Slm arkadaşlar ..2.5 senedir uğraşıyorum melek sahibi olabilmek için ..Ama henüz başarmış değilim
Şu an neden olmadığını bile bilmiyorum ... Önce PCOS dendi tedaviye başladım klomen kullandım işe yaramadı daha sonra bir üstü femera(letrezole) kullandım çok tepki verdi yumurtalıklarım daha sonra metformin kullandım 5 ay falan klomen işe yaramaya başladı üç ay boyunca klomen+yumurta takibi ve çatlama iğnesi kullandım yine olmadı ..Tüplerimede bakıldı sol tamamen açık sağda hafif bir problem olduğu ama gebe kalmamı engellemeyeceğini söyledi doktorum .AMH değerimede bakıldı olması gerektiğinden çok çok iyi 5 ay metforminden sonra üç aydır kendim Ovulasyon testiyle takip ettim geçte olsa çatlama oluyo .Ayrıyetten kan testi yaptırdım hormonlarımda bir sorun yok Ve yumurta oluşumu ve çatladığınıda gördük .eşimde de bir sorun olmadığı hatta onunda değerleri olması gerektiğinden iyi olduğu söyleniyor .!Peki Nie olmuyo dediğimizde aldığımız cvp "Bizde Bilmiyoruz " oluyo .Ama araştıralım yada hani şu şu olabilir die hiç bir şey söylenmiyor ..Her şeyi denemişsiniz sadece tüp bebek kalmış dio doktor ..Hiç bir seçenek tedavi Öner'i yok !!Benim merak ettiğim şu bunlar dışında bir sorunu olan var mı ? Belki benim problemimde odur araştırılmadığı için bilmiyoruz ..Sizin sorunlarınız Ne ??Ne sebebten Hamile kalamıyorsunuz ??