• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunum büyük:(

Evet bi on saniye filan sürüyor bazen daha da az

10 saniyede zevki nasil alacaksin yahu :) sorun senin zevk almaman degil ki erken bosalan bir erkek. bir an once tedavisine baksin. banyo yapmaya usenir insan. resmen oldu bittiye getiriyor esin.

yapilmasi gereken hersey yazilmis aslinda.kendinizi iyi taniyin nelerden hoslandiginizi kesfedin tam olarak.esinizi siz yonlendirin.on sevismeyi uzun tutun.ve esiniz doktora gitsin.

yorum yazanlar bide su bosalmanin sirrini aciklasa cok iyi olurdu.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kızlar iyi gecele aynı problem bizdede var iki dkka sürüyo sadece bazen birleşme olmadan bitiyo eşim banyoya girmek tekrar işkence haline gelmeye başladı.3 sene bitti evliliğim ve bir kere bile orgazm olmadım bunu eşimde biliyo doktora gitmesi gerektiğinide söyledim ama gitmiyo geçiştiriyo sürekli.artık bende iateksizlik ve sinir başladı kalbinidr kırmak istemiyorum ama ne yapmalıyım bana yardım edin nolurr:(

Kasmamakla olmuyo nasıl davranıcağımı bilmiyorumki sert davransam korkuyorum kaçıcak diye benden oda bitiricek cinaelliğimizi diye ama sussam olan bana oluyo bilmiyorum:(

Kızlar iyi gecele aynı problem bizdede var iki dkka sürüyo sadece bazen birleşme olmadan bitiyo eşim banyoya girmek tekrar işkence haline gelmeye başladı.3 sene bitti evliliğim ve bir kere bile orgazm olmadım bunu eşimde biliyo doktora gitmesi gerektiğinide söyledim ama gitmiyo geçiştiriyo sürekli.artık bende iateksizlik ve sinir başladı kalbinidr kırmak istemiyorum ama ne yapmalıyım bana yardım edin nolurr:(

İki dakika mi!? Esinde erken bosalma sorunu var ve sen uc yil diyosun. Evliligin en temel seylerinden biri cinsellik zaten. Cozumu olan sey icin zerre adim atmiyosa sen de hic orali olma bi'sure...

Eşin önce başka yollarla seni tatmin etsin, ondan sonra birlikte olun madem 10 saniye ile 2 dakika arasında sürüyormuş. Bir de breakingbadd breakingbadd 'in dediği gibi; gitsin siz birlikte olmadan önce, kendisi boşalsın; sonra tekrar deneyin süresi uzar belki.

Bu konu mayis ayinin. Ayrica iki farkli nick var, neden?
Eleena ve cikolatakiz..
Alıntılarda elena diye görünüyor,konu sahibi galiba nick değiştirmiş,o yüzden eski alıntılarda elena nicki görünür,şimdi ise yeni aldığı nick görünür.

Back
X