- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
10 sn.ne ki? Sorun sende değil o halde eşinin ürolojiye gitmesi gerek.
3 saat mi? hay maşşallah..napıyonuz yaa o kadar? :)))) ay canım kusura bakma gerçekten çok ilginç geldi..bizde maksimum 15 dk ama ikimizden yana da sorun yok yani ben çok gecikmiyorum o da zaten olsun da bitsin modunda bekleyemiyo..:))) yani 3 saat değil daha 30 dkya ulaşamadık henüz :)) var mı bi formülü bari canım biz de denesek??
Ilagi guldurdun beniAcaba biz mi anormaliz ki? Eltilerim de yuh diyor ya. Açıkçası eşim kendini tutuyor farklı şeyler deneyebiliyoruz en az 30 dakika diyebilirim. Tabi sürekli de 3 saat olmuyor. Ama galiba biz anormaliz ya. Eşim beni boşaltmadan boşalmiyor. Zor dayanıyor ama bazen kendini tutuyor başka şey düşünüyor duraksiyor sonra ilk başlamışiz gibi oluyor. E ben zaten geç boşaliyorum haliyle adam da geç boşaliyor. Yani formülü sadece bu
( hiç bu kadar açık konuşmamistim. Utangaçl
3 saat miiii 😳😳😳😳
Abla ne yaptin sen yaaa kalk la ustumden diyip giderim ben heralde yap yap bitmiyo biturlu :))))
Bu arada saka bi yana iyiymis yaa esinin seni beklemesi kendini tutabilmesi (nasil tutuluyolar ki hep cok merak etmisimdir)... Bazilarinin umrunda degil... Sadece kendini degil senide dusunerek hareket ediyor demekki eniste sanslisin
Ama yinede en fazla 1 saatten yanayim hadi 1 bucuk olsun :))ama 3 saat anammm gina gelir sıkılmıyon mu abla yaa bir sure sonra :))
Canım hep olmuyor tabiki. Fakat 3 saat hep üstümde değil ki *tövbe* arada kaldırıyor güzel sözler söylüyor, espiri yapıyor, tekrar devam , arada sadece oksuyor seviyor, 3 saat böyle geçiyor Allah razı olsun gerçekten de çok anlayışlı benim eşim tek o konuda değil her konuda ;-) . Nasıl tuttuğunu bilmiyorum ama tutuyor işte, başarıyor ;-) Ayrıca hep erkek üstte kadın altta mantığı gitmeli. Yatakta erkek kadın tarafından yönetilmeyi daha çok seviyor. Ve her tür (helal sınırları icerisinde) pozisyonu yapmak gerek. Yeniliğe açık olmak gerek ;-)
Abla "kalk ustumden"i lafin gelisi soyledim evli degilim daha pozisyon neyin yok :))
Ama birseye aklim takildi helal sinirlari icerisinde demissin haram olan durumlar nelerdir ki?
a...l s..x
ve regl iken s..x
Google aramalarda bulunmasın diye böyle yazdım..
Sorun eşinizin tavrı,söylemişsiniz..
Hemen olaya girmek istiyormuş..
E kadınlar da bundan hoşlanmaz..
Bunu anlatın..
Tavrı acemice..
Nasıl erotik olur öğrenmesi lazım..
Hep p..o'dan öğreniyorlar bunu.
Direk olaya girmeyi..
Arkadaşlar cümle içinde butür sözler geçince google aralamalardan hemen bulundu bakın:)
Sana mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu.
Sorun su ki prezervatif olunca biraz daha uzuyor bu sure ama nedense bu seferde canim yanıyor
Bide o direkt ışe koyulmak istiyor surekli uyariyorum . Bekle biraz diye. Bu seferde sorup duruyor islaklik varmi varmi diye inanılmaz geriliyorum ya
Kendimi sadece o is icin varmis gibi hissediyorum
Bunu ona soyleyince küsuyor saçmalama diyor ama tersini dusunmem icinde uğraşmıyor offf cok daraldim . Sadece kendini düşünen bencil bir eş ne diyebilirimki..
Lutfen yadirgamayin.. sadece cevremde derdimi acabilecek kimsem yok.. annemle mesafeliyim ona da soramiyorum..
Esimi cok ama cok seviyorum. Ama evlendigim gunden beri cinsellikten zerre kadar zevk almadim... Zerre kadar.. hiçbirşey hissetmiyorum . Hatta bi sure sonra aciyor
esim sordu artik soyledim( erken oldugu icin zevk almadigimi saniyor.
Hep soruyor. Hayir deyince o da üzülüyor((
Durumum cok mu vahim
Hic mi cozumu yok((
Cok uzuluyorum artik.
Esimi seviyorum ama neden olmuyor
Filmlerde o kadar guze dedikleri sey bumuymus dedim
Dipnot evlendigimde bakireydim.
Onceden de herhangi bi kotu tecavüz vs. Yasamadim
Lutfen yadirgamayin.. sadece cevremde derdimi acabilecek kimsem yok.. annemle mesafeliyim ona da soramiyorum..
Esimi cok ama cok seviyorum. Ama evlendigim gunden beri cinsellikten zerre kadar zevk almadim... Zerre kadar.. hiçbirşey hissetmiyorum . Hatta bi sure sonra aciyor
esim sordu artik soyledim( erken oldugu icin zevk almadigimi saniyor.
Hep soruyor. Hayir deyince o da üzülüyor((
Durumum cok mu vahim
Hic mi cozumu yok((
Cok uzuluyorum artik.
Esimi seviyorum ama neden olmuyor
Filmlerde o kadar guze dedikleri sey bumuymus dedim
Dipnot evlendigimde bakireydim.
Onceden de herhangi bi kotu tecavüz vs. Yasamadim
a...l s..x
ve regl iken s..x
Google aramalarda bulunmasın diye böyle yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?