sorunum çekememezlik,kıskançlık bilemiyorum ne derseniz deyin

İyi de sizi ilgilendiren bir durum yok bunu anlamıyorsunuz tamam yaptıkları kötü ama cezası ne olur nasıl kesilir sizi ilgilendiren bir şey değil boşansa cok kötü hale gelse çok mu mutlu olacaksın ?Eğer cevabın evetse işte bu yüzden desteğe ihtiyacın var sen sana zarar verdiği konu ile ilgili hakkını ara gerisi özel hayatı şeytanligi melekligi seni ilgilendiren bir şey değil
Çok haklısın.kıskanıyorum belki de bu da olabilir.çözüm arıyorum şu an şu hissettiklerime.yani beni alt etmesi ve benim bu kadar açığına rağmen sessiz kalmam bişiy yapamamam.kuzu kuzu gitmem belki de dokunuyor

Kadin hakli demedim

Ayni konuyi niye actin?
Zaten bu kadini anlattigin ayni konun var senin?

Dedim..

Neyse Allah yardimcin olsun

Kadina takinti yapmissin resmen
Niye açtığımı yazdım bu farklı bi konu yine yanına kar kalmış.böyle olunca mesele kadın da değil aslında böle bize çocukluktan beri öğretilen hayatımızı onun üzerine kurduğumuz iyiler kazanır efsanesi var ya o yıkıldı belki de tepkim buna içten içe.yapmadığım tüm kötülüklerden pişmanımdır belki de :işsiz:

Kadının medeni durumu bizi ya da sizi ilgilendirmez ama is hayatiyla ilgili anlattığınız örneğe ve sizin kullanıcı adiniza bakinca olayi bir de karsi taraftan dinlemek gerekli diye düşündüm. Siz de is alaninda epey hırslısınız ki müstakbel müdür yardımcısı olarak tanımlıyorsunuz kendinizi.

Kadının medeni durumu bizi ya da sizi ilgilendirmez ama is hayatiyla ilgili anlattığınız örneğe ve sizin kullanıcı adiniza bakinca olayi bir de karsi taraftan dinlemek gerekli diye düşündüm. Siz de is alaninda epey hırslısınız ki müstakbel müdür yardımcısı olarak tanımlıyorsunuz kendinizi.
Bence karakter bir bütündür.özel hayatında böyle iş hayatında öyle olmaz insan.özel hayatında dedikoducu biri iş hayatında da öyledir.anlayın diye yazdım.hırslıyım tabi ki ama hırsımdan vel altı vurmadım iftira atmadım.ve yapmadığım kötülüklerden galiba pişmanım

Niye açtığımı yazdım bu farklı bi konu yine yanına kar kalmış.böyle olunca mesele kadın da değil aslında böle bize çocukluktan beri öğretilen hayatımızı onun üzerine kurduğumuz iyiler kazanır efsanesi var ya o yıkıldı belki de tepkim buna içten içe.yapmadığım tüm kötülüklerden pişmanımdır belki de :işsiz:

Evet sorununuz tam da bu.
Bakiyorsunuz kadin butun kotulukleri yapip isin icinden siyriliyor.
Ama bence boyle degildir. Yani hicbirsey disardan gorundugu gibi degildir. Veya simdi boyleyse yarin oburgun bambaska olacaktir.
İyide kalmayi ve hayatiniza odaklanmayi devam edin. Yarin oburgun bambaska bir bakis acisiyla bu yaraniz cozulur bir bakmissiniz. Fazla dusunup kendinizi heba etmeyin..
Ama birdaha bu tarz durumlara dusmemek icin uzak durun boyle insanlardan. Tecrube olarak bakin ilk olarak bu olaylara.
Size haksizlik yapana sizde o tarz cvp vermeyin. Oyle olmamak ve ayni sekilde karsilik vermemek aslinda guctur.

