Sorunu olmayipta hamile kalamayanlar sonradan hamile kalabilenler

Seni çok iyi anlıyorum. Bizde de eşimle ikimizde sorun çıkmadı, bir kaç doktora gittim kimi bekle dedi kimi klomen ve çatlatma iğnesi verdi sonuç alamadık. En son tüp bebek doktoruna yönlendirdiler. Sebepsiz infertilite diye bişey var. Doktor aşılama ya da tüp bebek önerdi. Fakat aşılama ilaçları kist yapabilir eğer kist olursa onları da temizlememiz gerek gebelik için demişti. Ben de daha garanti diye tüp bebek istedim. Fakat kimi de diyor tüp bebek tutmadı sonraki ay normal gebe kaldım diye. O da ilaçların hormonları hazırlamasından sanırım. Ben de stresten uzaklaşmıştım düşünmedim de hatta tatile gittik kafam dağılsın diye ama olmayınca olmadı. Tüp bebekten çok korkardım aşamaları gözümde büyürdü ama göz açıp kapayana kadar geçti. İnşallah senin de kısa zamanda bebeğin olur

Canım sogan suyu ile mi kaldın hamile

Bu guzel mesaj için teşekkür ederim biraz olsun rahatladim 2 doktorda sprem dusuklugu oldunu soylemişti ama bi doktora daha gittim hiç bununla ilgili biesey soylemedi oda tup bebek uzmani simdilik igne tedavisi yapabilir onun için bi kaç tahlil da yapicakmiş malesef randevu eylule kaldi bakalim ne gibi surecten gecicem tup bebek zor diyolar sizde acili bi surec mi

Sabır gerektiren bir süreç olduğu kesin günler geçmiyor gibi geliyor fakat çabuk sonuç alınan bir süreç. Benim iğnelerim ilaçlarım şubat ayında 10 şubatta regl olmamla başladı, 1 Mart'ta transfer oldu. 13 mart pozitifi gördük. Düzen istiyor ilaç saatlerini kaçırmaman gerek. En güvendiğin içine sinen doktora git. Sonuç tüp bebek ise kaçınılmaz ama ben çok korkmama rağmen şimdi o günleri bile hatırlamıyorum.

Anladim teşekkür ederim

bende 4 yıllık evliyim eviliğimin ilk yılında hamile kaldım 10 aylık falan evliyken ama malesef düşük oldu ve 3 yılı geçti hala tekrar gebelik olmadı bişeyde çıkmıyor izmir de ege üniversitrsi tüp bebek servisine başvurdum artık allah nasp eder inşallah zor çok zor

Rabbim herkeze nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…