sorunum büyük:(

10 sn.ne ki? Sorun sende değil o halde eşinin ürolojiye gitmesi gerek.

Sorun su ki prezervatif olunca biraz daha uzuyor bu sure ama nedense bu seferde canim yanıyor
Bide o direkt ışe koyulmak istiyor surekli uyariyorum . Bekle biraz diye. Bu seferde sorup duruyor islaklik varmi varmi diye inanılmaz geriliyorum ya
Kendimi sadece o is icin varmis gibi hissediyorum
Bunu ona soyleyince küsuyor saçmalama diyor ama tersini dusunmem icinde uğraşmıyor offf cok daraldim . Sadece kendini düşünen bencil bir eş ne diyebilirimki..

Dizi filmler sagolsun orada gorduklerimle;

Kadınlar genellikle üstte olup böyle resmen gidiş geliş yaparken adamlara sürtünüyorlar
Vajinal/klitoral vs vs ayrımlar yapıyorlar ya
Öncelikle sürtünerek zevk almayi deneseniz?

Kendi kendinizi tatmin etmek istediğinizde de mi zevk almıyorsunuz? :44:
Benim bir arkadasım kendine m.basyon yaptıgında bile zevk almadıgını söylemisti cok sasirmistim
Oylesi anorgazm oluyor sanirim :44:

Ilagi guldurdun beni Acaba biz mi anormaliz ki? Eltilerim de yuh diyor ya. Açıkçası eşim kendini tutuyor farklı şeyler deneyebiliyoruz en az 30 dakika diyebilirim. Tabi sürekli de 3 saat olmuyor. Ama galiba biz anormaliz ya. Eşim beni boşaltmadan boşalmiyor. Zor dayanıyor ama bazen kendini tutuyor başka şey düşünüyor duraksiyor sonra ilk başlamışiz gibi oluyor. E ben zaten geç boşaliyorum haliyle adam da geç boşaliyor. Yani formülü sadece bu
( hiç bu kadar açık konuşmamistim. Utangaç l

Sorun eşinizin tavrı,söylemişsiniz..
Hemen olaya girmek istiyormuş..
E kadınlar da bundan hoşlanmaz..
Bunu anlatın..
Tavrı acemice..
Nasıl erotik olur öğrenmesi lazım..
Hep p..o'dan öğreniyorlar bunu.
Direk olaya girmeyi..

3 saat miiii 😳😳😳😳
Abla ne yaptin sen yaaa kalk la ustumden diyip giderim ben heralde yap yap bitmiyo biturlu :))))
Bu arada saka bi yana iyiymis yaa esinin seni beklemesi kendini tutabilmesi (nasil tutuluyolar ki hep cok merak etmisimdir)... Bazilarinin umrunda degil... Sadece kendini degil senide dusunerek hareket ediyor demekki eniste sanslisin
Ama yinede en fazla 1 saatten yanayim hadi 1 bucuk olsun :))ama 3 saat anammm gina gelir sıkılmıyon mu abla yaa bir sure sonra :))

Canım hep olmuyor tabiki. Fakat 3 saat hep üstümde değil ki *tövbe* arada kaldırıyor güzel sözler söylüyor, espiri yapıyor, tekrar devam , arada sadece oksuyor seviyor, 3 saat böyle geçiyor Allah razı olsun gerçekten de çok anlayışlı benim eşim tek o konuda değil her konuda ;-) . Nasıl tuttuğunu bilmiyorum ama tutuyor işte, başarıyor ;-) Ayrıca hep erkek üstte kadın altta mantığı gitmeli. Yatakta erkek kadın tarafından yönetilmeyi daha çok seviyor. Ve her tür (helal sınırları icerisinde) pozisyonu yapmak gerek. Yeniliğe açık olmak gerek ;-)

Abla "kalk ustumden"i lafin gelisi soyledim evli degilim daha pozisyon neyin yok :))
Ama birseye aklim takildi helal sinirlari icerisinde demissin haram olan durumlar nelerdir ki?

Abla "kalk ustumden"i lafin gelisi soyledim evli degilim daha pozisyon neyin yok :))
Ama birseye aklim takildi helal sinirlari icerisinde demissin haram olan durumlar nelerdir ki?

a...l s..x
ve regl iken s..x

Google aramalarda bulunmasın diye böyle yazdım..

