• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunum çekememezlik,kıskançlık bilemiyorum ne derseniz deyin

Kahkaha attım okurken.affetmek mi asla...
Bende eski esimin basina hep bir sey gelmesini istiyordum hatta dua bile ediyordum sonra baktim bana zarar geliyor affedince artik aklindan siliniyor yaptiklari.Sana bu kadin napti bilmiyorum ama bana yaptiklari cok agirdi.Bir de insan kotuluk gelmesini istedikce aksi gibi karsidakinin hayati daha bi guzellesiyor.

Ne zaman vazgeçeceksin aynı konuyu 1747474939485 kere açmaktan ? Vazgeç ,bu hırs sana zarar verecek ..ayrıca adamin midesi kaldırmış eşini boşamamış, sana mı düştü derdi ? Kadinla sıkıntın varsa onunla çöz ,bütün herkesin hayatını karıştırma .
Hanımefendi kimsenin hayatını karıştırdığım yok.ben yakalatmadım kendi salaklığı.derdi bana düşmedi elbette.ben her durumdan sıyrılmasını kıskanıyorum belki de bilmiyorum.zarar gördüm jazmedemiyorum.gecen sefer buraya uazdığımda yapılan yorumlar iyi gelmiş bu konuyu gündemimden indirmiştim.bu olayı duyunca yine üzüldüm aklıma geldi.yine belki bana yol gmsteren kafana yatan yorumlar olur diye açtım.

Bende eski esimin basina hep bir sey gelmesini istiyordum hatta dua bile ediyordum sonra baktim bana zarar geliyor affedince artik aklindan siliniyor yaptiklari.Sana bu kadin napti bilmiyorum ama bana yaptiklari cok agirdi.Bir de insan kotuluk gelmesini istedikce aksi gibi karsidakinin hayati daha bi guzellesiyor.
Ben eski eşimle evliliğmle ilgili hiiiçbir şey hatırlamıyorum.o kadar sildim ki...hiç kötü olmasını istememiştim kötü şeyler yaşamama rağmen.bi erkek bi kadın kadar kötülük yapamıyor bence

Ben eski eşimle evliliğmle ilgili hiiiçbir şey hatırlamıyorum.o kadar sildim ki...hiç kötü olmasını istememiştim kötü şeyler yaşamama rağmen.bi erkek bi kadın kadar kötülük yapamıyor bence
Bence kadin erkek diye ayirmamak gerekiyor.Bana eski esimin yaptigi kotulugu kimse yapmadi anlatilmayacak seyler ama emin ol yaptigi yanina kalmaz.

Hanımefendi kimsenin hayatını karıştırdığım yok.ben yakalatmadım kendi salaklığı.derdi bana düşmedi elbette.ben her durumdan sıyrılmasını kıskanıyorum belki de bilmiyorum.zarar gördüm jazmedemiyorum.gecen sefer buraya uazdığımda yapılan yorumlar iyi gelmiş bu konuyu gündemimden indirmiştim.bu olayı duyunca yine üzüldüm aklıma geldi.yine belki bana yol gmsteren kafana yatan yorumlar olur diye açtım.
Tamam ama bu öfke sonunda sana zarar verecek .boşver artık ,hayatına bak ..

Var tabi kadın deli gibi çalışıyor birlikte ev araba borcu ödüyorlar on yıllık kredi.de benim derdim bu değil zaten
Kız delimisin :) insanin ayni yastığıa baş koyduğu adam bile çıkarciysa zaten öl gitsin...diyceksin ki o da kocayi aldatıyir...ama aldatanlar aldatılmayı asla istemez ;)...kadınin hayati yalan boşversene...huzur yoktur onda huzur
Belasını bulmus o daha da yolu var...icini rahat tut...