Ha isterseniz verebilirsiniz sizde kotulugu secebilirsiniz. Ama sonuclarina siz katlanacaksiniz. Gittikce dogrulardan sapip vicdaninizin sesini duymayacak kendi ruhunuza iyi gelmeyecektir bunlar.
Hatta kadinin bakisi bile kotu dediniz ya sizin de oyle olacaktir..
İnsanin ruh dunyasi yuzune gozune yansir yani. O yuzden bence onu bunu unutup kendi ruhuna iyi gelecek guzelliklere yonelmek lazim.

Günaydınnn !! Dünyamı za hoş geldin ... Bu dünyada böyleleri hep göz bebeğidir canım sıkma canını .. Allah herşeyi görüyor ... Sen hayatına bak

bana sadece bi şeyler söyleyin ve ben artık bunu düşünmeyeyim diye konuyu açtım.
Bir kadın var eşini aldatan buna rapmen herkesin aşık olduğu eşinin bırakmadığı .öğrendiği halde bırakmadı.
Bu kadın bana iş anlamında zarar verdi bi mevi ayağının altından beni çekti ve ben bunu hazmedemiyorum.
Eşi öğrensin istemiştim aldattığını benden öğrenmedi mesajlarını yakaladı ve öğrendi ama adam ayrılmadı.birlikte pozlarına devam etmişler ben artık takipten çıkardım görmüyorum anlatıyorlar.
Bu kadına tüm yaptıklarına rağmen bir şey olmuyor ve zeytin yağı gibi sıyrılıyor.şeytan gibi bakıyor zaten erkekler bunu nasıl anlamıyor nasıl bu kadar kör olabiliyorlar aklım almıyor.bana zarar verdi ve benim içim soğumuyor.takipten çıkardım bakmıyorum sildim her yerden aklıma da gelmiyordu ama bugün bu olayı anlatınca arkadaşım yine şalterlerim attı.
Ya bu kadın hep mi kazanacak?!yanına kar mu kalacak hep
Bazı kadınlar erkek ruhundan güzel anlıyor. erkeklerin zevk aldığı konularla ilgileniyorlar. örneğin maç günü, giyiyor formasını, hazırlıyor yiyeceklerini birlikte maç izliyorlar. Yada içkimi içiyor adam, oda ona eşlik ediyor. Yani dışarda eşini aldatsada ona olan ilgisini kesmiyor. Bu tip kadınlar fazla dırdırda etmezler kocalarına, sanki onların erkek arkadaşıymış gibi sohbet ederler. Kocalarının ailelerine iyi davranır, bol bol yemeğe davet ederler vs. bilmem anlatabildimmi. Cıvıl cıvıl canlı tiplerdir enelde bu tip kadınlar...Erkekler gördüğüne inanır genelde, arka planı pek sorgulamazlar yapı gereği...

Bazı kadınlar erkek ruhundan güzel anlıyor. erkeklerin zevk aldığı konularla ilgileniyorlar. örneğin maç günü, giyiyor formasını, hazırlıyor yiyeceklerini birlikte maç izliyorlar. Yada içkimi içiyor adam, oda ona eşlik ediyor. Yani dışarda eşini aldatsada ona olan ilgisini kesmiyor. Bu tip kadınlar fazla dırdırda etmezler kocalarına, sanki onların erkek arkadaşıymış gibi sohbet ederler. Kocalarının ailelerine iyi davranır, bol bol yemeğe davet ederler vs. bilmem anlatabildimmi. Cıvıl cıvıl canlı tiplerdir enelde bu tip kadınlar...Erkekler gördüğüne inanır genelde, arka planı pek sorgulamazlar yapı gereği...
Cıvıl cıvıl evet aynen

onceki konunuzu da hatirliyorum.
Siz bu kadini niye takip ediyorsunuz? Basina kotu biseyler geldigini sosyal medya hesabindan mi yayimlayacak ?
Ayrica adam kabul etmis bosverin sizi ilgilendirmez, size ne yapti bilmiyorum ama resmen psikolojinizi bozmus.
Takip etmeyin, birakin dusunmeyin kendi yolunuza bakin.

Back
X