Kesinlikle katılıyorum. Sizi düşünmesi gerekir ve yönlendirilmeye ihtiyacı var. Bazı şeylerin değişmesini siz sağlayın. Farklılıklar getirmeye siz çalışın. Farklı pozsyonlar ve farklı dokunuşlar. Siz zev.k alınca o da daha fazla zev.k alacak aslında. Yani erkekler bencilce düşününce kendilerine de zarar veriyorlar farkında olmadan.

Son düzenleme:
Arkadaşlar cümle içinde butür sözler geçince google aralamalardan hemen bulundu bakın:)

Kafani tamamen bos birak bir anlik,odaklan o ana,ve kendini,ona,sevdigin adama birak,düsün o an ki güzel ve birlesimi.
Birde ön sevismeyi uzun tutun.
Ona söyle nasil hosuna gittigini,nasil davranmasi gerektigini,esin anlayisli,o yüzden sakin utanma o senin helalin.
Farkli pozisyonlar deneyin.

Kondom kullandığınızda kayganlaştırıcı sürersen acı olayı azalır.

Anladım seni olay duygusallıktan çok uzak rutine bağlamış. Ama eşinle konuşmaktan başka çaren yok ona nelerden hoşlandığını paylaş, ön sevişme olmadan zevk alamayacağını, durmadan ıslaklık vs. ile ilgili soru sormaması gerektiğini söyle uyar.

Ayrıca gerçekten erken boşalma sorunu var bunu kabul etmesi ve bunun için ürolojiye gitmesi gerek. Senin zevk alamaman normal yani.

yazdiginiz her sey gayet dogal. cinsellik ya da orgazm kendi bedeninizi tanidikca olacaktir. ilk once kendi bedeninize dokunun, tanimaya calisin. sonra esinizle deneyin. zevk aldiginiz noktalari bulun. misal klitoris gibi. herkes de vajinal orgazm hemen olmaz. ayrica dr gitmek iyi fikir de turkiyede cinsel saglik uzmanligi gibi bir alan maalesef yok. bu konuyu psikiyatristler cozemez.

ikincisi netten bakarsaniz bazi egzersizler var, faydasini goreceksiniz. bence caninizin neden yandigina bakmak lazim, islaklik yeterince varsa caniniz yanmamali. esiniz erken degil, gec bosalarak vajinanizin tahris olmasina sebep oluyor olabilir.

pek acik yazdim, utandim simdi. umarim faydasi olur.

Evli değilim ama 10 saniyenin kısa olduğunu da bilecek yaştayım.
10 saniye ne yahu üstünüzü çıkardığınıza değmez
Eşinin doktora gitmesi lazım çünkü sorun sende değil

Bi'de bazen ondan bile az demişsin.
Sakın sorun bende gibi bi'psikolojiye girme eşinin rahatsızlığı düzelse bu sefer sen psikolojik olarak tatmin olamayacaksın.
Doktoru ertelemeyin bence, evlilikte önemli bi'konu ikinizinde mutlu olması...

Kusura bakma çok açık yazacağım;

Öncelikle Kocana söyle ön sevişme sırasında sana oral yapsın(alışmak için banyoda deneyebilirsiniz) ve uzatabildiğiniz kadar ön sevişmeyi uzatın. Birleşmede de sen üstte ol.

Ayrıca Kocan da bi zahmet kendini tutsun(10 saniye nedir yaa). Erkekler boşalmasını geciktirmek için duruyor ya da başka şeyler düşünmeye çalışıyormuş. Benim eşim tam boşalma anında önce hızlanıp sonra geri çekiliyor(bir iki damla geliyormuş hatta), o ara pozisyon felan değiştiriyoruz. tam boşalma olmadığı için sertliğini kaybetmiyor, bi kaç damla gelip rahatladığı için de baştan başlıyor. bir iki defa böyle yapınca birleşmeyi 30-40 dk uzatabiliyoruz. Öğrenmesi zor ve erkek için her zaman uğraşılacak bişi değil ama 30-40 dk her kadına yeter(bana iki sefer yetiyor).

Bu olmazsa eşinden 2. sefer iste. Erkekler ikinci seferde çok daha geç geliyorlar.

Ama her şeyden önce; eşinle samimiyetini arttır, her şeyi konuş, ne istediğini çekinmeden anlat, hatta ortama mizah kat.
Mesela eşim beni çağırdığında;
"Bak, bir haftadır beklediğim diziyi izliyordum, kaçırdığıma değisin!"
"İlk boşalan diğerine oral yapar"
Tarzı şeyler söylerim. Bunlar hem adamı güdüler hem de seksi çamaşırların, mumların aksine hiç eskimez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…