Kız delimisin :) insanin ayni yastığıa baş koyduğu adam bile çıkarciysa zaten öl gitsin...diyceksin ki o da kocayi aldatıyir...ama aldatanlar aldatılmayı asla istemez :KK66:...kadınin hayati yalan boşversene...huzur yoktur onda huzur
Belasını bulmus o daha da yolu var...icini rahat tut...
Ya adamın yakaladığı mesajların içeriğini bilmiyorum belki sıyrılabileceği şeyler yazıyordu sıyrıldı adam asılıyor dedi o kadar ayrıntısını bilmiyorum sadece mesajları yakaladığını ama ayrılmadıklarını mutlu olduklarını biliyorum

Ya adamın yakaladığı mesajların içeriğini bilmiyorum belki sıyrılabileceği şeyler yazıyordu sıyrıldı adam asılıyor dedi o kadar ayrıntısını bilmiyorum sadece mesajları yakaladığını ama ayrılmadıklarını mutlu olduklarını biliyorum
Varsayalim ki oyle... ayni işte çalışıyor kadin! Yani adam cıkaramadi kadini ordan...kredi var şu var bu var diyerekten misal adam kabul etmiştir patronun 'askıntılığını'... iğrenç değil mi?

Varsayalim ki oyle... ayni işte çalışıyor kadin! Yani adam cıkaramadi kadini ordan...kredi var şu var bu var diyerekten misal adam kabul etmiştir patronun 'askıntılığını'... iğrenç değil mi?
Bilemedim dediğin gibi mi oldu yoksa başka şekilde mi?bildiğim için soğumuyor.kadının başına felaketler de gelse soğumayacak öyle kızgınım ki

Yorum için çok teşekkürler ama ben şu an bu yorumu anlayanileek olgunlukta değilim.maalesef değilim.aklımdan geçen bende onun eşini ayartayım adam şu an buna da müsait kırgın bati bana yakıştırdıklarını yapmış olayım canı yansınistiyorum.hiç karakterim olmamasına rağmen bunu düşünüyorum :)
Yapmayacağım elbette şimdi dışarı çıkacağım gezeceğim hava mis...ve zamanla unutulacak...ben o kadın kadar zeki ve istediklerimi yapan,almak istediğimi alabilen bi kadın değilim.olamayacağım da.bunu biliyorum.sağ olun emek verip yazmışsınız teşekkürler
Rica ederim, öfkelenmekte belki de çok haklısınız ama işte imtihan da burda galiba. İnanın size öyle yazdığıma bakmayın, benim de büyük kırgınlıklarım var ve affedemiyorum içten içe unutamıyorum, aklıma geldikçe üzülüyorum ama hepsini Allah'a havale ediyorum, kötülük yapanların da ömür boyu mutlu mesut yaşayacaklarını sanmıyorum. Aradan yıllar geçecek belki ben görmeyeceğim ama elbet hak yerini bulacak. Bir de benim sorunum bizzat kendi ailemden kaynaklı, yani silip atayım görmezden geleyim desem o da olmuyor. Herkesin imtihanı farklı. Allah doğru yoldan ayırmasın diyelim.

Eşiyle kendi sorunu o kendi kabul ediyosa siz niye dert edip üzüyonuz kendinizi boşverin giyitsin.
Yalnız böyle insanlar var her haltı yer herşeyi konuşur ama hiçbişey yokmuş gibi dört ayak üstünde duran bende şaşıyorum ama belkide biz öyle sanıyoz aslında zavallılar bitanede bizde var çünkü ordan biliyom iki yüzlü lanet bişey

Geçen konunuzda da şimdikinde de kadının her türlü nanesi ortada, ama size ne yaptığını niyeyse bir türlü anlatamadınız neden? Şimdi sorulunca iftira attı falan diyorsunuz yine içerik yok..O zaman da yazdım yine tekrarlıyorum, siz bu kadını dümdüz kıskanıyorsunuz.
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin, size ilgi duyan ama ama sizin yüz vermediğiniz biri bu kadının peşinden koşuyordu sanki?
Bence kadının zekası , cıvıl cıvıl olması,dikkat çekmesi erkeklerin ilgisini toplaması hatta birden fazla kişiyi idare etmesi bile gerçek,geri kalan herşey hayal ürünü (size yaptıkları , kötü olması vs...) Tepki almamak için çekememezliğinizin altını doldurmaya çalıştığınızı hissediyorum..
Tamamen benim fikrim ,yanılabilirim.

