- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi cikolatakizzz
Evet bi on saniye filan sürüyor bazen daha da az
o zaman sorun sende değil ki eşin de, onun doktora gitmesi gerek
ön sevişmeyi uzun tutun en azından, geçmiş olsun:26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar iyi gecele aynı problem bizdede var iki dkka sürüyo sadece bazen birleşme olmadan bitiyo eşim banyoya girmek tekrar işkence haline gelmeye başladı.3 sene bitti evliliğim ve bir kere bile orgazm olmadım bunu eşimde biliyo doktora gitmesi gerektiğinide söyledim ama gitmiyo geçiştiriyo sürekli.artık bende iateksizlik ve sinir başladı kalbinidr kırmak istemiyorum ama ne yapmalıyım bana yardım edin nolurr![]()
Üst üste yapabilirsin,ilk yaptıktan sonra daha geç boşalır.Kasmamakla olmuyo nasıl davranıcağımı bilmiyorumki sert davransam korkuyorum kaçıcak diye benden oda bitiricek cinaelliğimizi diye ama sussam olan bana oluyo bilmiyorum![]()
bir de lavenessa var.3 nik kullanmış aynı zamanda.Bu konu mayis ayinin. Ayrica iki farkli nick var, neden?
Eleena ve cikolatakiz..
Bu uc nickli arkadasin konularini ve bazi konulara yaptigi yorumlari cok iyi hatırlıyorum. Akibeti ne oldu?bir de lavenessa var.3 nik kullanmış aynı zamanda.![]()
Kellesi alındı :)Bu uc nickli arkadasin konularini ve bazi konulara yaptigi yorumlari cok iyi hatırlıyorum. Akibeti ne oldu?
Kendinize yeni konu açsanız?Kızlarrr fikirlerinizi bekliyorumm yardımmm(
Alıntılarda elena diye görünüyor,konu sahibi galiba nick değiştirmiş,o yüzden eski alıntılarda elena nicki görünür,şimdi ise yeni aldığı nick görünür.Bu konu mayis ayinin. Ayrica iki farkli nick var, neden?
Eleena ve cikolatakiz..
kazen 3 niki birleştirerek deşifre ettiBu uc nickli arkadasin konularini ve bazi konulara yaptigi yorumlari cok iyi hatırlıyorum. Akibeti ne oldu?