biri tekme atsa kova kıymetli olur ama biri bna haksızlık yapsa o kadar kıymetim olmaz maalesef bilyrm
Çok haklısınız bazen eşim öyle davranıyor kendımı annesi gbi hissetmeme neden oluyordu. K. Bakma senin annen degilim deyip bazı şeyleri yapmıyordumBir uzmandan dinlemistim diyor ki Eşlerinizin hayatini kolaylastirayim mantığını abartip annesi oluyorsunuz olmayın
Onun bi annesi var zaten
Eğer siz annesi olursanız bir de sevgili arayacak bunu unutmayın
Yapmam bna hakaret eden adama asla yapmam artık ve inceldiği yerden kopsun şu an çok kötü kavga ettik asla yapmam inceldiği yerdenSevdigi yemekleri,ütüyü,camaşirı acil kesin.İnsan gibi davranmayı ogrensin.Belki bi tabak yemek konur önüne.Size kalmış o da.Bence toptan çekin elinizi.Yumuşamayın.Alttan almayın.Bu çapsız adamdan da korkmayın.