- Konu Sahibi cikolatakizzz
Arkadasım acaba klitorustanmı zevk alıyorsun bırde o sekilde zevk almayı denesen kadınların bır cogu klitorustan boşalma yaşıyor yanı herzaman ılıskı sırasında olamıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasım acaba klitorustanmı zevk alıyorsun bırde o sekilde zevk almayı denesen kadınların bır cogu klitorustan boşalma yaşıyor yanı herzaman ılıskı sırasında olamıyor
Lutfen yadirgamayin.. sadece cevremde derdimi acabilecek kimsem yok.. annemle mesafeliyim ona da soramiyorum..
Esimi cok ama cok seviyorum. Ama evlendigim gunden beri cinsellikten zerre kadar zevk almadim... Zerre kadar.. hiçbirşey hissetmiyorum . Hatta bi sure sonra aciyor![]()
esim sordu artik soyledim( erken oldugu icin zevk almadigimi saniyor.
Hep soruyor. Hayir deyince o da üzülüyor((
Durumum cok mu vahim
Hic mi cozumu yok((
Cok uzuluyorum artik.
Esimi seviyorum ama neden olmuyor
Filmlerde o kadar guze dedikleri sey bumuymus dedim
Dipnot evlendigimde bakireydim.
Onceden de herhangi bi kotu tecavüz vs. Yasamadim
cnm zihinsel olarak hazirlanman sart.
yoksa iskence gibi olur..
kendini konsantre etmelisin
Işkence gibi zaten((
Neden psikoloğa gidemiyorsunuz , kim bilecek ki bunu?Sorun eşinden de kaynaklanıyor olabilir , ilişkiniz ne kadar sürüyor , kısa mı sürüyor?İlişkiyi kendin yönet biraz da , altta kalan olma bir de böyle deneyin.
Her ilişkide tam takır süper zevk alınmıyor bir kere ona emin ol.
Aynen bir arkadaşın dediği gibi ruh haline göre, vakte göre değişiyor.
Bende de durum bu en azından..
Ama bir yıldır hiç zevk almaman bence de büyük bir sorun.
Şimdi eşimi beğeniyorum, çok seviyorum diyorsun.
Düşün şuan romantik bir filmin erotik bir sahnesini izlerken ne hissedersin?
Canın eşinle olmak istemez mi? Yaklaşmaz mısın?
Eğer tabi ki canım ister, yakınlaşırım, eşimle kendimi canlandırırım zihnimde diyorsan sorun aşılabilir bence.
Önce vücudunu tanımanı öneriyorum. Nerden, nasıl dokunuşlardan zevk alıyorsun.
Her kadın ilişki anından zevk alacak diye bir şey yok..
Bence zevk noktaları çok değişiyor her birey için..
Ve bu noktalara göre eşini sen yönlendir, ilişkiyi sen yönet..
Bu konulara pek yorum yapmam ama sana yardımcı olmak istedim
Düzelir inşallah düzeleceğine inanarak çabala..![]()
Evet bi on saniye filan sürüyor bazen daha da az
İşte sorunu bulduk , bunu neden en başta söylemedin ki.Bu durumda bütün suç eşinde oluyor.
Evet bi on saniye filan sürüyor bazen daha da az
Canım Merhaba, ben de 6 aylık evliyim. Ilk başlarda aynı senin gibiydim ama kendim zevk alacak pozisyonları denedim. Böyle şeylerden de utanirim ama sen üstte o altta pozisyonu bayana çok zevk veriyor. Onu da bi dene bakalım. Inşallah faydali olur ;-)
not: son mesajı okumamistim. Çok az sürüyor be güzelim. Yanlış anlama ama kadın geç boşalan bir cinstir. O yüzden zevk alamıyorsun. Bizimkisi bazen 3 saat bile sürebiliyor. (Tövbe) bi doktora görünse esin iyi olacak...
Lutfen yadirgamayin.. sadece cevremde derdimi acabilecek kimsem yok.. annemle mesafeliyim ona da soramiyorum..
Esimi cok ama cok seviyorum. Ama evlendigim gunden beri cinsellikten zerre kadar zevk almadim... Zerre kadar.. hiçbirşey hissetmiyorum . Hatta bi sure sonra aciyor![]()
esim sordu artik soyledim( erken oldugu icin zevk almadigimi saniyor.
Hep soruyor. Hayir deyince o da üzülüyor((
Durumum cok mu vahim
Hic mi cozumu yok((
Cok uzuluyorum artik.
Esimi seviyorum ama neden olmuyor
Filmlerde o kadar guze dedikleri sey bumuymus dedim
Dipnot evlendigimde bakireydim.
Onceden de herhangi bi kotu tecavüz vs. Yasamadim