sorunum sorunsuz evliliğim :S

tabiki bu dert değil ben bundan üzgün değilimki
benim üzgün olmam herşey normalken
bir gün işten suratı beş karış gelip hiç konuşmaması
neyin var dediğimdeyse kızgın bir şekilde neden aramıyorsun insan hiçmi merak etmez demesi
ben bunun akisni söylesemde kabullenmeyip yine kendi bildiğinden vazgeçmemesi kendini benim gzöümde değersiz görmesi
ve bu 10 günde bir tekrarlanıyor günlerce mevzusu uzuyor ve ben artık küçük şeylere takılmaktan üzülüyorum hayatı kaçırdığımızı düşünüyorum

bende esirgemiyorum ki
hergün ararım
ama bir gün aramadım diye ilgisiz ilan ediliyorum (((

evet canım benim ilgimin ona yetmediğini anlıyorum zaten
ama daha fazla ne yapabilirim onu bilmiyorum ayrıca bu işler böyle kurmalı saat gibi olmazki
içinden gelir yaparsın bende içimden geldiğince ilgiliyim ama yetmiyor

Ne İyi Eşin Varmış Öyle..

Ne Güzel Dile Getiriyor Rahatsız Olduğu Durumları..
İnsan Gibi Konuşmayı Arzuluyor..
Ya Söylemese.. Eyvah Eyvah..
Böylelikle Anlaşamadığınız Bir Şey Olmaz..

Sıkma Canını..
Allah Beterinden Saklasın..
Herşey Gönlünüzce Olsun..

bazı insanlar sevgi, ilgi arsızıdır ki bende öyleyim kendimden biliyorum. 21 yaşındayım ve ailemden bu yaşa kadar hiç sevgi, ilgi görmediğimden tanıdığım her insan beni çok sevsin istiyorum. tabi sevgilime gelince konu bu konuda daha da baskın oluyorum. kimi herkes tarafından sevilmek ister, kimi de işte sadece sevgilisi, eşi tarafından. ve seviyosan da mecbur göstereceksin =) çünkü bu şekilde yürümez, iki tarafta mutsuz olur. sana mesela bigün aramamışım nolacak ki gibi geliyo bu durum ama benim de bu başıma gelse çok üzülürüm. "aramak için 5 dakikasını bile bana ayıramamış mı, o kadar mı değersizim, koskoca günde 5 dakika ya 5 dakika" diye söylenirim. abartırıyorum belki ama ağlamak bile gelir içimden. sen beni sevmiyosun, ilgilenmiyosun, seven insan çaba gösterir bi şeyler için, ilgisini gösterir, değer verdiğini belli eder diye söylenir dururum. eğer eşini gerçekten seviyosan ve onu mutlu etmek istiyosan elin mahkum yapacaksın =) en iyisi oturttur karşına sor "ben seni seviyorum, belki sevgimi senin istediğin şekilde gösteremiyorum bu yüzden sana danışıyorum sorun çıkmasın diye. benden ne bekliyosun, ne istiyosun, nasıl davranmalıyım sana karşı" diye.

demekki senin esin cocuk gibi:26: zaten 10 gunde bir boyle durumlar yasiyorsunuz. eve boyle suratsi geldiginde sen tam tersi civil civil guleryuzlu ol. sana niye aramadin falan filan dersede askim unuttum, islerim vardi...gibi seyler soyle saril ona op...seni seviyorum de... bunlari yaparsan sanmiyorumki kavgayi devam edecek.. sende mutlu olursun oda birbirinizin kiymetini bilin canim... bosseylerle uzmeyin kendinizi, ha o uzersede sen alttan al. hayat boyle iste:78:

işte sorun bu, eşin içinden gelmediğinin ve ondan soğuduğunun farkında, böyle giderse ilişkinizin kopacağını anlamış ve durumu kurtarmak istiyor aslında ilgiden kastettiği bu bence..eşin sana bu durumun kaprisini yapıyor ilgisizliğinin ya da 1 tel. açmamanın değil..şöyle ilgili olayım böyle ilgili olayımdan ziyade neden soğudun ondan, bunu çözmek gerek sanırım..zaten bunu çözünce eski ilgi ve alakanıza kavuşursunuz diye düşünüyorum..tabii ben bekar bir insanım kendimce cevapladım..mutluluklar inşallah..

Son düzenleme:

arkadaşım seni anlayabiliyorum... tabiki içinden geldiği zaman yapmalısın bazı şeyleri... ama herkes sevdiği insan tarafından önemsenmek ve bunu o insandan sık sık duymak ister...senin eşinde bunu sana açık açık belitmiş... felaket tellallığı yapmak istemem ama bu konuda kötü tecrubesi olan biri olarak seni uyarmayı üstüme vazife edindim :) tehlike çanları çalıyor olabilir senin için.... onla yeterince ilgilenmediğini söyleyen biri bu sevgi eksikliğini yada ihtiyacını başka bir yerlerde giderme yoluna gidebilir...bu genelde erkeklerin başka yollara gitmeden önce eşlerine sık sık söyledikleri bişey...
tabiki senin eşin de böyledir demiyorum.... ama arkadaşım yine de sen eşine sevgini sık sik dile getir ... onu önemsediğini hissettir ona... erkekler düz mantık yaratılmışlardır... yani onların bizim davranışlarımızdan onları sevdiğimizi çıkaramazlar.. direk söylemek lazım geliyor onlara... yani açık açık bebek gibi poh poh lanmak istiyorlar... bak sende söylemişsin sorunsuz bir evliliğimiz var diye... ağzınızın tadı bu basit mesele yüzünden bozulmasın...

