- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
-
Merhaba canım hatırladım seni soğan küründen. Ben de hala gebe kalamadım. Ekimde ikinci kez dış gebelik geçirdim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Aminnasil başlicam bilemedim bana yardimci olun lütfen sorunu olmayipta hamile kalamayanlar sonrada hamile kalabilenler bana yardimci olun lütfen 8. Ayda 3 yilima giricem ve hala hamile kalamadim doktorada gittim klomende kulandim catlama ignesine oldum yinede olmadi artik bende anne olmak istiyorum bende o duyguyu yasamak istiyorum lütfen bana tecrübelerinizi paylasin kusura bakmayın turkçem iyi değil pek kendimide anlatamiyorum bu arada bu ay için ovulation testi kulanmayi düşünüyorum ne zaman başlamam gerek ovulation testini
Stres yapmamayida denedim dusunmemeye calistim ama yinede sonuc ayniTek bildiğim kendimden yola çıkacak olursam, kafanızdan hamilelik düşüncesini atın.
Ne zaman siz soruna haline getirdiğiniz şeyden uzaklaşırsanız, o zaman gerçekleşiyor eğer gerçekten fizyolojik bir sebep yok ise.
Çevremde de çok çok örneği mevcut, bizim çocuğumuz olmuyor tedavi olacağız zaten deyip, oluruna bırakan kim varsa o ilk ayda hamile kaldılar.
Bir doktorun söylediği, beyindeki stresi algılayan noktayla gebelik hormunu salgılanan nokta birbirlerine çok yakınmış ve stres her zaman olumsuz etkilermiş.
Doktorun yalancıyım, ne kadar doğrudur bilinmez ama stres hayatınızdan kovmanız lazım.
Amin canim aminnnnn rabbim kucağimizi boş birakmasinMerhaba canım hatırladım seni soğan küründen. Ben de hala gebe kalamadım. Ekimde ikinci kez dış gebelik geçirdim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin
Allah tez zamanda tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Stres yapmamayida denedim dusunmemeye calistim ama yinede sonuc ayni
Amin haklisin teşekkür ederim yardimci oldun içinAllah tez zamanda tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Siz elinizden geleni psikolojik ve fizyolojik olarak yaptıktan sonra, gerisi kader kısmet.
Kendinizi yıpratmayın, elbet bir zamanı Rabbim'in bir bildiği vardır deyip tevekkül etmek lazım.
Amin haklisin teşekkür ederim yardimci oldun için
İkimizde gittik birsey cikmadi a bu arada ilk gittim doktor yumurtalik tembelligi var demişti ama son 2 doktor bana hiç birsey yok dedi ne benim nede esiminEşin gittimi doktora peki cnm
bizde aynı durumdayız canım herhangi bir sorun yok ama ortada bebek de yok.İkimizde gittik birsey cikmadi a bu arada ilk gittim doktor yumurtalik tembelligi var demişti ama son 2 doktor bana hiç birsey yok dedi ne benim nede esimin
Bizim sonradan sorun oldugu ortayz cikti esimde sprem kalitesi dusukmus bende hsg filmi cektim yarin sonuclarimi alicam ama en son gittigim doktor bana tup bebek dedi cunku 3 seneye yakindir olmuyo ozaman tup bebek olur dedibizde aynı durumdayız canım herhangi bir sorun yok ama ortada bebek de yok.
Bugun gittim doktora yine sorun olmaz dediler istediyin ay gel ine tedavisine baslicam adetin 5.gunu 11 kadar oda olmazsa tup bebek dedi doktor insallah gerek kalmazKızlar bende bu ay menogon +femara+oviterelle vurdurdum 9.günüm beklemedeyim 11.gün öğrenicem ben adetim.bittikden 3 gün sonra 1 gün soğan suyu içtim devamını getirmedim..
Eltim 7 gün soğan suyu içmiş 3 aylık hamile o ay kaldı..
Dayımın eşi 5 gün soğan suyu içmiş o ay hamile kaldı..
Bence deneyim rabbim bu ayda nasip etmezse bende içicem cidden işe yarıyor eşlerinizede 7.8 tane keçi boynuzu kırıp 1 bardak suyla kaynatıp suyunu içirin ben bu ay öyle yaptım spermi güçlendiriyormuş..
Soğan suyunu yumurtlama zamanına kadar için yumurtlama zamanı ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yapın yumurtaları çatlatmak için..
Siz yinede deneyin ama rabbimden isteyelim verecek olan o ne zaman hayırlıysa o zaman olur
İnşallah canım doktorunu aksatma git canım inşallah bu ay yüzün gülerBugun gittim doktora yine sorun olmaz dediler istediyin ay gel ine tedavisine baslicam adetin 5.gunu 11 kadar oda olmazsa tup bebek dedi doktor insallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?