Seni çok iyi anlıyorum. Benimde küçüklüğümden beri bir akrabam var böyle gıcık olduğum. Kıskanclık ya da adı her neyse. Maddi acıdan hep rahattı istediği gibi gezer tozardı. Ailesinin yapı gereği kızacağı işler yapmıs olmasına rağmen hiç bir zaman ailesine yakalanmadı. O yüzden sürekli biz kızımıza güveniriz modunda överlerdi. Tabi ucunun bana dokunması beni küçümsemeye çalışması herseyi ben bilirim kibiri. Şuan evli ve yine 4 dörtlük bir hayatı var ama tökezlese ve başına kötü birsey gelse hiç üzülmem hatta itiraf edeyim içten içe sevinirim hayatın bana sunmayıp ona sunduğu güzelliklerin bedeli olarak.

Geçen konunuzda da şimdikinde de kadının her türlü nanesi ortada, ama size ne yaptığını niyeyse bir türlü anlatamadınız neden? Şimdi sorulunca iftira attı falan diyorsunuz yine içerik yok..O zaman da yazdım yine tekrarlıyorum, siz bu kadını dümdüz kıskanıyorsunuz.
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin, size ilgi duyan ama ama sizin yüz vermediğiniz biri bu kadının peşinden koşuyordu sanki?
Bence kadının zekası , cıvıl cıvıl olması,dikkat çekmesi erkeklerin ilgisini toplaması hatta birden fazla kişiyi idare etmesi bile gerçek,geri kalan herşey hayal ürünü (size yaptıkları , kötü olması vs...) Tepki almamak için çekememezliğinizin altını doldurmaya çalıştığınızı hissediyorum..
Tamamen benim fikrim ,yanılabilirim.
Ayrıntı verirsem okuyan birş tanır ki özetle ne konuda olduğunu yazdım defalarca

Allah aşkına daha önce de bununla ilgili konu açmıştınız kadını bariz kıskanıyorsunuz. Maşallah aldattığını herkes biliyor da bir eşi bilmiyordu da ancak öğrendi palavra. Bu kadar zamna saklamayı başarmış da şimdi mi eşi mesajlardan öğrenmiş bir de bildiği halde bırakmamışmış. Takipten çıkardım ama başkaları anlatıyor diyorsunuz cümle alem mi biliyor yani kadının yaptıklarını çok saçma. Size ne ayrıca eşi affettiyse affetti herkesin suçu günahı kendine ama iş başka siz kadını çekemiyorsunuz çok güze başarılı eh başka konunuzda da güzel kadınları kıskanıyorum demiştiniz bence sizde artık başkalarının hayatını didiklemek yerine kendinize çeki düzen verin

Ne acı bir durum. Kendi hayatını bırakmış, belki de aklının ucuna bile gelmediğiniz bir kadının hayatıyla uğraşıyorsunuz. Bu noktada özgüven önemli. özgüveniniz düşük sanırım. onun yaptıkları yanına kar kalsa ne kalmasa ne, sizi bağlamaz ki. hep bu kıskanç, zavallı kadınlardan çekiyoruz ne çekiyorsak.

Ne acı bir durum. Kendi hayatını bırakmış, belki de aklının ucuna bile gelmediğiniz bir kadının hayatıyla uğraşıyorsunuz. Bu noktada özgüven önemli. özgüveniniz düşük sanırım. onun yaptıkları yanına kar kalsa ne kalmasa ne, sizi bağlamaz ki. hep bu kıskanç, zavallı kadınlardan çekiyoruz ne çekiyorsak.
Kadın benden ne çekiyor ben onu anlamadım:)

Back
X