Sorunum Ne :(

Off_off

ҨƱƐƐИ ♡F ƬĤƐ ҠĪИƓ
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
527
447
103
Slm arkadaşlar ..2.5 senedir uğraşıyorum melek sahibi olabilmek için ..Ama henüz başarmış değilim Şu an neden olmadığını bile bilmiyorum ... Önce PCOS dendi tedaviye başladım klomen kullandım işe yaramadı daha sonra bir üstü femera(letrezole) kullandım çok tepki verdi yumurtalıklarım daha sonra metformin kullandım 5 ay falan klomen işe yaramaya başladı üç ay boyunca klomen+yumurta takibi ve çatlama iğnesi kullandım yine olmadı ..Tüplerimede bakıldı sol tamamen açık sağda hafif bir problem olduğu ama gebe kalmamı engellemeyeceğini söyledi doktorum .AMH değerimede bakıldı olması gerektiğinden çok çok iyi 5 ay metforminden sonra üç aydır kendim Ovulasyon testiyle takip ettim geçte olsa çatlama oluyo .Ayrıyetten kan testi yaptırdım hormonlarımda bir sorun yok Ve yumurta oluşumu ve çatladığınıda gördük .eşimde de bir sorun olmadığı hatta onunda değerleri olması gerektiğinden iyi olduğu söyleniyor .!Peki Nie olmuyo dediğimizde aldığımız cvp "Bizde Bilmiyoruz " oluyo .Ama araştıralım yada hani şu şu olabilir die hiç bir şey söylenmiyor ..Her şeyi denemişsiniz sadece tüp bebek kalmış dio doktor ..Hiç bir seçenek tedavi Öner'i yok !!Benim merak ettiğim şu bunlar dışında bir sorunu olan var mı ? Belki benim problemimde odur araştırılmadığı için bilmiyoruz ..Sizin sorunlarınız Ne ??Ne sebebten Hamile kalamıyorsunuz ??

Hakli sitemlerinizi anliyorum bende 5 yillik evli picos hastasiyim baska hic ama hicbir problemim yok. yumurtlama catlama duzensiz olsada oluyor cok sukur esimin degerledi gayet normal. Benim tuplerim acik. buna ragmen 5 yil boyunca klomenler catlatma igneleri bitkisel kurler denenmedik sey birakmadik. ama yok! olmayinca olmuyor nasipte yoksa beklenen gelmiyor... bu ay asilama yapmaya karar verdim ve gonal f igneleriyle yumurta takibim basladi 25 gun yumurtalarimin gelismesini bekledim. 12 Aralikta asilamam oldu. bugun 8. gunum ve test yapmak icin 26 Araligi bekliyorum. bence sende kendini daha fazla yipratma asilama yada tup bebegi dene. evet zor ama ilerleme kaydedebilmek icin en azindan denenmesi gerektigini dusunuyorum. ben suan keske daha once yaptirsaydim keske zaman kaybetmeseydim diyorum...

Benimde şuan ki düşüncelerim o yönde daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum direk tüp bebek istiyorum ama çokta korkuyorum ..Ya onlada olmazsa elimde ne kalır ki bu karanlıktan çıkmak istiyorum yoruldum sıkıldım biliyorum benden yorgun insanlar var hepimizin yardımcısı olsun rabbim inşallah

Umarim daha fazla beklemezsin canim insallah hic birimiz beklemeyiz. aynı duygulari paylasiyoruz ama pes etmek yok Rabbim bize de nasip edecek uzme kendini isyan ederek ne yapabiliriz ki sabir sabir sabir evet zor ayni durumun icindeyim bekliyorum bende senin gbi ama bize umut etmek yakisir. Biz Allahtan umudumuzu kesmeyecegiz insallah kendini toparla ve tedavine odaklan Rabbim yar ve yardimcin olsun

Amin inşallah cnm rabbim seninde emeğini boşa çıkarmasın inşallah iyi haberlerini alırız inşallah isyan etmek istemiyorum sitemim sadece doktorlara bu kadar kolay kesip atabiliyorlar senin ne hissetiğin ne durumda olduğun Ne umutla onun kapısına geldiğin onun hiç umrunda olmuyor şu an umutlar hep kırıldı cnm tedaviye başlarsam belki yeşerir Allah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşllah

Amiiiinnn amin insallah. evet cok haklisin umurlarinda bile degil anlatamamak kendini o kadar kotu ki. soru sordugunda burnunun ucuyla verilen cevaplar. hepsini malesef yasadim Allaha havale ediyorum hepsini. ben rahim filmi cektikten snra 7 ay kadar bekledim belki kendilignden olur diye ama her seferinde husran. geciken adet ve lanet pcos belasi. asilama icin karar verip gittigimde 4cmlik bir kistle karsilastim ekim ayiydi asilama tedavisi baslamadi tabii. dr kendiliginden eriyebilir bu kist ddi bekledim 2 ay adet goremedim. bu ay adet gordugumde ise kosa kosa gittim kistin erimis olmasina hic ihtimal vermiyodum ama erimisti cok sukur tedavim basladi hemen. igneler folik asitler vitaneminler yumurta takipleri derken bekliyoruz bakalim neler olucak pek umudum da yok ya neyse.. yine de Allah bilir

inşllah beklemediğin anda gelir meleğin :) her hangi bir belirti var mı cnm?? Rahim filmi nasıl geçti bende çektirmeyi düşünüyorum çok zormu gerçekten ??

inşllah beklemediğin anda gelir meleğin :) her hangi bir belirti var mı cnm?? Rahim filmi nasıl geçti bende çektirmeyi düşünüyorum çok zormu gerçekten ??

Ben ozel bir hastanede anesteziyle cektirdim rahim filmini. cekildigi sirada bisey hissetmedim tabiki eve gelince agrilarim olmustu. bir saat kadar sicak tuttum kendimi ve uyumusum. uyandigimda o sancilar da kalmamisti cok sukur. korkun varsa sende anesteziyle cektir. beni cok korkutmuslardi cunku

Belirtiye gelince sadece bu yasadiklarim ne belirtisi bilmiyorum ama yazayim asilamadan sonra 9. gunumdeyim artik dune kadar hic bir agri sanci yoktu. ama dun sabah itibariyle sag kasikta inanilmaz batmalar tum gun boyunca iki buklum gezdim. uzandigim halde suan hala batiyor canimi yakacak derecede. ilginc ama romatizmali gbi dizlerim agriyorr ve cok cok hassaslasan goguslerim yatakta donemiyorum cok sisti ve agri yapiyor. kendimi cokda dinlemek istemiyorum ama su an bunlari cok belirgin olarak yasiyorum gercekten

Bende çok korkuyorum yurt dışında yaşıyorum ben burda anestezi uygulamıyorlar türkiyede çektirmek istiyorum .. Bencede kendini dinlememeye çalış inşallah belirtilerin meleğinin habercisidir Sende benim için umut olursun inşallah :)

Insallah canim sende vakit kaybetme bir an once basla tedavine yine yine yeniden kucagimiz tez zamanda olar insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…