Bence herkez zaman zaman eşine karşı hislerini sorgular
insanlık hali moralin bozuktur canın sıkkındır kafan karışıktır
illaki her gün canım gülüm balım olmaz insan birbiriyle
olağan şeyler olarak düşünüyorum ben
çok büyük bir probleminiz yoksa gelir geçer üzülme

evet aynı çocuk gibi
teşekkürederim değerli fikirleriniz için

evet sanırım biraz fazla üzerine düşmem gerekiyor
elimden geldiğince onu üzmemeye çalışıyorum
bu aralar bu ilgi konusundan okadar tartıştıkki biraz yprandım sanırım
haklısınız yorumunuz için teşekkürler

teşekkürederim öncelikle yorumun için
eşimden başka kimse aklıma gelmedi
seviyorum onu bizi yıpratan bir dönem yaşadık evet
birbirimizden kptuk iş çoccuk maddi sorunlar
birbirimizi unutmuşuz ama şimdi öyle değil bir çocğunu hallettik
ama bu sferde eşim okadar yakınır olduki yada ben anlamadan onu üzdüm
sakin sakin düşününce insan daha iyi ölçüp tartıyor bukadar küçük şeyleri dert edip hayata
küsmem aslında hep şükretmişimdir ama bazen insan kendini herşeye yetersiz hissediyor
evet evde 2 yaşında lküçük bir çocuk tam itiraz dönemi onunla ilgilenmek bile beni çok yoruyor
zaman zaman annemle illişkilerim pek iyi değildir genelde ben ne yaparsam yapayım eleştirir beni
eşimde böyle olunca hayatta kimseyi memnun edemiyorum gibi saçma bir hisse kapılıyor insan

arkadaşım sana gerçekten rahat batıyor mu;??;??

şu cümleyi yazana kadar
memnuniyetsizliğini daha kibar dile getirsen olmazmıydı
ne kadar negatif toplumuz biz böyle
ben derdim vaaar imdat bana yardım edin diye konu açmadımki
bunun sorun olmadığının bende farkındayım sadece farklı fikirler almak istedim

yinede teşekkürler

:))))) sevdim bu lafı sevgi arsızı
kaç kere sordum bir bilsen dediği şeyler hep aynı
hatta dün akşam yine konuştuk
bana dediği şu
hayatımda 3 tane olmazsa olmazım var
1. sen ve kızım
2. aşk
3. sexs
beni bunlardan mahrum etme
ben dünyanın en mutlu erkeğiyim
bunlar olmazsada en nemrut adamım
yemek yapma evi temizleme
çocuğuna bak eve geldiğimde bir bardak çay ver
sarıl öp sevgini dile getir arzula
başka bişey istemiyorum diyor
o böyle söyledikçe ben kendimden nefret ediyorum
hiçbirini saana veremiyomuyum diyorum
veriyorsun ama ben doymuyorum
bu konuda hassasım biraz daha üstüme düş diyor

ne güzel bak adamın tek beklentisi aşk , sevgi .bu çok güzel birşey ya maşallah eşin seni ne kadar seviyor çok şanslısın, inşallah benim de seninki gibi beni çok seven bir eşim olur bunları sana açıkca dile getirmesi de çok güzel

ben sizi çok iyi anlıyorum.Benim eşimde öyle.ilgili eş değilmişim.İlgili eş dediğin neyin var canın mı sıkkın diye sormamalıymış .ben kendim bulmalıymışım sıkıntısının ne olduğunu.Gün içinde olan olayları konuşmak yerine 3-5 espri patlaymalıymışım.Onu güldürmeliymişim.Onun anlatmasını beklemek yerine anahtarı bulup kendim onu anlamalıymışım.Onunla ilgilenmeliymişim.
Tartışmaya kalksam benden hep bir ton yüksek bağırır,ben de bağırmalıymışım.(ben de konu uzamasın diye uzaklaşırım.Çünkü sonunda hep kendini haklı çıkarır.)
Bende Anlayamadım ne istediğini.Karşında çok yorgun dinlediğini bile anlamayacak kadar kafası şişmiş bir adam varken Durduk yerde espri nasıl yapılır hala anlamış değilim.Yapı olarakta çok konuşkan çok esprili biri değilim ve evlenirken bunu biliyordu........

benim eşimde aynılarını söyler espri ve bağırma kısmı dışında
hayatta ona sesimi yükseltmemi istemez sen aslında ne güzel uzaklaşıyormuşsun
tartışma çıktığında bense aksine dayanamıyorum halbuki sussam bütün bunlar yaşanmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…